سرمایه گذاری در کانادا
, ,

سرمایه گذاری در کانادا، مزایا و شرایط

کشور کانادا از لحاظ فناوری، صنعت و اقتصاد یکی از پیشرفته ترین …
فرم ارزیابی

سرمایه گذاری در کانادا , مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری

کشور زیبای کانادا یکی از مهاجر پذیرترین کشورهای جهان است که همه ساله ورود متقاضیان زیادی را از نقاط مختلف دنیا به جامعه ی چند فرهنگی خود می پذیرد. بر کسی پوشیده نیست که کشور کانادا در وضعیت اقتصادی بسیار خوبی قرار دارد و این وضعیت باعث شده است تا شرایط فوق العاده مناسبی برای سرمایه گذاری در کانادا مهیا باشد. کانادا از نظر صنعت و فناوری، کشوری بسیار پیشرفته می باشد که سیستم اقتصادی آن روز به روز در حال پیشرفت و بهبود است. از آنجا که کشور کانادا از امتیازات ویژه ای همانند سطح رفاه اجتماعی بالا، کیفیت آموزشی و تحقیقی برتر و همچنین حقوق اجتماعی و شهروندی خوبی برخوردار می باشد، این کشور توانسته است همواره محبوبیت خود را نزد متقاضیان امر مهاجرت حفظ نماید و بسیاری از افراد، آرزوی مهاجرت به کانادا که از لحاظ اقتصادی نیز جزو اقتصاد های برتر دنیا می باشد را در سر می پرورانند.

سرمایه گذاری در استان های گوناگون کانادا امکان پذیر می باشد ولی شرایط و ضوابط و همین طور مبالغی که برای سرمایه گذاری مورد نیاز است، در هر استان متفاوت است. افرادی که متمایل به سرمایه گذاری در کانادا می باشند می بایست علاوه بر دارا بودن سرمایه ی مورد نیاز برای سرمایه گذاری، سوابق مدیریتی نیز داشته باشند. در صورتی که فرد متقاضی، صاحب یک موسسه ی تولیدی و یا خدماتی باشد، می بایست دفاتر سود و زیان و مدارک مالیاتی را جهت اثبات ارائه دهد. افرادی که شغل های خاصی مانند پزشکی، دندان پزشکی، وکالت و یا شغل هایی از این قبیل دارند دارای شرایط متفاوتی هستند چرا که شغل ایشان به منزله ی سابقه ی مدیریتی برایشان محسوب می شود.

سرمایه گذاری در کانادا

  مزایای مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری

  • سرمایه گذاری در کانادا امکان اخذ اقامت دائم کانادا را نه تنها به فرد متقاضی بلکه به خانواده ی او می دهد. توجه داشته باشید که منظور از خانواده در سیستم مهاجرتی، همسر متقاضی و فرزندان وابسته می باشد.
  • برای اقدام از طریق این روش محدودیت سنی وجود ندارد و هر متقاضی بالای سن قانونی می تواند با آسودگی برای سرمایه گذاری در کانادا اقدام نماید.
  • متقاضیان این روش نیازی به دارا بودن سطح بالایی از مهارت زبان ندارند. سرمایه گذاران این مزیت بزرگ را دارا هستند که برای مصاحبه با افسر مهاجرت می توانند از وجود یک مترجم در کنار خود بهره ببرند. مهارت های زبانی در حد برقراری ارتباط و گذران زندگی کافی است، هرچند همین حد از یادگیری نیز نیازمند تلاش متقاضیان برای افزایش مهارت های زبانی خود می باشد.
  • فرزندان متقاضیان پس از اخذ اقامت دائم می توانند در کانادا تحصیل نمایند و هزینه های تحصیلی ایشان نیز مانند کانادایی ها خواهد بود.
  • برای افرادی که نگران از دست دادن سرمایه ی خود در بیزینس ها هستند جالب توجه است تا بدانند که سرمایه گذاری در کانادا نسبت به سایر کشورها ریسک بسیار پایین تری دارد چرا که شما پول را مستقیما به دولت کانادا می دهید ونیازی نیست که این مبلغ را حتما در بیزینس خاصی منتقل نمایید و علاوه بر این نیازی نیست که از همان ابتدا کل مبلغ مورد نیاز را پرداخت کنید.

اگر سوال یا نظری راجع به مطلب فوق دارید لطفا به صفحه ی پرسش و پاسخ بروید.