تاریخ انتشار: 25 دسامبر 2017

قوانین جدید ویزای کار موقت کانادا

سازمان مهاجرت، پناهندگی و شهروندی کانادا IRCC اعلام کرد که قوانین مربوط به جلوگیری از افزایش مدت زمان ویزای کاری موقت کانادا را تا بهار سال آینده لغو خواهد نمود.

بر اساس قانونی که در دسامبر سال 2016 توسط سازمان مهاجرت کانادا تصویب گشته بود، مجوزهای کاری برای افرادی که با ویزای کار موقت طی یک یا دو دوره و مجموعا به مدت چهار سال در کانادا کار کرده اند، صادر نمی شد. علت اصلی تصویب این قانون، جلوگیری از رشد و افزایش نیروهای کاری موقتی بیان گشته شده بود که قادر نیستند شرایط  اقامتی خود را تغییر داده و آن را تبدیل به اقامت دائم نمایند. این قانون طی مدت زمان اجرایی گشتن خود، با عدم استقبال کارفرمایان مواجه شد.

سازمان مهاجرت کشور کانادا معتقد است که لغو این قانون باعث می شود تا نیروهای کاری موقت از این پس انگیزه ی بیشتری برای ماندن در کانادا داشته باشند و تلاش کنند تا برای اخذ اقامت دائم این کشور نیز واجد شرایط گردند.

 

کار در کانادا

 

شرایط اخذ ویزای کاری کانادا چیست؟

چنانچه شما ساکن کانادا نیستید و می خواهید ویزای کاری این کشور را کسب نمایید باید به موارد زیر توجه نمایید:

  • دارا بودن حداقل یک پیشنهاد کاری از یک کارفرمای کانادایی:

کارفرمای شما می بایست یک نامه ی رسمی بنویسد و درخواست خود را مبنی بر تمایل به استخدام شما اعلام کند. وجود این نامه در پرونده ی فرد متقاضی الزامی می باشد.

  • دارا بودن تاییدیه ی رسمی از سازمان منابع انسانی و توسعه ی مهارت های کانادا:

این تاییدیه Labour Market Impact Assessment نامیده می شود و اخذ آن به این معنی است که هیچ شهروند و یا مقیم دائم کانادایی نمی تواند جایگزین شما شده و فعالیت مورد نظر را انجام دهد. لازم به ذکر است که دارا بودن این تاییدیه در برخی از موارد و مشاغل الزامی نمی باشد.

  • داشتن سرمایه ی کافی برای ساپورت مالی خود و خانواده تان در طول مدت اقامت کانادا
  • داشتن مهارت های زبانی کافی در زبان انگلیسی و یا فرانسه
  • اثبات عدم سوء پیشینه
  • اثبات سلامتی کامل

آیا می توان بدون داشتن تاییدیه ی Labour Market Impact Assessment در کانادا اشتغال داشت؟

در صورتی که حداقل یکی از شرایط زیر را دارا باشید، نیازی به داشتن این تاییدیه نخواهید داشت:

  • در صورتی که شغل مورد نظر به رشد اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی کانادا کمک چشمگیری نماید.
  • در صورتی که متقاضی برای همراهی همسر یا فرزند خود به کانادا آمده باشد.
  • در صورتی که متقاضی تحت برنامه ای که توافق نامه ای بین کانادا و کشور دیگری بوده است، قصد کار در کانادا را داشته باشد.
  • در صورتی که فرد در حال تحصیل در کانادا باشد.

 

اگر سوال یا نظری راجع به مطلب فوق دارید لطفا به صفحه ی پرسش و پاسخ بروید.