بررسی اجمالی مهاجرت به استان انتاریو

بدون دیدگاه

بررسی اجمالی مهاجرت به استان انتاریو از طریق کارآفرینی و دیگر روشهای ممکن

برنامه انتخاب نیروی کار خارجی ،دانشجویان بین المللی و سایر افراد با مهارت، تجربه و آموزش مناسب اجازه می دهد تا برای نامزدی برای اقامت دائم و مهاجرت به استان انتاریو درخواست خود را ارسال نمایند.

جریان برنامه به این شکل است:

تحت نظارت دولت آنتاریو و با همکاری دولت فدرال از طریق مهاجرت، پناهندگان و شهروندی کانادا برنامه ای تنظیم شده است که برای رفع نیاز بازار کار و توسعه اقتصادی در این استان است.

روش های مهاجرت در این استان به سه دسته کلی تقسیم می شوند:

  • گروه ۱: پیشنهاد کار کارفرما
  • گروه ۲ سرمایه انسانی
  • گروه ۳ ایجاد کسب و کار

دسته پیشنهاد کار کارفرما که خود شامل سه جریان متفاوت است است که در تمامی موارد افراد واجد شرایط باید از یک کارفرما در آنتاریو یک پیشنهاد کار تمام وقت و دائمی داشته باشند که خود به زیر گروه هایی تقسیم می شود:

  • گروه ۱ کارگران خارجی
  • گروه ۲دانشجویان بین المللی
  • گروه ۳ شغل های مورد نیاز با تقاضای بالا در استان آنتاریو
  • گروه ۴ سرمایه انسانی این گروه زیر مجموعه دارد که گروه فارغ التحصیلان در آنتاریو گروه اول آن و گروه ورودی اکسپرس در آنتریو زیر شاخه دوم آن است .

یکی از گروه های بسیار مورد توجه، گروه فارغ التحصیلان بین المللی انتاریو این امکان را به وجود می آورد که تمام افرادی که در دوره های کارشناسی ارشد یا دکترا فارغ التحصیل شدند باید مدارک تکمیلی خود را از دانشگاه های مورد تایید و واجد شرایط در آنتاریو داشته باشند و طی دو سال از دریافت مدرک خود درخواست خود را ارسال نمایند.

دسته کارشناسی ارشد و دکترا در آنتاریو و همینطور ورودی اکسپرس در آنتاریو باید حتما در دولت فدرال تقاضای خود و اظهار علاقه مندی خود را اعلام نموده باشند و دولت آنتاریو آن را پذیرفته باشد.
در استان آنتاریو ورود اکسپرس به چند زیر شاخه تقسیم می‌شود که جریان نیروی کار فرانسوی‌زبان از عمده ترین روشهای مهاجرت در در استان آنتاریو است
اولویت های سرمایه انسانی گروه عمده دیگری است که در استان آنتاریو می توانید از آن بهره ببرید و تقاضای اقامت نمایید
همچنین گروه نیروهای فنی یا اسکیلا ترید گروه عمده دیگری است که می توانید با آن به آنتاریو مهاجرت نمایید

گروه کارآفرینان در استان انتاریو یک سیستم مهاجرپذیری منحصر به فرد دارد که در اینجا به صورت خلاصه به شرح آن می پردازیم. در این سیستم شما باید یک کارآفرین از خارج کانادا باشید و به دنبال شروع یک تجارت جدید یا خرید یک تجارت موجود در استان آنتاریو باشید

پیشنهاد کار از طریق کارفرمای تایید شده در استان آنتاریو این امکان را برای شما به وجود می‌آورد که بتوانید تحت برنامه نامزدی ‏در استان آنتاریو تقاضای مهاجرت بنمایید که شغل پیشنهادی باید از گروه زیرو و گروه مدیریتa و bگروه که در لیست مشاغل ملی مورد تایید قرار گرفته باشد.

