تاریخ انتشار: 11 اکتبر 2017
سرمایه گذاری در کانادا

سرمایه گذاری در کانادا، مزایا و شرایط

کشور کانادا از لحاظ فناوری، صنعت و اقتصاد یکی از پیشرفته ترین کشورهای دنیا می باشد. از این رو، بسیاری از متقاضیان برای سرمایه گذاری، رشد و توسعه ی بیزینس خود، کانادا را به عنوان مقصد خود برمی گزینند. سرمایه گذاری در کانادا چنانچه با اصول و ضوابط خود و تحت نظر فردی که در امر مهاجرت تخصص دارد انجام گیرد، می تواند یکی از بهترین روش ها برای اخذ اقامت دائم کانادا و مهاجرت به کانادا همراه با اعضای خانواده به حساب بیاید.

مزایای سرمایه گذاری در کانادا

شاید برای شما هم این سوال پیش آمده باشد که کدام کشور برای سرمایه گذاری مناسب تر است و چگونه می توان بهترین گزینه را در میان کشورها انتخاب نمود. در ادامه ی این مطلب با مزایای سرمایه گذاری در کانادا بیشتر آشنا می شوید و خواهید دانست که چرا کشور کانادا می تواند بهترین گزینه برای سرمایه گذاری باشد:

  • سرمایه گذاری در کانادا امری است که از طریق آن نه تنها متقاضی اصلی (شخص سرمایه گذار)، بلکه اعضای خانواده ی متقاضی اصلی نیز می توانند از ابتدا اقامت دائم کانادا را کسب نمایند. همسر شخص متقاضی و فرزندان وابسته ی او می توانند تا همراه وی، اقامت دائم این کشور را کسب نمایند. فرزندان می توانند تا به محض ورود از مزایای تحصیل رایگان در کانادا نیز بهره مند گردند.
  • کانادا کشوری پیشرفته با امکانات زندگی، تحصیلی، شغلی، رفاهی و تفریحی در بالاترین سطح خود می باشد. زندگی و اقامت در کانادا امری است که بسیاری رویای آن را در سر می پرورانند و سرمایه گذاری در این کشور می تواند به راحتی شما را به این هدف نزدیک کند.

مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری

  • کشور کانادا دارای جامعه ای چند فرهنگی می باشد که این مساله یکی از بزرگ ترین مزیت ها برای مهاجرین محسوب می شود. جامعه ی کانادایی ظرفیت بالایی در پذیرش فرهنگ ها، ملیت ها و قومیت های مختلف دارد و این باعث می شود تا تازه واردین دچار احساس بیگانگی و غربت نشوند و بتوانند به سرعت خود را با شرایط جدید زندگی در محیط جدید وفق دهند. در کانادا، بر خلاف کشورهای اروپایی، ردی از نژاد پرستی و افراطی گرایی دیده نمی شود. جامعه ی چند فرهنگی کانادا، آن را میان بسیاری از کشورهای جهان ممتاز و برجسته ساخته است و توام شدن آن با برنامه های مهاجرتی متعدد و دقیق، کانادا را تبدیل به برترین مقصد برای مهاجرین کرده است.
  • مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری نیازی به دارا بودن تحصیلات عالیه و مدارک سطوح بالای تحصیلی ندارد. بسیاری از متقاضیان می توانند با دارا بودن تجربه و سابقه ی مدیریتی و همچنین سرمایه ی کافی، جهت سرمایه گذاری به کانادا اقدام نمایند.
  • دارا بودن مهارت های زبان انگلیسی و فرانسه همواره باعث نگرانی بسیاری از متقاضیان می باشد. سرمایه گذاری در کانادا نیازی به داشتن مهارت های بالای زبانی ندارد و متقاضیان می توانند در اکثر موارد با دارا بودن سطح معمولی از مهارت های زبانی امکان مهاجرت از این روش را برای خود و اعضای خانواده ی خود فراهم نمایند. هرچند دانستن زبان بیگانه برای زندگی در کشوری دیگر از ملزومات اقامت می باشد و لازم است تا متقاضیان به هر روشی مهارت های زبانی خود را تقویت نمایند.
  • روند پرونده های سرمایه گذاری در کشور کانادا نسبت به بقیه ی کشورها سریع تر می باشد. همانگونه که می دانید کانادا کشوری مهاجر پذیر است که از ورود مهاجرین و تازه واردینی که بتوانند از هر طریقی به رشد، توسعه و اقصاد این کشور کمک نمایند، استقبال می کند.

شرایط سرمایه گذاری در کانادا

  • دارا بودن حداقل سرمایه ی مورد نیاز: میزان سرمایه ی مورد نیاز در هر استانی متفاوت می باشد و از این رو، مشورت با افراد متخصص و با تجربه در این خصوص از الزامات این امر است.
  • اثبات قانونی بودن منبع ثروت: مهم است که فرد سرمایه گذار بتواند اثبات نماید که ثروت خود را از روش های قانونی به دست آورده است، در غیر این صورت سرمایه ی وی مورد پذیرش دولت کانادا قرار نخواهد گرفت.
  • اثبات قانونی بودن بیزینس: بیزینس شخص سرمایه گذار می بایست قانونی بوده و به طور رسمی ثبت شده باشد. مواردی از جمله پرداخت به موقع مالیات می تواند قانونی بودن بیزینس شما را نشان دهد.
  • داشتن تجربه ی مدیریتی: لازم است تا متقاضیان امر سرمایه گذاری، حداقل به مدت سه سال تجربه و سابقه ی مدیریتی و بیزینسی داشته باشند.

اگر سوال یا نظری راجع به مطلب فوق دارید لطفا به صفحه ی پرسش و پاسخ بروید.