تاریخ انتشار: 16 اکتبر 2017
تحصیل در کانادا

شرایط اخذ ویزای تحصیلی کانادا

تحصیل در کانادا ، همانند بسیاری از کشورهای مدرن و پیشرفته ی دیگر دارای قوانین و ضوابط خاصی می باشد. استانداردهای بالای تحصیلی در کانادا و کنترل بی نظیر کیفیت آموزشی در این کشور باعث استقبال خیل عظیمی از دانش آموزان و دانشجویان از امر تحصیل در کانادا شده است که می تواند فرصت‌های طلایی شغلی را در دراز مدت برای دانش آموزان و دانشجویان پدید آورد. مدارک ارائه شده در مراکز آموزشی کانادا در تمامی کشورهای دنیا معتبر می باشد و این خود به تنهایی می تواند بزرگ ترین مزیت تحصیل در کانادا به حساب بیاید.

مراحل اخذ ویزای تحصیلی کانادا در زیر آورده شده است:

  • انتخاب استان، موسسه ی آموزشی و رشته ی مورد نظر

متقاضیان می بایست در اولین مرحله و پیش از هر کار دیگری، اقدام به انتخاب استان مورد نظر و همچنین یک موسسه ی آموزشی معتبر جهت تحصیل در کانادا نمایند. یک موسسه ی آموزشی معتبر می تواند یک مدرسه، کالج یا دانشگاه در کانادا باشد. افراد باید رشته ی مورد نظر خود را نیز انتخاب نمایند تا بتوانند در رشته ی مورد علاقه ی خود به تحصیل بپردازند. دانستن این موارد به شما کمک می کند تا بتوانید هزینه های تحصیل خود را به طور نسبی برآورد کنید و همچنین ذهنیت واضح تری نسبت به تصمیم خود داشته باشید و بتوانید آگاهانه برای رسیدن به آن اقدام نمایید.

دانشگاه تورنتو

  • بالا بردن مهارت های زبانی

شما برای تحصیل و اقامت در کانادا ، نیاز به دارا بودن سطح قابل قبولی از مهارت های زبانی دارید. تحصیل و زندگی در کانادا امری است که نیاز به توانایی های مختلف زبانی اعم از توانایی شنیداری، گفتاری، خوانشی و نوشتاری دارد. بدیهی است که این مهم بدون تلاش مستمر حاصل نخواهد شد. از آنجا که کشور کانادا دارای دو زبان رسمی می باشد، دانستن هر یک از این دو زبان می تواند برای متقاضیان مفید تلقی شود. متقاضیان می توانند با گذراندن دوره های کسب مهارت های زبانی در کشور مقصد و همچنین کشور کانادا این مهارت ها را به بهترین شکل افزایش دهند و به سطوح پیشرفته برسند.

  • اخذ پذیرش از موسسه ی آموزشی

در این مرحله متقاضی می بایست با ارائه ی مدارک لازم، پرداخت هزینه های مربوطه و همچنین هزینه ی شهریه اقدام به اخذ پذیرش نماید. مدرسه، کالج و یا دانشگاه مورد نظر برای ارائه ی پذیرش نیاز به مدرک مهارت های زبانی از سوی شما دارد تا اطمینان حاصل کند که شما می توانید به زبان انگلیسی یا فرانسه مکالمه و تحصیل کنید تا به مشکلی در این زمینه برنخورید. دارا بودن گواهی سلامت نیز از ملزومات تحصیل در کانادا و اخذ پذیرش از موسسه ی آموزشی معتبر می باشد.

  • اثبات تمکن مالی

هر فردی برای سفر کردن، اقامت داشتن و تحصیل در کانادا نیاز به ارائه ی مدارکی دارد که نشان دهد دارای سرمایه ی کافی و قادر به تامین هزینه های سفر، اقامت، تحصیل و باقی هزینه ها برای خود و همراهان خود می باشد. این مدارک از ملزومات اخذ ویزای تحصیلی کانادا می باشد و این امر بدون دارا بودن مدارک تمکن مالی امکان پذیر نمی باشد.

در صورتی که فرد متقاضی خود قادر به تامین هزینه هایش باشد، باید بتواند مدارک مربوط به حساب های بانکی، املاک و اشتغال خود را ارائه دهد. ممکن است که افراد خود قادر به پرداخت هزینه ها نباشند و در این صورت شخصی که حمایت مالی ایشان را به عهده می گیرد (مانند پدر، مادر یا همسر) می بایست این مدارک را ارائه دهند و متعهد شوند که هزینه های اقامت و تحصیل فرد متقاضی را تا زمان اتمام تحصیلات وی در سطح مورد نظر به عهده خواهند گرفت.

  • انگیزه ی تحصیل در کانادا

لازم است تا متقاضیان طی یک انگیزه نامه، هدف و انگیزه ی خود را از تحصیل در کانادا در سطح و رشته ی مورد نظر بیان نمایند. این انگیزه نامه، هدف و قصد فرد از تحصیل در کانادا را به روشنی مشخص می نماید و از الزامات اخذ ویزای تحصیلی محسوب می شود. شما می بایست دلایل خود را به طور دقیق و شفاف در متنی روان و صریح به زبان انگلیسی بنویسید.

اگر سوال یا نظری راجع به مطلب فوق دارید لطفا به صفحه ی پرسش و پاسخ بروید.