تغییرات شرایط مهاجرت به انتاریو در سال ۲۰۱۹

بدون دیدگاه

شرایط مهاجرت به انتاریو برای کارگران با مهارت و کارآفرینان در برنامه مهاجرتی تغییر کرده است.

انتاریو تحت عنوان تغییر در بودجه های استانی اش در ماه آوریل اعلام کرده است که تغییراتی در برنامه مهاجرتی اش به وجود آورده است.

دوره مشاوره عمومی برای سهامداران شروع شده و تا پایان 30 می 2019 ادامه یافته است.

تغییرات برنامه ریزی شده شرایط مهاجرت به انتاریو شامل سه دسته زیر هستند :

  • توصیه شغلی کارفرما : جریان مهارت های مورد تقاضا
  • بیانیه جریان های ورودی : اولویت های سرمایه های انسانی ، نیروی کار با مهارت فرانسوی زبان و تاجران با مهارت
  • جریان کارآفرینان

در عین حال تغییراتی نیز در جریان شرکتی انتاریو به وجود آمده است.

  • توصیه های شغلی کارفرما : جریان مهارت های مورد تقاضا

جریان مهارت های مورد تقاضا از رو به رو شدن کارفرماهای کانادایی با کمبود کارگر با مهارت برای اشتغال در صنایع ساخت و ساز و بخش های کشاورزی حمایت می کند.

تغییراتی در اشتغال تحت عنوان دسته بندی اشتغال ملی 7511 (راننده های کامیون) ، 3413 (پرستاری ، انجمن خدمات به بیماران) و 4412 (کارگران خانگی و اشتغال های مربوط به آن بجز خانه دارها دیده می شود.

هم چنین انتاریو پیشنهاد داده که میزان تجربه کاری مورد نیاز برای پذیرش کاری از حداقل یک سال تمام وقت با حقوق یا معادل تجربه کاری پاره وقت به حداقل 9 ماه تجربه کاری تمام وقت و معادل پاره وقت آن کاهش یابد.

جریان اشتغال مورد تقاضای کنونی جریان اشتغال مورد تقاضای درخواستی انتاریو
7441 اقامت و خدمت دهنده تجاری 3413 پرستاری و انجمن های خدماتی بیماران
7521 اپراتورهای تجهیزات سنگین (بجز جرثقیل) 4412 مشاغل کارگری مربوط به خانه بجز خانه داری
7611 کارگران و کمک کنندگان به صنعت ساختمان 8431 کارگر معمولی مزرعه
7511 رانندگان کامیون 8432 کارگران باغبانی
8611 کارگران هرس کاری 9462 قصاب ها ، تولید کنندگان مرغ و مشاغل مرتبط

بیانیه جریان های ورودی

سه جریان ورودی انتاریو برای اولویت بندی نیروی انسانی ، کارگر با مهارت مسلط به زبان فرانسه و نیروی با مهارت تاجر تغییراتی برای صلاحیت ها و تجارب کاری قائل شده اند.

قبلا تجربه کاری از تاریخ دریافت اعلان علاقه درخواست دهنده در نظر گرفته می شد. در برنامه جدید برای ارزیابی تجربه کاری ، تاریخ تطابق با ضوابط دیگر در نظر گرفته می شود.

طول تجربه کاری مورد نیاز همان میزان قبل باقی می ماند.

برنامه نیروی کار با مهارت فدرال : دوره پیوسته حداقل یک سال تجربه کاری تمام وقت یا معادل تجربه کاری پاره وقت در پنج سال گذشته.

کلاس تجربی کانادایی : دوره تجمعی حداقل یک سال تجربه کاری تمام وقت یا تجربه کاری پاره وقت حداقل سه سال گذشته در حالی که از لحاظ قانونی و کاری در کانادا باشد.

معاملات با مهارت فدرال : دوره تجمعی حداقل یک سال تجربه کاری تمام وقت یا معادل تجربه کاری کار پاره وقت در طول دو سال گذشته.

جریان کارآفرینی

انتاریو در طرح های جدیدش آستانه خالص سرمیاه گذاری در برنامه های مهاجرتی انتاریو برای کارآفرینی را کاهش داده است.

بزرگ ترین ایالت یا استان کانادا هم چنین میزان تجربه کاری مورد نیاز برای مهاجرت به عنوان کارآفرین را نیز کاهش داده است.

طرح اولیه تغییرات زیر را به عنوان ارزش خالص برای کارآفرینی پیشنهاد داده است :

  • ارزش خالص مورد نیاز از 1.5 میلیون دلار تا 800 هزار دلار برای کسب و کارهای واقع در منطقه بزرگ تر تورنتو کاهش یافته است.
  • ارزش خالص مورد نیاز از 800 هزار دلار به 400 هزار دلار برای کسب و کارهای واقع در خارج منطقه بزرگ تر تورنتو (GTA)
  • ارزش خالص مورد نیاز از 800 هزار دلار به 400 هزار دلار برای کسب و کارهای حوضه تکنولوژی یا ارتباطات دیجیتال فارغ از موقعیت مکانی کاهش یافته است.

طرح اولیه پیشنهادات زیر را نیز در جریان سرمایه گذاری ایجاد کرده است :

  • سرمایه گذاری مورد نیاز از 1 میلیون دلار به 600 هزار دلار برای کسب و کارهای منطقه بزرگ تر تورنتو کاهش یافته است.
  • سرمایه گذاری مورد نیاز از 500 هزار دلار به 200 هزار دلار برای کسب و کارهای منطقه بزرگ تر تورنتو کاهش یابد.
  • سرمایه گذاری مورد نیاز از 500 هزار دلار تا 200 هزار دلار برای کسب و کارهای ارتباطات دیجیتال یا تکنولوژیک فارغ از موقعیت مکانی کاهش یابد.

یکی از تغییرات طرح کارآفرینی تغییر میزان تجربه مورد نیاز از 36 ماه در طول 60 ماه گذشته به 24 ماه در طول 60 ماه گذشته است.

در همان طرح پیشنهادی انتاریو قصدش را حذف جریان شرکتی با هدف ایجاد شرکت های بین المللی است که می خواهد انتاریو را به ایالتی کسب و کاری تر تبدیل کند.

اگر مایلید بیشتر در جریان شرایط و شیوه های مهاجرت از طریق کارآفرینی و سرمایه گذاری به انتاریو باشید و کلیه مشاغل مورد نیاز برای مهاجرت به این ایالت در طرح های جدید تصویب شده را بدانید با حوری سلیمانی در تماس باشید.

برای اطلاعات بیشتر از وضعیت کار و مهاجرت به کشور کانادا مطالعه مطالب زیر نیز کمک کننده خواهد بود :

لطفا برای اطلاعات تکمیلی با وکیل مهاجرت به کانادا ، حوری سلیمانی با بیش از ۲۲ سال سابقه کار و هزاران پرونده موفق در کسب ویزای اقامت دائم و موقت تماس حاصل فرمائید.

رزرو وقت مشاوره مهاجرت به کانادا

برای مشاهده ویدئو های آموزشی اقامت کانادا می توانید به کانال یوتیوب ما مراجعه فرمایید.

به اینستاگرام ما بپیوندید : @hoori_soleimani

 

لینک کوتاه:

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

فهرست