برنامه سرمایه گذاری کبک در سال 2019

بدون دیدگاه

اداره مهاجرت این استان زمان پذیرش پرونده های برنامه سرمایه گذاری کبک را تا 31 آگوست سال 2019 میلادی تمدید کرد.

پیش شرط های عمومی برای گرفتن اقامت بر اساس سرمایه گذاری: میزان دارایی شما و همسرتان در حال حاضر بیش از 2 میلیون دلار کانادا است و در 5 سال اخیر دست کم 2 سال به صورت تمام وقت در زمینه های کشاورزی و تجارت و صنعت در بخش های دولتی و خصوصی و یا شرکت های بین المللی مشغول به فعالیت بوده اید، میتوانید از راه سرمایه گذاری برای مهاجرت به کبک اقدام کنید.

برای این روش مفهوم مدیریت را بیشتر باز میکنیم، متقاضی باید به طور تمام وقت تمام مسئولیت های مربوط به برنامه ریزی و منابع انسانی و منابع مالی آن کسب و کار را به عهده داشته باشد. این نکته را باید توجه داشت که به عنوان کارآموز قابل قبول نمیباشد.

با این تفاصیل مدیران و صاحبات صنایع میتوانند از این طرح استفاده کنند و افراد مشغول در شغل های پزشکی،داروسازی، وکالت در حال حاضر از راه تجاری فقط میتوانند از طریق این راه اقدام کنند.

شخص متقاضی مهاجرت به کانادا باید از راه سرمایه گذاری کبک مبلغ 1200000 دلار کانادا را به سود استان کبک در یکی از موسسات یا شرکت های شناخته شده کانادا سرمایه گذاری کند و 5 سال پول وی نگهداشته میشود و بعد از 5 سال اصل پول بدون سود به شخص برگردانده میشود.

شرایطی از قبیل سن،زبان،تجربه و … در تصمیم گیری مود توجه قرار خواهند گرفت اما متقاضیان مهاجرت برای دریافت اقامت دائم از این طریق الزامی به دانستن زبان فرانسه یا انگلیسی نخواهند داشت. متقاضیان مهاجرت از طریق سرمایه گذاری کبک پس از دریافت اقامت دایم و ورود به کبک علاوه بر اینکه الزامی به راه انداختن کسب و کار در این استان را ندارند، همچنین منع قانونی برای زندگی در دیگر نقاط کانادا را نیز ندارند. علاوه بر این ها، متقاضی همچنین اقامت دائم(غیر مشروط) برای خود، همسر و فرزندان زیر بیست و دو سال (البته ملاک سن زمان ثبت پرونده در کبک خواهد بود) دریافت خواهد کرد.

نکات مهم در خصوص  برنامه مهاجرتی از طریق سرمایه گذاری کبک:

  • متقاضی دارای سن بالای هجده سال باشد و تمایل به زندگی یا سرمایه گذاری در کبک را نیز داشته باشد.
  • متقاضی دارای سابقه مدیریت دو سال در 5 سال گذشته یک بیزینس مانند: پروانه کسب، داروخانه، شرکت، دندانپزشک و…
  • متقاضی به تنهایی یا همراه همسر، دارای دارایی های خالص حداقل 2 میلیون دلار کانادا دارایی ملکی یا پول باشند که منشأ قانونی آنها باید نشان داده شود.

نکته : اگر بخشی از دارایی دو میلیون دلار از ارث یا هدیه باشد، باید 6 ماه از تاریخ آن گذشته باشد.

  • مبلغ 1,200,000 دلار کانادا را به مدت 5سال نزد دولت کبک سپرده گذاری کند و پس از آن این مبلغ بدون سود به شخص باز خواهد گشت. (امکان استفاده از تسهیلات مالی برای سرمایه گذاری با یک واسطه مالی مجاز طبق روال گذشته همچنان وجود دارد که البته با توجه به افزایش مبلغ سرمایه گذاری نسبت به سال قبل مبلغ تسهیلات افزایش یافته است.)
    این برنامه تا 31 آگوست سال 2019 میلادی پرونده می پذیرد.

جهت خواندن اطلاعات بیشتر در مورد سرمایه گذاری کبک :

 

لطفا برای اطلاعات تکمیلی با وکیل مهاجرت به کانادا ، حوری سلیمانی با بیش از ۲۲ سال سابقه کار و هزاران پرونده موفق در کسب ویزای اقامت دائم و موقت تماس حاصل فرمائید.

رزرو وقت مشاوره مهاجرت به کانادا

برای مشاهده ویدئو های آموزشی اقامت کانادا می توانید به کانال یوتیوب ما مراجعه فرمایید.

به اینستاگرام ما بپیوندید : @hoori_soleimani

لینک کوتاه:

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

فهرست