تاریخ انتشار: 24 سپتامبر 2017
ویزای استارت آپ کانادا

ویزای استارت آپ کانادا

برنامه ی ویزای استارت آپ کانادا مختص کارآفرینانی می باشد که دارای مهارت هستند و می توانند یک بیزینس را در کانادا ایجاد نمایند. متقاضیان می توانند در صورت واجد شرایط بودن، از طریق این برنامه اقامت دائم کانادا را اخذ نمایند. هدف این برنامه ایجاد و توسعه ی کمپانی ها و بیزینس ها در کانادا و استفاده از تخصص افراد می باشد. بیزینس مورد نظر می بایست شرایط زیر را دارا باشد:

  • خلاقانه و جدید باشد.
  • بتواند برای مقیمان و شهروندان کانادایی اشتغال زایی کرده و ایجاد شغل نماید.
  • در حدی باشد که بتواند در سطح جهانی با دیگر بیزینس ها رقابت نماید.

چرا کانادا بهترین مکان برای ایجاد بیزینس شماست؟

  • اقتصاد کانادا بسیار وسیع، قوی و پیشرفته است.
  • مالیات وارد بر بیزینس در مقایسه با دیگر کشورهای پیشرفته کمتر است.
  • هزینه های بیزینس به نسبت سایر کشورهای پیشرفته پایین تر می باشد.
  • فناوری، تحقیق و نوآوری در کشور کانادا در بالاترین سطح خود است.
  • کیفیت زندگی و سطح رفاهی در کانادا بسیار بالا می باشد.

قبل از هر چیزی، شما می بایست اثبات نمایید که بیزینس شما توسط یک سازمان مشخص ساپورت می شود. این سازمان های تایید شده می توانند تا شروع یک بیزینس را ساپورت نمایند و یا در آن سرمایه گذاری کنند. در صورتی که یک سازمان تصمیم بگیرد تا بیزینس شما را ساپورت نماید، آنگاه نامه ی حمایت ( Letter of Support ) را به شما تسلیم خواهد نمود. توجه داشته باشید که وجود این نامه در اپلیکیشن شما ضروری می باشد و در صورت نبود آن، احتمال رد شدن پرونده بسیار زیاد خواهد بود.

تعداد افرادی که می توانند برای برنامه ی ویزای استارت آپ در یک بیزینس مشخص اقدام نمایند حداکثر پنج نفر خواهد بود. هر متقاضی می بایست دارای حداقل ده درصد از سهام آن بیزینس باشد. متقاضیان و سازمان مشخصی که قصد حمایت از آن بیزینس را دارد می بایست مجموعا بیش از پنجاه درصد سهام بیزینس را داشته باشند.

ویزای استارت آپ کانادا

مهارت های زبانی

توانایی برقراری ارتباط به زبان انگلیسی، فرانسوی و یا هر دو به شما کمک خواهد کرد تا در ایجاد و پیشرفت بیزینس خود در کشور کانادا به موفقیت برسید. داشتن مدرک زبانی معتبر و وجود آن در پرونده ی شما الزامی می باشد. شما می بایست در هر یک از مهارت های شنیداری، خوانشی، نوشتاری و گفتاری در زبان انگلیسی و یا فرانسوی حداقل  CLB پنج را کسب نمایید.

سرمایه ی مورد نیاز

فاکتور حائز اهمیت دیگر که برای واجد شرایط شدن شما در برنامه ی ویزای استارت آپ ضروری است، میزان دارایی شما برای شروع بیزینس و همچنین زندگی در کانادا می باشد. میزان این سرمایه گذاری بسته به نوع آن متفاوت خواهد بود و می تواند 75 هزار دلار و یا 200 هزار دلار باشد.

شرایط مورد نیاز برنامه ی ویزای استارت آپ در یک نگاه:

  • دارا بودن مهارت های زبانی (انگلیسی یا فرانسوی)
  • سرمایه ی کافی برای اقامت کانادا
  • تصمیم برای اقامت در یکی از استان های کانادا به غیر از استان کبک
  • دارا بودن گواهی عدم سوء پیشینه و گواهی سلامتی پزشکی
  • اثبات اینکه بیزینس شما از سوی یک سازمان مشخص ساپورت می شود
  • اثبات اینکه شما حداقل یکی از صاحبان بیزینس مورد نظر هستید

و در نهایت اگر بیزینس شما با شکست مواجه شود چه خواهد شد؟

شکست بیزینس شما تاثیری بر وضعیت اقامت دائم شما نخواهد داشت. این برنامه با علم بر اینکه ممکن است برخی از بیزینس ها نیز با موفقیت روبرو نشوند طراحی شده است و ریسک آن نیز محاسبه شده است.

مهاجرت به کانادا و دریافت اقامت دائم کانادا از راههای گوناگونی امکانپذیر می باشد که میتوانید تمام این روشها را در سایت ما مطالعه نمائید.

 

اگر سوال یا نظری راجع به مطلب فوق دارید لطفا به صفحه ی پرسش و پاسخ بروید.