تاریخ انتشار: 04 فوریه 2013

تغییرات در روند پیشرفت برنامه های مهاجرتی

۱۶ بهمن ۱۳۹۱ –

در طول ماههای ابتدایی سال ۲۰۱۳ شاهد تغییرات گسترده ای در برنامه های مهاجرتی کانادا بوده ایم. آشنایی با این تغییرات برای متقاضیانی که قصد مهاجرت به کانادا را دارند بسیار مهم تلقی می شود.

بنابراین بهتر است به معرفی و بررسی این تغییرات بپردازیم:

ویزای کار موقت آزاد (Bridging Open Work Permits)

یکی از تغییراتی که اخیرا در برنامه های مهاجرتی کانادا به وجود آمده است بازگشایی برنامه ای با عنوان ویزای کار موقت آزاد می باشد. این برنامه از تاریخ ۱۵ دسامبر سال گذشته آغاز به کار کرد. این برنامه برای کلیه اشخاصی است که در حال حاضر با دارا بودن ویزای کاری موقت در کانادا به سر می برند. این دسته از اشخاص لازم است تا علاوه بر داشتن ویزای کاری موقت پرونده های لازم برای اخذ ویزای اقامت دائم را از طریق یکی از برنامه های کاری و اقتصادی مهاجرت به کانادا تکمیل و ارسال نمایند.

طراحی و اجرای این برنامه از آن جهت صورت گرفته است تا به این دسته از افراد اجازه داده شود تا علاوه بر مشغولیت کاری در کانادا همزمان منتظر اخذ ویزای اقامت دائم خود باشند.

برنامه نیروهای فنی و حرفه ای فدرال (Federal Skilled Trade Program)

یکی از مهمترین و ارزنده ترین تغییرات به وجود آمده در سیستم های مهاجرتی کانادا, اجرای برنامه جدید تحت عنوان نیروهای فنی و حرفه ای فدرال بود. این برنامه در دوم ژانویه ۲۰۱۳ آغاز به کار کرده است.

طبق اطلاعات موجود از روند این برنامه, کلیه اشخاصی که دارای حداقل مهارت در یکی از زبانهای فرانسه یا انگلیسی باشند, پیشنهاد کاری معتبر از سوی یک کارفرمای کانادایی بوده و یا انتخاب شده از سوی یکی از برنامه های استانی در رشته های موجود در این برنامه هستند, دارای حداقل ۲ سال تجربه کاری در طول پنج سال گذشته در رشته کاری خود بوده و شرایط آنها با شرایط ذکر شده در لیست NOC تطابق داشته باشد, می توانند از طریق این برنامه اقدام به مهاجرت و اخذ ویزای اقامت دائم نمایند.

برنامه نیروهای متخصص فدرال (New Federal Skilled Worker Program)

این برنامه که قرار است در تاریخ ۴ می ۲۰۱۳ مجددا آغاز به کار نماید, به جهت رفع کمبودهای بازار کاری کانادا با استفاده از نیروهای متخصص خارجی, طراحی و اجرا گشته است.

مهمترین عامل لازم برای اقدام از طریق این برنامه, مهارت های زبانی نیروهای متخصص می باشد. علاوه بر این لازم است تا متقاضیان پرونده های تحصیلی خود را طبق استانداردهای تحصیلی کانادا تطبیق زنند. این موضوع می بایستی پیش از ارسال مدارک صورت پذیرد. سایر مواردی که به در اولویت قرار گرفتن متقاضیان این برنامه کمک بسزایی خواهد کرد, داشتن پیشنهاد کاری معتبر, سابقه کار پیشین در کانادا و میزان سن خواهد بود.

اگر سوال یا نظری راجع به مطلب فوق دارید لطفا به صفحه ی پرسش و پاسخ بروید.