خرید بیزینس در کانادا برای مهاجرت

۱ دیدگاه

خرید بیزینس در کانادا برای مهاجرت

تجارت و انتقال سیستماتیک و خرید بیزینس در کانادا آن به یک برنامه مهاجرتی روش‌های بسیار پیچیده و ارزشمندی است که بسیاری از تجار می‌توانند از طریق آن ویزای کار و در نهایت اقامت دائم کانادا را به دست آورد.

برای بسیاری از سرمایه گذاران خارجی، شاید امن ترین روش مهاجرت می‌توانند خرید بیزینس باشد که این کار در دو مرحله انجام می گیرد.

در مرحله اول اجازه کار موقت تحت قوانین دولت فدرال برای شهر گرفته خواهد شد. بر اساس این سیاست دولت فدرال سرمایه گذار خارجی می تواند اجازه کار موقت دریافت نماید اگر بخش عمده‌ای از یک تجارت سودآور در کانادا را خریداری نمایند طبق قوانین کانادا به این افراد تحت عنوان گرداننده بیزینس اقامت موقت تعلق میگیرد که در مراحل بعدی روش‌های متعددی از برنامه‌های مهاجرت می توانند برای اقامت دائم اقدام نمایند.

اساس این است که برنامه اپراتور بیزینس یعنی چه و چگونه اجرا می شود.

این روش یک خط مشی اعلام شده از طرف دولت فدرال نیست امار روشی است که تحت برنامه نیروی کار موقت صادر می شود. این روش بر خلاف روش های دیگر سهمیه سالانه‌ای در نظر گرفته نشده اما موارد بسیار ظریف و دقیقی در این روش جایگاه عمده ای را برای خود اختصاص دادند.

آخرین تغییرات ای که در این سیستم ایجاد شده توجه بسیار زیادی از کارآفرینان و سرمایه گذاران بین المللی را به خود جلب نموده است که سازمان مهاجرتی حوری سلیمانی تیم فعال خود قادر است به شما سرمایه گذاران عزیز کمک کند بیزینس را خریداری نمایید و همراه با خانواده خود به کانادا وارد شویم.

چرا برنامه اپراتور بیزینس برای سرمایه گذاران خارجی جذاب است؟

برنامه های مهاجرت دائمی فدرال، و سرمایه گذاری های استانی گرچه بر روی کاغذ عملیاتی هستند اما به دلیل مدت زمان آن برای بسیاری از سرمایه گذاران خارجی جالب توجه نیستند و بسیاری از آنان به دنبال راه های سریع برای ورود به کانادا هستند.

در کمال تاسف در کانادا فرصت های برنامه های مهاجرتی مبتنی بر سرمایه گذاری فدرال بسیار محدود هستند. لازم به ذکر است که وقتی در روشهای مهاجرت فدرال پرونده های مورد قبول قرار می گیرد شخص محدودیتی برای سکونت در یکی از استان ها به صورت خاص ندارد و می تواند طبق میل خود در هر کجا اقامت نماید.

بیشتر برنامه های مهاجرت از طریق استان‌های مختلف کانادا تحت عنوان برنامه ابراز علاقه مندی کار می کند. در این سیستم ها متقاضیان باید برنامه مهاجرت خود را با ویزای اقامت موقت شروع کنند و بعد از اینکه مورد تایید قرار گرفتند برای اقامت دائم اقدام نمایند. این برنامه ها تحت سیستم سهمیه بندی عمل می کنند و غالباً سرمایه گذاران نیازمندندکه زمان زیادی برای پیدا کردن بیزینس مورد علاقه و سودآور سرد کنند که این زمان هزینه زیادی به آنان تحمیل خواهد کرد.

این مسئله تعداد زیادی از سرمایه‌گذاران بین‌المللی را به دنبال اقامت دائم هستند با یکدیگر مقایسه می کنند تا تعداد بسیار کمی بر اساس سهمیه تعریف شده هر استان امکان ورود و موفقیت پیدا کنند و به عبارت دیگر رقابت بسیار سنگین است

یکی از از برنامه های سرمایه گذاری موفق تعداد بسیار زیادی از سرمایه گذاران خارجی را به خود جلب می نماید سرمایه گذاری در کبک است که مبتنی بر سهمیه و تنها برای متقاضیان با دارایی خالص بسیار بالا مناسب است.

یک کارآفرین سرمایه گذار خارجی، با انگیزه برای زندگی در یک منطقه خاص از کانادا، می توان قبل از اعطای اقامت دائم، یک تجارت مناسب را خریداری کرده و سپس از روشهای مناسب اقدام نموده و اقامت دائم دریافت نماید که به مراتب سودمندتر از تلاش برای تحقق الزامات برنامه مهاجرتی استانی در مناطقی از کاناداست که شاید منطقه مطلوب و مورد نظر کارآفرین و یا سرمایه گذار نباشد.

