تاریخ انتشار: 04 آوریل 2018
کار در کانادا

پیشنهاد کار چیست؟

با درود به شما خانم سلیمانی عزیز
سال نو به شما و همه همکارانتون مبارک
ممنون از راهنمایی های خوبتون
ی.ز….. هستم ، 36 سال سن دارم ،مدرک کارشناسی رشته تاسیسات مکانیکی و حدود 13 سال سابقه کار مرتبط با رشته تحصیلی
با توجه به اینکه فرمودید اقامت کانادا از طریق جاب آفر یا پیشنهاد کار یکی‌ از مشکلترین راههای مهاجرتی است یکی از دوستان من در ونکوور یک کارفرما پیدا کرده که بعد از سه یا چهار ماه ویزا را گرفته که به بدو ورود شروع به کار کنم و بعد از یکسال PR هم برام بگیره . به نظر شما چقدر میتونم روی این ریسک کنم؟ و آیا این امکان وجود داره ؟ با توجه به تجارب شما ممنون میشم راهنمایی کنید و آیا راهی بهتر پیشنهاد میکنید .

 

درود بر شما آقای ی.ز…..

از دیدگاه پر مهرتان سپاسگزارم. سوال شما را به سختی می توانم جواب دهم چرا که در مورد صداقت یا عدم صداقت دیگران اظهار نظر کردن بسیار دشوار است ولی شاید شنیده اید که زمانی که میخواهید درستی یا نادرستی یک موضوع را متوجه شوید باید غرایز خود را دنبال کنید؟

زمانی که ما تصمیم میگیریم که آیا به شخصی اعتماد کنیم یا خیر،  واقعا باید به غریزه های اتوماتیک خود که همه ما  به آن نیاز داریم تکیه کنیم. بر طبق تحقیقات انجام شده در دپارتمان کسب و کار؛ هاس ؛در دانشگاه کالیفرنیا،  غرایز ما برای تعیین اینکه آیا کسی دروغ می گوید یا حقیقت را بیان می کند نسبتا قوی است. تحقیقات نشان داد که این ذهنیت های و تصورات ما است که بعضی اوقات ما را به بیراهه کشانده و باعث میشود که اشتباه  قضاوت کنیم.

از سوی دیگر هنگامی که یک مساله که آشکارا مشکل است، خیلی‌ ساده شد باید به آن شک کرد. با توجه به نوشتار شما همه چیز خیلی‌ ساده شده و همین باید شما را وادارد که کاملا مواظب باشید.

اما اینجا به چند نکته مهم اشاره میکنم که شما شاید بهتر بتوانید نسبت به درستی‌ این پیشنهاد کار مطمئن شوید.

تعریف پیشنهاد کار در کانادا چیست؟

پیشنهاد کار مدرکی است که یک کارفرمای کانادایی به یک نیروی کار خارجی می دهد که موقتا برایش کار کند. این مدرک جزئیات کار  را توضیح می دهد.

به طور کلی، یک نامه پیشنهاد شغلی (یا “نامه کاری”) بسیار مختصرتر و کمتر از یک قرارداد مشخص بین دو نفر است.این نامه شامل اطلاعات در مورد:

حقوق و نحوه پرداخت آن و کسر آنچه لازم است مثل مالیات از حقوق پرداختی به شما؛
وظایف شغلی شما؛ و
شرایط اشتغال، مانند ساعات کار و غیره است.
در بعضی از مشاغل نیازی به تایید شغل ارائه شده وجود ندارد اما اگر شما نیاز به نامه ارزیابی تاثیرات بازار کار  دارید، باید یک کپی از نامه پیشنهاد شغلی خود را با درخواست مجوز کار خود تهیه کنید.

نامه ارزیابی تاثیرات بازار کار چیست ؟
ارزیابی تاثیرات بازار کار  یک سند است که کارفرما در کانادا ممکن است قبل از استخدام یک کارمند یا کارگر خارجی، نیاز داشته باشد.

یک نامه ارزیابی تاثیرات بازار کار مثبت نشان می دهد که نیاز به یک کارمند یا کارگر خارجی برای پر کردن کار وجود دارد. همچنین نشان می دهد که هیچ کارمند یا کارگر کانادایی برای انجام این کار در دسترس نیست. یک نامه ارزیابی تاثیرات بازار کار مثبت گاهی اوقات نامه تاییدی نامیده می شود.

اگر کارفرما نیاز به نامه ارزیابی تاثیرات بازار کار داشته باشد، باید برای دریافت آن درخواست کنند.

هنگامی که یک کارفرما نامه ارزیابی تاثیرات بازار کار میگیرد،کارمند یا کارگر می تواند برای اجازه کار درخواست دهد.

برای درخواست اجازه کار، یک کارمند یا کارگر نیاز دارد که مدارک زیر را داشته باشد:

یک نامه پیشنهاد شغلی
یک قرارداد
یک نسخه از نامه ارزیابی تاثیرات بازار کار و
شماره نامه ارزیابی تاثیرات بازار کار و مدارک دیگری که در موارد مختلف بسیار متفاوت است.

مراحل و زمان گرفتن تاییدیه کاری چقدر است؟

برای اینکه شما یک پیشنهاد کار رسمی‌ داشته باشید ابتدا به ساکن کارفرما باید آگهی نماید و تلاش کند که نیروی کاری خود را از شهروندهای کانادا یا افرادی که اقامت دائم یا اقامت کاری موقت دارند استخدام  نماید.

باید از اداره کار تاییدیه داشته باشید که خود  شامل مراحل مختلف از جمله داشتن شواهدی مبنی بر اینکه کارفرمای شما آگهی داده و نتوانسته است که نیروی کاری مناسب را از میان داوطلبان کار کانادایی پیدا کند و در نتیجه باید از نیروی کار خارجی‌ استفاده نماید.

این مرحله حدودا بین دو تا شش ماه طول میکشد که درستی‌ پیشنهاد کار کارفرما تایید شود. بعد از آن وارد مرحله اداره مهاجرت میشویم که در حال حاضر بیشتر از ۲۱ هفته به طول میانجامد. در این مرحله شما باید قادر باشید که تمام مدارک مورد نیز را ارائه دهید. که این مدارک گاها بسیار پیچیده تر از آن است که بتوان تصور کرد. تازه همه اینها ممکن است به گرفتن ویزا کار منتهی‌ نشود.

اگر موفق به اخذ ویزا شدید گرفتن اقامت به عوامل زیادی بستگی دارد که باید شرایط آن برایتان مهیا گردد سپس اقدام نمایید و شاید بیش از یکسال بطول انجامد. از آنجا که مسائل نهفته زیادی ممکن است در سر راهتان باشد سعی کنید زبان انگلیسی یا فرانسه یا هر دو را به خوبی بدانید و هزینه های پیش بینی نشده را در نظر داشته باشید. و در آخر تنها اگر به  دوستتان اعتماد کامل دارید وارد این مراحل شوید.

اگر اطلاعات بیشتری نیاز بود با اگر تمایل داشتید کار شما را دنبال نماییم در خدمتتان خواهیم بود.امید که موفق باشید.

سپاس