تاریخ انتشار: 28 سپتامبر 2014

فرزندان تحت تکفل

با توجه به اصلاحات اخیر قوانین ، از اول اگوست ۲۰۱۴ “فرزند تحت سرپرستی والدین” توسط دولت کانادا دوباره تعریف می‌ شود. از آن تاریخ به بعد فرزندان تحت تکفل به افرادی با سن ۱۹ سال یا کمتر گفته می‌ شود. در حال حاضر حداکثر سن فرزند تحت سرپرستی والدین ۲۲ سال می‌ باشد….

تغییرات جدید می‌ تواند تاثیر زیادی بر افرادی که می‌ خواهند با خانواده به کانادا مهاجرت کنند داشته باشد.

فرزند تحت تکفل کیست ؟

با توجه به مفاد قانون مهاجرت کانادا ، فرزند تحت سرپرستی باید یا فرزند خونی پدر و مادر یا فرزندخوانده ی آنها باشد . البته این تنها یک شرط از شروطی است که باعث می‌ شود فرزندی ، تحت تکفل پدر و مادرش قلمداد شود. قبل از این قانون فرزندانی که شرایط زیر را داشتند ، تحت سرپرستی والدین به شمار می‌ رفتند :

  • زیر ۲۲ سال سن داشته و مجرد باشند
  • تا قبل از ۲۲ سالگیشان وابسته به حمایت مالی پدر و مادر باشند و به دلیل معلولیت ذهنی یا جسمی قادر به تامین خود نباشند ، یا
  • وابسته به حمایت مالی پدر و مادر بوده و قبل از ۲۲ ساله شدن یا قبل از ازدواج دانشجوی تمام وقت شوند

چه تغییراتی انجام گرفته است؟

دولت کانادا در تعریف جدید خود از فرزند تحت سرپرستی ، شرط سن را از ۲۲ سال به ۱۹ سال کاهش داده است. یعنی اگر کسی بخواهد برای مهاجرت تحت سرپرستی والدینش به شمار رود باید از تاریخ اول آگوست ۲۰۱۴ به بعد :

  • زیر ۱۹ سال سن داشته و
  • مجرد باشد

لازم به ذکر است از این به بعد فرزندان بالای ۱۹ سال حتی درصورت اشتغال به تحصیل تمام وقت نیز تحت سرپرستی قلمداد نمی شوند. البته فرزندانی که ۱۹ سال به بالا داشته و به دلیل معلولیت ذهنی یا جسمی توانایی تامین خود را ندارند هنوز تحت سرپرستی والدین به شمار می‌ روند.

هزینه ی دریافتی برای بررسی پرونده ی همه ی فرزندان تحت تکفل ۱۵۰ دلار می‌ باشد.

توضیح دولت

پایداری اقتصادی همیشه دغدغه ی کانادا بوده است. به همین دلیل ، قوانین مهاجرتی و پناهندگی به نحوی طراحی شده است که منافع اقتصادی کانادا تامین شود. بنابر این هدف اصلی ، جذب افرادی است که بتوانند در بازار کار کانادا موفق باشند.

دولت کانادا می گوید پس از تحقیقات گسترده به این نتیجه رسیده است که ، جوانان ۱۵ تا ۱۸ ساله ، در زمینه ی اقتصادی موفق تر از جوانان ۱۹ تا ۲۱ ساله هستند. همچنین خیلی راحتتر با شرایط زندگی در کانادا کنار آمده ، به آن خو می‌ گیرند.

یک سوم مهاجران هر سال کانادا را بچه های تحت سرپرستی پدر و مادرشان تشکیل می‌ دهند. زمان زیادی صرف بررسی پرونده های مهاجرتی این بخش بزرگ از مهاجرین می‌ شود. و کار را برای دولت کانادا که سخت در صدد کاهش زمان بررسی پرونده هاست ، دشوار می‌ نماید. قانون جدید باعث می‌ شود کار مامورین بخش صدور ویزا که زمان زیادی را برای بررسی صحت گواهیهای اشتغال به تحصیل و رسید های ثبت نام مدارس و دانشگاهها صرف می‌ کنند ساده تر شده و در کل باعث کوتاه شدن زمان بررسی پرونده ها می‌ شود.

