ویزای ۵ ساله کانادا (ویزای مالتیپل)

بدون دیدگاه

ویزای 5 ساله کانادا از سال ۲۰۱۵ تا اکنون برای بسیاری از متقاضیان ویزای توریستی کانادا صادر می شود. ممکن است شما اطلاعاتی در این زمینه نداشته باشید یا اینکه برای پیدا کردن اطلاعات معتبر در مورد این نوع ویزا به چه شخص متخصصی مراجعه کنید و عدم آگاهی شما ممکن است برای اخذ ویزای مالتیپل کانادا ، هزینه خیلی زیادی را به شما تحمیل کند.

مدارک لازم برای ویزای 5 ساله کانادا (ویزای مالتیپل)

الف) مدارک شناسایی و دارایی

  • اصل پرینت رنگی از پاسپورت جدید و قدیم (کپی از صفحه مشخصات، تمامی صفحات ویزا و مهرهای ورود و خروج)
  •  ترجمه تمامی صفحات شناسنامه
  •  ترجمه تمای صفحات شناسنامه فرزندان مجرد
  •  ترجمه گواهی تحصیل فرزندان مجرد
  •  ترجمه رضایت محضری والدین برای خروج از کشور فرزند زیر ۱۸ سال
  •  گردش حساب ۶ ماهه خود و یا همسر
  •  نامه تمکن بانکی
  •  ترجمه آخرین مدرک تحصیلی
  •  ترجمه سند ازدواج
  •  ترجمه کارت پایان خدمت

ب) مدارک شغلی

  1.  آخرین فیش حقوقی
  2.  جواز کسب
  • گواهی کار با درج سمت شما در آن
  • داشتن قرارداد کاری در صورت وجود

پ) مدارک شرکت

  1. ترجمه اساسنامه
  2. ترجمه اظهارنامه
  • ترجمه روزنامه رسمی (آگهی تاسیس و آگهی تغییرات)
  • پرینت گردش حساب 3 ماه یا 6 ماه اخیر شرکت
  •  آخرین لیست بیمه پرسنل شرکت  فیش پرداخت حقوق
  • آخرین برگه حساب مالیاتی پرداختی

ج) در صورت داشتن دعوت‌نامه

  1. مدارک مالی و شغلی فرد دعوت‌کننده
  2. اسکن کارت اقامت
  • پاسپورت کانادایی
  • فیش پرداخت مالیات

نکات مهم در مورد ویزای 5 ساله کانادا

برای گرفتن ویزای 5 ساله کانادا نکات بسیار ریزی وجود دارد که در صورت جدی نگرفتن موارد مربوط به آن پرونده شما برای مهاجرت به کانادا رد خواهد شد.

۱) پر کردن دقیق فرم ویزای کانادا:

فرم ویزای کانادا، ۱۴ صفحه است. هر یک از بندهای خواسته شده در این فرم باید به دقت پر شود. کوچکترین اشتباهی در پر کردن این فرم، می‌تواند منجر به رد درخواست ویزای مالتیپل کانادا شما شود.این فرم باید به فرانسه و یا انگلیسی پر شود. برخلاف فرم ویزای شینگن، این فرم راهنمای فارسی ندارد.

۲) تعیین واضح هدف از سفر به خاک کانادا:
افسری که پرونده شما را بررسی می‌کند، باید به راحتی متوجه شود که برای چه دلیلی قصد مسافرت به کشور کانادا را دارید. اهداف میتواند مانند، دیدار از اقوام، دوستان، آشنایان، شرکت در سمینارهای علمی یا یک جلسه کاری باشد. انگیزه شما برای سفر به کانادا هر چه باشد، باید افسر ویزا را متقاعد کند.

نکته: با ویزای 5 ساله کانادا (ویزای مالتیپل کانادا)، شما حق کار و تحصیل در خاک کانادا را نخواهید داشت.

۳) داشتن استطاعت مالی کافی:
شما باید ثابت کنید که در طول اقامت در کشور کانادا، به راحتی می‌توانید هزینه‌های خود و تمامی افراد تحت تکفل خود را به راحتی پرداخت کنید.

نکته: وجود هر سابقه‌ای تروریستی در پرونده شما، به راحتی منجر به رد درخواست شما خواهد شد و البته نام شما در لیست سیاه ویزای 5 ساله کانادا قرار خواهد گرفت که در این صورت باید با ویزای مالتیپل کانادا خداحافظی کنید.

اگر شرایط بالا را کامل دارید، موفق به اخذ ویزای 5 ساله کانادا (ویزای توریستی) خواهید شد. صدور ویزا به تنهایی برای ورود به کانادا کافی نیست. هنگام ورود، افسر گمرک یا اداره مهاجرت به کانادا از شما سوالاتی خواهند پرسید تا مطئن شوند تا همچنان شرایط فوق را دارید، و قصد ماندن بیش از مدت مقرر را نخواهید داشت.با ویزای مالتیپل کانادا تا ۵ سال، شما می‌توانید به این رویه و بدون نیاز به ویزای مجدد، در خاک کانادا رفت و آمد کنید.

برای خواندن اطلاعات بیشتر در مورد ویزای توریستی کانادا به لینک های زیر مراجعه کنید :

لطفا برای اطلاعات تکمیلی با وکیل مهاجرت به کانادا ، حوری سلیمانی با بیش از ۲۲ سال سابقه کار و هزاران پرونده موفق در کسب ویزای اقامت دائم و موقت تماس حاصل فرمائید.

رزرو وقت مشاوره مهاجرت به کانادا

برای مشاهده ویدئو های آموزشی اقامت کانادا می توانید به کانال یوتیوب ما مراجعه فرمایید.

به اینستاگرام ما بپیوندید : @hoori_soleimani

 

ویزای 5 ساله کانادا (ویزای مالتیپل)

لینک کوتاه:

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

فهرست