این جریان و این گروه برای کارگران خارجی در داخل و خارج از کانادا باز است. شما باید به صورت آنلاین تقاضای خود را ارسال نمایید تا از طرف دولت آنتاریو برای اقامت دائم انتخاب شوید.
اگر تقاضای شما مورد قبول قرار بگیرد در قدم بعدی باید درخواست شما به دولت فدرال ارسال شود و تصمیم نهایی در مورد اینکه آیا شما به عنوان یک مهاجر امکان ورود به کانادا دارید یا خیر را دولت فدرال خواهد گرفت.

در مورد پیشنهاد کار از طریق کارفرما در آنتاریو باید دقت داشته باشید که شغل پیشنهادی باید به صورت تمام وقت و دائم باشد و شغل تمام وقت به معنای این است که باید در سال حداقل ۵۶۰ ساعت و حداقل ۳۰ ساعت در هفته امکان کار داشته باشید و نکته بسیار مهم اینکه شغل باید دائمی باشد یعنی نقطه پایانی برای آن در نظر گرفته نشود و به مدت نامعین پیشنهاد شود.

برای پیدا کردن شغل مورد تایید باید به لیست مشاغل مورد تایید دقت نمایید.
در این رابطه یک نکته بسیار مهم دیگر وجود دارد و آن سطح دستمزد متوسطی است که باید به شما پرداخت شود به این معنی که در منطقه ویژه ای از آنتاریو که در آن کار خواهید کرد باید سطح دستمزد شما از سطح دستمزد متوسط بالاتر باشد.

اگر شما در حال حاضر در استان آنتاریو مشغول بکار هستید دستمزد پیشنهاد شده باید برابر یا بالاتر از سطح دستمزدی باشد که کارفرما در حال حاضر به شما پرداخت می نماید و علاوه بر آن باید بالاتر از سطح دستمزد متوسط در استان باشد. این شرایط باید حتماً با قرارداد کتبی بین کارفرما و اتحادیه تایید شود در غیر این صورت توافق در محل کار تعیین کننده دستمزد شما نیست.

یکی دیگر از مواردی که به شدت مورد دقت قرار می گیرد این است که موقعیت ارائه شده باید برای تجارت کارفرمای شما ضروری باشد. این بدان معناست که پیشنهاد شغلی باید با فعالیت‌های تجاری فعلی کارفرمای شما مطابقت داشته باشد و موقعیت لازم برای حفظ یا رشد فعالیت های تجاری در حال انجام باشد و وجود شما باعث ارتقاء تجارت گردد.

کار باید در استان آنتاریو انجام گیرد.

به این نکته توجه فرمایید که شما یا هر یک از اعضای خانواده شما می‌توانند تا ۱۰ درصد در بیزینس که به شما پیشنهاد کار می‌دهد سهیم باشند ولی این سهام باید به عنوان بخشی از پاداش به عنوان یک کارمند به دست آمده باشد و مجموع ارزش سهام شما یا هر یک از اعضای خانواده شما نمی تواند از ۱۰ درصد تجاوز کند.

در مورد تجربه کار باید گفت که شما باید حداقل ۲ سال سابقه کار تمام وقت یا معادل آن به صورت پاره وقت در همان شغل که به عنوان پیشنهاد شغلی به شما داده می شود که در طی پنج سال قبل از ارسال درخواست خود داشته باشید. اگر تجربه کاری شما در کانادا به دست آمده است شما باید حتما در کانادا به صورت قانونی زندگی کرده باشید و یا اینکه.

تجربه کار تمام وقت با مجوز داشته باشید و این به آن معناست که در یک کار با حداقل ۳۰ ساعت کار در هفته که معادل ۱۵۶۰ ساعت در سال است کار کرده باشید و در مقابل دستمزد دریافت کرده باشید.

