تاریخ انتشار: 04 اکتبر 2017

ویزای تحصیلی کانادا

کانادا یکی از برترین کشورهایی است که سالیانه تعداد زیادی از دانشجویان به دلیل کیفیت بالای تحصیل و زندگی به این کشور می آیند تا از فرصت های طلایی تحصیلی و شغلی آن بهره مند شوند. دانشجویان برای تحصیل در کانادا نیازمند مجوز تحصیل و ویزای تحصیلی هستند.

 ویزای تحصيلی چیست؟

ویزای تحصیلی کانادا مجوزی است كه توسط  اداره ی مهاجرت كانادا برای تحصیل دانشجویان بین المللی صادر می شود و دانشجویان مي توانند در مدت زمان مشخصی برای تحصیل در كانادا اقامت داشته باشد. توجه داشته باشید که مقررات و ضوابط پذیرش در دانشگاه ها با توجه به استان و رشته ی مورد نظر شما متفاوت می باشد و در نتیجه در شیوه ی پذیرش دانشجویان بین المللی متفاوت عمل می کنند. سطح علمی و تحقیقاتی دانشگاه های کانادا بسیار بالا می باشد و در سراسر دنیا مشهور می باشد.

شرایط تحصیل در کانادا:

  • قبل از هر چیزی شما باید از یک موسسه ی آموزشی معتبر در کانادا مانند یک مدرسه، کالج و یا دانشگاه پذیرش بگیرید. این پذیرش در واقع مجوزی برای تحصیل شما در کشور کانادا در دانشگاه مورد نظرتان می باشد.
  • شما باید مدارکی ارائه دهید تا استطاعت مالی خود را جهت تحصیل و زندگی در کانادا به اثبات برسانید. شما می بایست از نظر مالی توانایی کافی برای پرداخت شهریه ی دانشگاه، مخارج زندگی خود و در برخی موارد خانواده ی خود و همچنین هزینه های بازگشت به کشور خودتان را دارا باشید.
  • شما باید در صورت لزوم گواهی سلامت و عدم سوء پیشینه ی خود را ارائه دهید.
  • شما باید طی مصاحبه ای که با افسر مهاجرت کانادا دارید او را قانع کنید که قصد اقامت همیشگی در کانادا را ندارید و پس از پایان تحصیلات خود به کشورتان باز خواهید گشت.

 

 

تحصیل در کانادا

مدارک لازم برای اخذ ویزای تحصیلی کانادا:

  • دارا بودن مدارک پذیرش: شما باید نامه ی پذیرش موسسه ی آموزشی مورد نظر و فرم رسمی مجوز تحصیلی را به صورت تکمیل شده دارا باشید.
  • داشتن مدرک شناسایی و احراز هویت: شناسنامه، پاسپورت و دیگر مدارک شناسایی
  • مدارک مالی شامل نامه ی بانکی، اسناد ملکی و مدارک شغلی مورد نیاز

اگر سوال یا نظری راجع به مطلب فوق دارید لطفا به صفحه ی پرسش و پاسخ بروید.