تاریخ انتشار: 13 ژوئن 2018
مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل

تحصیل در کانادا

دانشجویان بین المللی از برخی از کشورهای آسیایی می توانند تحت جریان جدیدی به نام جریان مستقیم دانشجویان، جهت بررسی سریع پرونده ی خود اقدام نمایند.

اداره ی مهاجرت کانادا اعلام کرده است که این جریان جدید در حال حاضر برای متقاضیان کشورهای چین، هند، ویتنام و فیلیپین است. همچنین ممکن است به زودی برای کشورهای دیگری نیز بازگشایی شود.

کاندیداها باید منابع مالی کافی و مهارت های زبان مورد نیاز برای موفقیت جهت تحصیل در کانادا را برای امکان شرکت در این برنامه، دارا باشند.

داوطلبان این برنامه می بایست مهارت های زبانی را حداقل در سطح متوسط نشان دهند، هزینه ی اولین سال تحصیل خود را پرداخت کنند و ده هزار دلار گواهی سرمایه گذاری تضمین شده را خریداری نمایند.

شرایط مورد نیاز جریان مستقیم دانشجویان

اولین قدم، اخذ پذیرش تحصیلی از یک موسسه ی آموزشی در کانادا می باشد. سپس داوطلبان می بایست مدارک زیر را ارائه دهند:

  • هزینه تحصیل برای سال اول تحصیل
  • خرید یک گواهی سرمایه گذاری تضمین شده به مبلغ 10000 دلار
  • انجام معاینات پزشکی لازم
  • اخذ نمره ی حداقل 6 برای آزمون مهارت انگلیسی (IELTS)، یا نمره 7 برای آزمون مهارت فرانسه (TEF)، یا فارغ التحصیلی از یک دبیرستان کانادایی

سازمان مهاجرت کانادا اعلام کرده است که اگر این برنامه که فعلا در مرحله ی آزمایشی می باشد، موفق پیش برود، در سال 2019 به احتمال زیاد برای کشورهای دیگری نیز بازگشایی خواهد شد.

دانشجویانی که مهارت های زبانی قوی داشته باشند، می توانند پس از فارغ التحصیلی،از طریق سیستم اکسپرس اینتری به اقامت دائم کانادا دست یابند.

احمد حسن، وزیر مهاجرت کانادا ، گفته است: IRCC تمامی سودهای عظیم اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی که دانشجویان بین المللی به کانادا می دهند را در نظر می گیرد. در نتیجه این سازمان به بهبود خدمات به دانشجویان، متعهد می باشد. وی افزود که کانادا همچنان برای کاهش زمان پردازش این پرونده ها تلاش می کند.

 

اگر سوال یا نظری راجع به مطلب فوق دارید لطفا به صفحه ی پرسش و پاسخ بروید.