تغییرات برنامه سرمایه گذاری مهاجرتی کبک

بدون دیدگاه

تغییرات برنامه سرمایه گذاری مهاجرتی کبک

یکی از استان های مهم، برای مهاجرت به کانادا کبک و برنامه سرمایه گذاری نیز از روش های مناسب مهاجرت کانادا برای این استان می باشد. برنامه سرمایه گذاری مهاجرتی کبک ،  شامل ۱۹۰۰ سهمیه پذیرنده از ۱۰ سپتامبر ۲۰۱۸ تا ۱۵ مارس ۲۰۱۹ بازگشایی شده و شامل تغییرات مهم ذیل می باشد:

  • افزایش حداقل دارایی خالص متقاضیان به میزان ۲ میلیون دلار که می بایست قانونی بودن آن اثبات شود. (درآمد حاصله نباید از راه های غیرقانونی یا جنایات کسب شده باشد)؛
  •  سابقه کاری حداقل ۲ ساله طی ۵ سال گذشته که مدت کارآموزی را شامل نمی شود؛
  • افزایش مبلغ سرمایه گذاری سالانه به ۱۲۰۰ دلار به مدت ۵ سال که بدون بهره بازگردانده می شود.

لازم به ذکر است که متقاضیان برنامه سرمایه گذاری مهاجرین کبک می توانند مبلغ ۳۵۰ هزار دلار را به ازای ۱۲۰۰ دلار در سال ( به مدت ۵ سال) به یک باره پرداخت کنند که البته قابل بازگشت نمی باشد.

خاطر نشان می کنیم که سابقه کاری شامل شغل های حقوقی، تجاری و یا کسب و کارهای قانونی مانند شرکت های حقوقی، موارد پزشکی و درمانی، حسابداری ، آژانس های بین المللی یا دولتی و … می باشد.

تمامی جزئیات در جدول ذیل شرح داده شده است:

برنامه سرمایه گذاری مهاجران کبک فیلد های لازم
مبلغ ۲ میلیون دلار یا معادل آن که می‏بایست قانونا به دست آماده باشد و بنا بر اسناد معین تایید شود.

این مبلغ می‏تواند با اموال همسر یا شریک قانونی نیز همراه باشد.

کمک های مالی نیز چنانچه ش ماه پیش از تکمیل درخواست دریافت شده باشد، در این دسته ق خواهد گرفت.

ارزش خالص

پرداخت ۳۵۰٫۰۰۰ دلار کانادا به صورت یک جا سرمایه گذاری
حداقل دو سال طی ۵ سال پیش از تاریخ درخواست که شامل برنامه ریزی، مدیریت و کنترل منابع مالی و انسانی یا مادی تحت نفوذ؛ یا مدیریت ۵ کارمند تمام وقت به مدت ۲ سال سابقه مدیریتی
تمامی نقاط در محدوده استان کبک. محل اقامت مورد نظر
مورد تایید بررسی های پزشکی، جنایی و امنیتی مربوطه سایر ملزومات

منبع : https://www.immigration-quebec.gouv.qc.ca/en/informations/news/news-2018/new-rules-reception2018.html

لینک کوتاه:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

فهرست