تاریخ انتشار: 07 ژانویه 2018
مهاجرت به کانادا از طریق تخصص

جدیدترین تغییرات برنامه ی نیروی متخصص کانادا

دولت کانادا اعلام کرده است که سرمایه ی مورد نیازی که متقاضیان برنامه های مهاجرتی نیروی متخصص( مهاجرت به کانادا از طریق تخصص ) می بایست ارائه نمایند، اندکی افزایش یافته است. این قانون برای تمامی پرونده های برنامه ی نیروی متخصص فدرال  Federal Skilled Worker Class)FSWC) و همچنین برنامه ی نیروی ماهر فدرال Federal Skilled Trades Class)FSTC). اعمال می شود.

همان طور که پیش از این نیز گفته شده است، متقاضیان مهاجرت به کانادا از طریق تخصص می بایست نشان دهند تا سرمایه ی کافی را برای اقامت خود و خانواده ی خود در کشور کانادا دارا می باشند. این سرمایه در واقع تا زمانی که متقاضیان بتوانند از طریق کار و اشتغال، به کسب درآمد بپردازند، پشتوانه ای برای ایشان محسوب می گردد.

لازم به ذکر است که متقاضیان برنامه ی تجربه ی کانادایی Canadian Experience Class)CEC)مشمول این قانون نمی شوند و فقط پرونده های برنامه های مهاجرتی  نیروی متخصص فدرال و نیروی ماهر فدرال می بایست سرمایه ی خود را به حداقل میزان لازم برای واجد شرایط شدن در این برنامه ی مهاجرتی برسانند.

منظور از سرمایه ی مورد نیاز جهت اقامت، توانایی پرداخت هزینه های اولیه و ابتدایی اقامت در کشور کانادا اعم از هزینه های مربوط به مسکن می باشد. این سرمایه می تواند به اشکال زیر باشد:

  • پول نقد
  • مدارک مربوط به اموال شخصی، سهام، اوراق قرضه، حواله
  • چک بانکی، تراول چک، حواله پول

سرمایه ی مورد نیاز جهت اقامت

در جدول زیر حداقل میزان سرمایه ی مورد نیاز جهت اقامت را که از تاریخ 5 ژانویه ی 2018 اعمال گشته است، آورده شده است. همان گونه که مشاهده می کنید، این سرمایه با توجه به تعداد اعضای خانواده متفاوت می باشد.

هنگامی که متقاضی اصلی همراه با خانواده ی خود به کانادا مهاجرت می کند، می بایست نشان دهد که می تواند هزینه های اقامت ایشان را نیز تقبل نماید.

 

 

تعداد اعضای خانواده

 

سرمایه ی مورد نیاز
1$12,474
2$15,530
3$19,092
4$23,181
5$26,291
6$29,652
7 یا بیشتر$33,013

 

اگر سوال یا نظری راجع به مطلب فوق دارید لطفا به صفحه ی پرسش و پاسخ بروید.