تاریخ انتشار: 26 دسامبر 2012

پذیرش سوپر ویزا برای یک سال دیگر تمدید شد

۶ دی ۱۳۹۱ –

این موضوع قطعا برای والدینی که قصد دارند فرزندان خود را در کانادا ملاقات کنند خبر خوشی تلقی می شود.

دولت کانادا اخیرا تصمیم بر افزایش مدت زمان پذیرش پرونده از طریق برنامه سوپر ویزا نموده است. این تصمیم از آنجایی گرفته شد که حجم پرونده هایی که از ابتدای آغاز این برنامه فرستاده شده بود, به شدت افزایش یافته است. در ابتدای آغاز به کار این برنامه دفاتر اخذ پرونده های سوپر ویزای اداره مهاجرت و شهروندی در یک دوره ۱۲ ماهه بالغ بر ۷۰۰۰ پرونده را دریافت کرده بودند. اما تنها در یک ماه آخر ۱۰۰۰ پرونده تحت این برنامه برای دفتر فرستاده شده است.

برنامه سوپر ویزا برنامه ای است که به والدین و اقوام اجازه می دهد تا ویزای موقت کانادا دریافت نموده و برای بازدید از فرزندانشان به کانادا بیایند. طبق این برنامه, والدین می توانند با اخذ ویزای موقت به مدت ۲۴ ماه در کانادا اقامت داشته باشند. این برنامه از آن جهت اجرا گردید تا افرادی که برای بازدید و گردشگری وارد کانادا می شوند دیگر نیاز به تمدید ویزای خود نداشته باشند و بتوانند تا سقف ۲۴ ماه در کانادا بمانند. نکته قابل توجه دیگر در خصوص این نوع ویزا این است که به مدت ۱۰ سال اعتبار داشته و هر شخص می تواند در طول ۱۰ سال هر چند بار که مایل باشد وارد کانادا شود. اما افراد باید در نظر داشته باشند که سقف کلیه دوره های اقامتیشان در کانادا ۲۴ ماه است.

شرایط لازم برای اقدام از طریق سوپر ویزا

– والدین می بایستی مدارکی دال بر صحت رابطه شان با فرزند خود که مقیم یا شهروند کانادا می باشد ارائه دهند.

– اخذ و ارائه مدارکی دال بر به عهده گرفتن بیمه خدمات درمانی شخصی که حداقل به مدت یکسال اعتبار داشته باشد.

– انجام کلیه چک های پزشکی

– اخذ گواهی دال بر پشتیبانی مالی از سوی فرزند.

اگر سوال یا نظری راجع به مطلب فوق دارید لطفا به صفحه ی پرسش و پاسخ بروید.