تجربه کار معادل یا پاره وقت به این معناست که: حداقل ۲ سال کار و حداقل ۱۵ ساعت در هفته به مدت دو سال که حداقل ۱۵۶۰ ساعت کار را در یک دوره دو ساله طی کرده باشید و حقوق معادل به شما داده شود و یا اینکه کار در بیش از یک شغل حداقل ۳۰ ساعت در هفته برای یک سال که معادل ۱۵۶۰ ساعت کار در یک دوره دو ساله است و متوسط حقوق به بالا به شما پرداخت شده باشد. توجه فرمایید که برای پیشنهاد شغل ممکن است شما به مجوز های دیگری نیاز داشته باشید که باید از زمانی که درخواست خود را اعلام می کنید آن مجوز ها را دریافت کرده باشید از این نمونه می توان به پرستاران اشاره نمود که تمایل به کار در استان آنتاریو دارد.

زندگی در انتاریو: اگر شما از طریق استان آنتاریو تقاضای اقامت می نمایید باید حتماً بتوانید اثبات نمایید که بعد از اخذ اقامت قصد زندگی در این استان را داد که به دقت مورد بررسی قرار می گیرد.

روابط شما با استان آنتاریو تایید می‌گردد که می تواند شامل موارد زیر باشد:

  • یک کار کردن در استان آنتاریو
  • شماره ۲ دریافت پیشنهاد شغلی یا مصاحبه برای شغل
  • شماره ۳ تحصیل در آنتاریو
  • شماره ۴ کار داوطلبانه در آنتاریو
  • شماره ۵ اجاره یا مالکیت ملکی در آنتاریو
  • شماره ۶ بازدید از آنتاریو
  • شماره ۷ داشتن شبکه و ارتباطات حرفه ای با صاحبان صنایع داشتن روابط خانوادگی و روابط شخصی در آنتاریو

اگر شما دانشجویی بین المللی در استان انتاریو هستید و یا در این استان مشغول به کار هستید باید قبل از اقدام وضعیت حقوقی و قانونی خود را بتوانید به اثبات برسانید و مجوزهای لازم برای آن را داشته باشیم

الزامات عمومی برای کارفرما:

کارفرما قبل از ارسال درخواست برای شما در تجارت مورد نظر فعال بوده باشد و محل استقرار بیزینس باید در آنتاریو باشد

نکته مهم دیگر این است که طبق قانون استاندارد استخدام انتاریو و یا قانون بهداشت و ایمنی حرفه ای هیچ دستورالعمل ای بر علیه کارفرما صادر نشده باشد.
نکته بسیار ضروری دیگر این است که کارفرما بتواند نشان دهد که تلاش کافی برای استخدام یک شهروند کانادایی و یا مقیم دائم قبل از ارائه درخواست برای شما انجام داده است و این فقط در صورتی امکان پذیر است که شما ما در حال حاضر در خارج از کانادا زندگی می نمایید و کارفرمای شما باید تمام شرایط را ایجاد نماید.
نیاز های درآمدی برای کارفرما: کارفرمای شما همچنین باید برای آخرین سال مالی نیازهای درآمدی خود را اعلام نموده باشد و شرایط زیر را داشته باشد اگر در منطقه تورنتوی بزرگ که عبارت است از تورنتو و دورهام و هالتون و پوستر کار می کنید باید حداقل یک میلیون دلار در کل برای یک سال درآمد ناخالص داشته باشید.

اما اگر خارج از منطقه تورنتوی بزرگ مشغول به کار هستید حداقل باید ۵۰۰ هزار دلار درآمد ناخالص سالانه گزارش داده باشید. منظور از محل کار این است که مکانی که سرپرست یا مدیر فوری متقاضی در آن کار می کند یا محل دفتر اداری که متقاضی وظایف کار خود را دریافت می نماید و یا گزارش کاری خود را به آن محل اعلام می نماید

لطفا برای اطلاعات تکمیلی با وکیل مهاجرت به کانادا ، حوری سلیمانی با بیش از ۲۲ سال سابقه کار و هزاران پرونده موفق در کسب ویزای اقامت دائم و موقت تماس حاصل فرمائید.

رزرو وقت مشاوره مهاجرت به کانادا

برای مشاهده ویدئو های آموزشی اقامت کانادا می توانید به کانال یوتیوب و آپارات ما مراجعه فرمایید.

به اینستاگرام ما بپیوندید : @hoori_soleimani

لینک کوتاه:

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

فهرست