یکی از عواملی که معمولا باعث تاخیر زمان بررسی پرونده ها می‌ شود ثبت نام های صوری در مدرسه و دانشگاه می‌ باشد. با تغییرات جدید هم کار اقدام کنندگان و هم ماموران بررسی پرونده ها ساده می‌ شود چون دیگر مدرک اشتغال به تحصیل نیاز نیست.

چگونه برای مهاجرت به همراه فرزندان تحت سرپرستیمان اقدام کنیم

بازتعریف شرایط سرپرستی والدین تاثیرات قابل توجهی بر مهاجران کانادا دارد. بسیاری از مهاجران بالقوه درصورتی که یک یا چند فرزند آنها دیگر تحت سرپرستی والدین قلمداد نشوند و قادر به همراهی آنها نباشند ، قید مهاجرت را خواهند زد. البته این قوانین تا اول اگوست اجرایی نمی شوند ،پس هنوز می‌ توان از شرایط موجود استفاده کرد و طبق قانون فعلی برای مهاجرت اقدام نمود. لازم به ذکر است ، قانون مهاجرت برای افرادی که قبل از آگوست درخواستنامه خود را فرستاده اند کما فی السابق می‌ باشد و مشمول قانون جدید نمی شوند.

یکی از بزرگترین مزایای کسب اقامت دایم کانادا ، این است که افراد تحت تکفل شما نیز آن را کسب می‌ کنند. تا چند هفته آینده ، بسیاری از خانواده ها دیگر نمی توانند به همراه فرزندان جوانشان به کانادا مهاجرت کنند. این دسته افراد می‌ بایستی قبل از اینکه قوانین جدید اعمال شود درخواست خود را ثبت کرده یا راهی دیگر برای مهاجرت عزیزانشان پیدا کنند.

 

لازم است بدانید بیش از ۶۰ برنامه ی مختلف برای مهاجرت به کانادا وجود دارد، و فرزندانی که دیگر تحت تکفل والدین قرار نمی گیرند می‌ توانند از یکی از این ۶۰ راه برای مهاجرت به کانادا استفاده کنند. به علاوه اینکه ممکن است بتوانند به عنوان دانشجو یا نیروی کار موقت خارجی در کانادا اقامت کنند. البته ، بسیاری از افراد به دلیل سادگی کار ترجیح می‌ دهند تمام افراد خانواده تحت یک برنامه ی مهاجرتی واحد اقدام کنند.
اگر می‌ خواهید از طریق یکی از ۶۰ راه موجود برای مهاجرت به کانادا اقدام کنید ، با ما تماس بگیرید
 
اگر سوال یا نظری راجع به مطلب فوق دارید لطفا به صفحه ی پرسش و پاسخ بروید.

 

2 پاسخ
  1. چشمه خاور
    چشمه خاور says:

    آیا پس از پذیرفته شدن پناهندگی ام میتوانم همسر و فرزندان خود را هم به کانادا ببرم ?

    • کاربر گرامی
      کاربر گرامی says:

      با درود بر شما. مبحث پناهندگی در کانادا یکی از پیجیده ترین مباحث مهاجرتی است که سازمان مهاجرتی حوری سلیمانی هرگز آن را پیشنهاد نمیکند. اما اگر شما به کانادا رسیدید و پس از گذر از هفت خان پناهندگی شما پذیرفته شد در مرحله اعطای اقامت دایم ؛ شما میتوانید همسر و فرزندان خود را به پرونده مهاجرتی خود اضافه کنید.

دیدگاه ها غیر فعال است.