تاریخ انتشار: 31 جولای 2017
ویزای استارت آپ کانادا

برنامه ی ویزای استارت آپ کانادا

دولت کانادا اعلام کرده است که برنامه ی ویزای استارت آپ این کشور که راهی برای دریافت اقامت دائم کانادا میباشد ، یک برنامه ی همیشگی در برنامه های مهاجرتی کانادا در سال 2018 خواهد شد.

سازمان مهاجرت ، پناهندگی و شهروندی کانادا (IRCC) برای تصویب قوانین مربوط به این برنامه اقدام خواهد کرد.

ویزای استارت آپ به کارآفرینان کمک می کند تا بتوانند بیزینس خود را در کانادا گسترش دهند. آقای احمد حسن، وزیر مهاجرت کشور کانادا، اذعان داشته است: هر کمپانی و بیزینسی که توسط ویزای استارت آپ در کانادا ایجاد می شود، این پتانسیل را دارد که فرصت های شغلی بسیاری برای کانادایی ها ایجاد نماید. علاوه بر آن، چنین بیزینس هایی به رشد و پیشرفت اقتصاد کشور کمک قابل توجهی می کند.

شرایط لازم برای دریافت ویزای استارت آپ:

  • سطح زبان قابل قبول در انگلیسی یا فرانسه (حداقل CLB 5)
  • دارا بودن میزان کافی دارایی برای اقامت در کانادا
  • تصمیم برای اقامت در ریکی از استان های کانادا ( استان کبک از این قاعده مستثناست)
  • گذراندن تست های پزشکی و دارا بودن عدم سوء پیشینه
  • اثبات اینکه بیزینس شما از سوی سازمان مشخصی حمایت می شود
  • اثبات اینکه شما صاحب آن بیزینس هستید

 

اگر سوال یا نظری راجع به مطلب فوق دارید لطفا به صفحه ی پرسش و پاسخ بروید.