تاریخ انتشار: 08 آوریل 2018
مهاجرت به کانادا از طریق استانی

برنامه ی فارغ التحصیلان کارشناسی ارشد انتاریو

برنامه ی فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی ارشد استان انتاریو یکی از پر طرفدارترین برنامه های مهاجرتی این استان محسوب می شود. این برنامه در تاریخ 5 آپریل 2018 باز شده است و در مدت زمان کمتر از یک ساعت، به حد نصاب خود رسید. استان انتاریو اعلام کرده است که این برنامه باز هم در سال جاری چندین مرتبه باز خواهد شد.

فارغ التحصیلان دانشگاه های انتاریو در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری، در صورتی که شرایط لازم را دارا باشند، می توانند برای برنامه های مهاجرتی فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی ارشد Masters Graduate Stream و همچنین برنامه ی مهاجرتی فارغ التحصیلان مقطع دکتری PhD Graduate Stream اقدام نمایند.

آیا من می توانم برای این برنامه اقدام نمایم؟

در صورتی که شرایط زیر را دارا باشید، می توانید به عنوان متقاضی برنامه ی فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی ارشد استان انتاریو اقدام نمایید:

  • شرایط تحصیلی

متقاضیان این برنامه باید حداقل یک سال کامل تحصیلی را در یکی از دانشگاه ها یا مراکز آموزشی استان انتاریو گذرانده باشند.

  • مهارت های زبانی

با توجه به اهمیت مهارت های زبانی در این برنامه ی مهاجرتی، دارا بودن CLB حداقل 7 برای متقاضیان این برنامه الزامی می باشد. آزمون های مورد قبول سازمان مهاجرت کانادا شامل آزمون های زیر می باشند:

  • آزمون آیلتس جنرال International English Language Testing (IELTS)
  • آزمون سلپیپ جنرال Canadian English Language Proficiency Index Program (CELPIP)
  • آزمون تف (زبان فرانسه) Test d’Évaluation de Français (TEF)

آزمون های فوق می بایست تا حداکثر یک سال پیش از ارائه ی پرونده، داده شوند. جدول زیر حداقل نمرات لازم برای هر یک از آزمون های فوق را نشان می دهد:

 

مهارتIELTSCELPIPTEF
شنیداری Listening67249-279
خوانشی  Reading67207-232
نوشتاری Writing67310-348
گفتاری Speaking67310-348

 

  • اقامت در انتاریو

متقاضیان این برنامه باید حداقل یک سال از دو سال گذشته (منظور پیش از ارائه ی پرونده است) را در استان انتاریو اقامت کرده باشند. متقاضیان باید مدارک لازم را برای اثبات اقامت خود، اعم از اجاره نامه داشته باشند.

  • استطاعت مالی

متقاضیان باید نشان دهند که توانایی لازم و کافی را برای زندگی در انتاریو دارا هستند و می توانند خود و خانواده شان را از نظر مالی ساپورت کنند. میزان این توانایی مالی بسته به تعداد افراد موجود در پرونده متغیر می باشد و معمولا هر سال آپدیت می شود.

  • قصد زندگی در استان انتاریو

متقاضیان می بایست قصد زندگی در استان انتاریو را داشته باشند. این امر نیز باید از طریق ارائه ی مدارکی همچون اجاره نامه یا پیشنهاد شغلی اثبات شود.

  • شرایط اقامتی در زمان ارائه ی پرونده

متقاضیان می توانند در زمان ارائه ی پرونده ی خود در کانادا و یا خارج از آن اقامت داشته باشند. اگر اقامت آنان در کانادا باشد، این اقامت باید کاملا قانونی و رسمی تشخیص داده شود.

  • زمان ارائه ی پرونده

متقاضیان می توانند تا حداکثر دو سال پس از فارغ التحصیلی خود در استان انتاریو، برای این برنامه اقدام نمایند. این زمان نباید بیشتر از دو سال باشد و از زمان صدور مدرک تحصیلی محاسبه می گردد.

 

اگر سوال یا نظری راجع به مطلب فوق دارید لطفا به صفحه ی پرسش و پاسخ بروید.