تاریخ انتشار: 08 ژانویه 2018

چگونگی دریافت ویزای توریستی کانادا

ویزای توریستی کانادا

کشور وسیع و مهاجر پذیر کانادا یکی از زیباترین مناطق دنیا برای گردشگران و همچنین مناسب ترین بستر برای مهاجرین محسوب می شود. متقاضیان زیادی قصد ورود به کشور کانادا را دارند که اکثریت آنها نیاز دارند تا ویزای این کشور را کسب نمایند. ویزا در واقع مجوزی رسمی برای ورود به یک کشور محسوب می شود که به صورت یک مهر بر پاسپورت زده می شود. ویزای توریستی کانادا از نوع ویزاهای موقت می باشد و این به آن معناست که دارندگان این نوع ویزا می توانند به مدت محدودی در خاک کانادا حضور داشته باشند و پس از آن موظند که این کشور را ترک نمایند.

ویزای توریستی کانادا

چه مواردی برای دریافت ویزای توریستی کانادا حائز اهمیت می باشد؟

متقاضیان دریافت ویزای توریستی کانادا می بایست دارای شرایطی باشند تا افسر مهاجرت متقاعد گردد که ایشان واجد شرایط دریافت این ویزا می باشند. شرایط و ضوابط دریافت ویزای توریستی کانادا به شرح زیر است:

  • دارا بودن استطاعت مالی کافی برای سفر به کانادا و اقامت موقت در این کشور
  • دارا بودن مدارک مورد نیاز دریافت ویزای کانادا:
    • مدارک هویتی مانند پاسپورت و شناسنامه ی هر یک از متقاضیان
    • مدارک شغلی مانند جواز کسب یا پروانه ی طبابت. لازم به ذکر است که این مدارک بر اساس شغل متقاضیان متغیر می باشد.
    • مدارک مالی اعم از گواهی تمکن مالی و یا سند املاک متقاضی
    • دعوت نامه از جانب شخص یا ارگانی در کانادا (در صورت وجود)
    • رزرو بلیط رفت و برگشت
  • تکمیل فرم های درخواست ویزای توریستی کانادا به صورت دقیق و کامل
  • متقاضی می بایست انگیزه ی خود را برای ورود به کانادا اعلام نماید و همچنین موظف است افسر مهاجرت را متقاعد نماید که پس از اتمام زمان تعیین شده، خاک کانادا را ترک خواهد نمود. این فاکتور معمولا مهم ترین پارامتر در تصمیم گیری برای موافقت و یا رد درخواست متقاضی برای دریافت ویزای کانادا محسوب می گردد.

چگونه می توانید افسر مهاجرت را قانع کنید که انگیزه ی کافی برای ورود و خروج از کانادا را دارید؟

همان گونه که پیش از این نیز گفته شد، متقاضی می بایست بتواند تا انگیزه ی خود را برای ورود به خاک کانادا و خروج از آن پس از زمان تعیین شده را شرح دهد. انگیزه های وارد شدن به کانادا می تواند دیدار دوستان، آشنایان و اقوام و یا شرکت در سمینارها باشد.

انگیزه ی کافی برای خارج شدن از کانادا از دیدگاه افسر مهاجرت می تواند به دو دسته تقسیم بندی شود:

  • داشتن وابستگی های عاطفی و خانوادگی در کشور مبدا. برای مثال متقاضی که دارای همسر و فرزندی است که در سفر به کانادا وی را همراهی نمی کنند، می تواند انگیزه ی کافی برای بازگشت داشته باشد.
  • داشتن وابستگی مالی در کشور مبدا. مثلا داشتن شغل ثابت و یا دارا بودن املاک و مستغلات