کاندیدای ایده‌آل در روش اپراتور بیزینس چه کسانی هستند برای واجد شرایط بودن در این روش کارافرین و یا سرمایه گذار خارجی باید دارای موارد زیر باشد:

  1. تجربه مدیریت قابل انتقال
  2. سرمایه کافی برای خرید مشاغل هدفمند در کانادا
  3. توانایی کافی در زبان انگلیسی یا فرانسه برای فعالیت به عنوان مدیر در شغل و بیزینس انتخاب شده.
  4. شماره ۴ ناحیه کنترل بیزینس و داشتن بیش از ۵۰ درصد از سهام بیزینس به شکلی که صاحب بیزینس قدرت تصمیم گیری در تمام موارد را داشته و امکان اخراج شدن از بیزینس برای او وجود نداشته باشد.

نکته بسیار مهم: خرید بیزینس در کانادا و سهام آن به خودی خود تضمین نمی کند که یک تبعه خارجی به عنوان اپراتور یک بیزینس واجد شرایط باشد. به دلیل اینکه پیشنهاد اشتغال باید به سرمایه‌گذار خارجی داده شود که به صورت جدی در مدیریت بیزینس مشغول به کار شود که این مدیریت از طریق اداره کار و اداره مهاجرت مورد بازبینی و بازرسی دقیق قرار خواهد گرفت و به همین دلیل است که اولاً سرمایه‌گذار در این قضیه بسیار تاثیرگذار است و هم اینکه تجربه مدیریتی سرمایه گذار چگونه ارزیابی شود

روند کار چگونه است و چه مدت طول میکشد: بعد از این که بیزینس مورد نظر مشخص شد باید تاییدیه اداره کار گرفته شود و با صدور ویزای کار به مدت ۱۲ تا ۲۴ ماه متقاضی می تواند برای کنترل بیزینس خود به کانادا وارد شود که خانواده متقاضی اصلی قادر هستند همراه او باشم و از مزایای ویزای کار بهم بهره مند شوند که معمولاً این روند بعد از مشخص شدن بیزینس حدوداً سه ماه طول خواهد کشید

چه زمانی دارنده مجوز کار می تواند برای اقامت دائم کانادا اقدام نماید؟ حداقل زمان انتظار گفته نشده است و بنابراین اگر در طول سال اول کار در کانادا، سرمایه گذار خارجی امتیازات لازم دیگر برای اقدام را داشته باشد می تواند بلافاصله در یکی از برنامه های مناسب همانند برنامه اکسپرس اینتری یا برنامه های نامزدی استانی درخواست اقامت داده و در کمتر است ۱۲ ماه اقامت خود و خانواده خود را در دریافت نماید

سازمان مهاجرتی حوری سلیمانی چگونه می تواند در این روند کمک کند؟

ما از طریق شبکه ارتباطات حرفه ای دارای مجوز، قوانین سرمایه گذاران خارجی و کارآفرینان را کمک کنیم تا مشاغل مناسب قابل خرید را که با حفظ سرمایه و روند صعودی افزایش سرمایه طی سال‌های آتی شناسایی نمایند. پس از شناسایی و خرید مشاغل مناسب ما از تجربه ۲۲ ساله مهاجرتی خود که در جامعه کانادایی به رسمیت شناخته شده است می‌توانیم به شما کمک نماید. اولین قدم برای شروع کار رزرو وقت مشاوره با مسئول سازمان مهاجرتی حوری سلیمانی و بررسی دقیق شرایط موجود است است افتخار ماست جامعه موفق ایرانی در کانادا روز به روز گسترش یابد.

 

لطفا برای اطلاعات تکمیلی خرید بیزینس در کانادا با وکیل مهاجرت به کانادا ، حوری سلیمانی با بیش از ۲۲ سال سابقه کار و هزاران پرونده موفق در کسب ویزای اقامت دائم و موقت تماس حاصل فرمائید.

رزرو وقت مشاوره مهاجرت به کانادا

برای مشاهده ویدئو های آموزشی اقامت کانادا می توانید به کانال یوتیوب ما مراجعه فرمایید.

به اینستاگرام ما بپیوندید : @hoori_soleimani

لینک کوتاه:

۱ دیدگاه. ترک جدید

با سلام خدمت سرکار خانم سلیمانی
من و همسرم ٣۵ ساله هستیم و به علت گپ تحصیلی ریسک دریافت ویزای تحصیلی رو پذیرفتیم و به همین علت به دنبال خرید بیزینس هستیم، زبان بنده مابین آیلس ۵/۵ تا ۶ است. لطفا راهنمایی بفرمایید از آنجایی که سابقه ی کار من و همسرم هر دو در مدیریت فروش و بازاریابی بوده اما کارهایی مانند آرایشگری و نجاری و .. نکرده ایم چه بیزینسی مناسب ما خواهد بود حداقل میزان سرمایه برای خرید چه قدر است؟ آیا مدیریت سوپر مارکت مناسب است؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

فهرست