پرسش و پاسخ پیرامون مهاجرت – صلاحیت لازم برای مهاجرت به کانادا

30 پاسخ
  1. سیاوش
    سیاوش says:

    سلام من ساکن بلاروس هستم واقامت دارم فوق معدن دارم و در اینجا سابقه 8 سال کار مدیریت و کارگاه تازیینات سنگ دارم در ایران هم 8 سال سابقه بیمه کار فنی دارم آیا میتوانم از طریق ویزای کاری اقدام کنم آیا به آفر نیاز دارم از کانادا؟ مدرکی برای زبان ندارم ولی در حد مکالمه روزمره توان دارم آیا شانسی دارم برای کانادا؟

    پاسخ دادن
    • حوری سلیمانی
      حوری سلیمانی says:

      درود بر شما آقای سیاوش،

      برای تصمیم گیری صحیح نیاز به اطلاعات بیشتری از شما داریم. مثلاً مدرک زبان انگلیسی‌ و فرانسه دارید را چه وقت خواهید گرفت. آیا متأهل هستید یا خیر، و خیلی‌ از سوالات دیگر. لطفا فرم ارزیابی را تکمیل فرمائید تا بتوانیم ارزیابی دقیق‌تری از وضعیت شما داشته باشیم.

      با سپاس

      پاسخ دادن
  2. غلامحسن گرایلو
    غلامحسن گرایلو says:

    سلام، من بیش از ده سال سابقه کار در داروخانه های ایران بعنوان تکنسین دارویی را دارم میخواستم بدونم با این شرایط
    میتوانم با سپری نمودن دوره های کوتاه مدت دارویی در یکی
    از داروخانه های کانادا مشغول به کار شوم البته سن بنده هم۶
    ۴۷ سال میباشد.

    پاسخ دادن
    • حوری سلیمانی
      حوری سلیمانی says:

      با درود بر شما آقای گرایلو،

      تصور می‌کنم که شما نیاز به ویزا دانشجویی دارید. شما میتوانند با دفتر تورنتو ما تماس بگیرند و با خانم سلیمانی که فعلا در کانادا هستند صحبت کنند. اگر شما تمام شرایط لازم برای ویزا دانشجویی یا ویزا کار را داشته باشید ما شما را به درستی‌ راهنمایی خواهیم کرد که مسیر مناسب خود را انتخاب نمائید.

      با سپاس

      پاسخ دادن
  3. اسماعیل
    اسماعیل says:

    سلام باتوجه به شرایط و مدارک که در همین قسمت ارائه کردم چطور میتوانم جهت دریافت یک ررومه خوب جهت مهاجرت اقدام کنم..؟؟

    پاسخ دادن
    • کاربر گرامی
      کاربر گرامی says:

      با درود بر شما آقای اسماعیل،

      در کانادا و در مسیر ورود سریع یا ویزا تحصیلی‌ که احتمالا برای شما مناسب است باید مدرک زبان انگلیسی و اگر کمبود امتیاز داشته باشید حتا مدرک زبان فرانسه داشته باشید. ولی‌ درمورد مدارک ورزشی لطفا با همکار ما در ایران خانم شریعتی‌ صحبت بفرمایید شاید مسیر مناسبی از طریق خود اشتغالی برای شما باشد. با سپاس

      مشاوره
      سروران گرامی جهت مشاوره اولیه و کسب اطلاع از روشهای مهاجرت شما میتوانید با خانم شریعتی از ساعت 9 الی 14 و 17 الی 20 با شماره تلفن ۳۱۷۵–۷۱۴–۰۹۱۲ تماس حاصل فرمایید.
      دفتر اصفهان
      خیابان سعادت آباد ، خیابان شیخ صدوق شمالی
      تلفن تماس : ۳۶۶۳۱۳۴۸ – ۰۳۱
      تلفکس : ۳۶۶۲۵۰۷۱ – ۰۳۱

      دفتر تهران
      بلوار افریقا (جردن) – خیابان مینا
      تلفن تماس : 88884719–021 ,
      88662025–021 , 88674459–021
      کانال تلگرام ما telegram.me/hoorinews
      TORONTO OFFICE
      Address: 5799 ,Yonge Street ,suite1101 ,Toronto, Ontario Canada M2M 3V3
      Tel :+1 – 647 – 348 – 34 34
      Email: info @ hoori.ca
      تمامی حقوق این وبسایت متعلق به سازمان مهاجرتی حوری سلیمانی میباشد | طراحی سایت

      پاسخ دادن
  4. اسماعیل
    اسماعیل says:

    سلام من35 سال سن متاهل و مدرک فوق دیپلم کامپیوتر و مدرک برنامه نویسی c# و asp معتبر و مدرک فنی حرفه ای درجه یک ودو کامپیوتر هستم دارای مدارک ورزشی دان 2 تکواندو و قهوه ای کیک بوکسینگ هستم ولی شغل اصلی صافکار و برق خودرو دارای جواز کسب از اتحادیه و مورک دوره کوتاه مدت برق خودرو هیوندا و کیا از دانشگاه شریف تهران قابل ترجمه و حدود 7 سال سابقه بیمه از شرکت های ساختمانی هستم مدرک زبان ندارم ولی در حد متوسط هستم آیا با این شرایط میتوانم اقدام به مهاجرت کنم و در همین حین اقدام به دریافت ایلتس کنم آبا اصلا شرایط و امتیاز لازم را دارم باتوجه به اینکه در چندین کشور مث استرالیا کانادا و سوئد صافکاری و برق خودرو جزو لیست مشاغل مورد نیاز هست
    با سپای فراوان

    پاسخ دادن
  5. حمید
    حمید says:

    درود
    بنده فوق لیسانی مهندسی پزشکی 34 ساله و همسرم مهندس برق الکترونیک هست. از راه استخدام متخصص که خبرس رو تازه زده بودید ، میتونیم اقدام کنیم؟

    سپاس

    پاسخ دادن
    • کاربر گرامی
      کاربر گرامی says:

      با درود بر شما آقای مهندس حمید عزیز،

      اطلاعات ارسال شده کامل نیست. لطفا با ما در دفتر تورنتو در تماس باشید تا با اطلاعات دقیق‌تری که به ما ارائه میدهید بتوانیم کاملا موقعیت شما را ارزیابی کرده و بهتر کمکتان نماییم.

      با سپاس

      پاسخ دادن
  6. مهران
    مهران says:

    باسلام . دختری دارم که سوم دبیرستانش درایران بوده وپیش دانشگاهیش و درتورنتو گرفته ( دربکی از مدارس اینترنشنال ) . برای ادامه تحصیل دریکی از رشته های پزشکی یادندان پزشکی میشود راهنمایی کنید

    پاسخ دادن
    • کاربر گرامی
      کاربر گرامی says:

      با درود بر شما آقای مهران

      با توجه به اینکه فرزند شما در کانادا هستند میتوانند با دفتر تورنتو ما تماس بگیرند و با خانم سلیمانی که فعلا در کانادا هستند صحبت کنند. اگر شما یا خانواده نیاز به اخذ ویزا برای دیدار فرزندتان دارید لطفا با یکی‌ از دفاتر ما در ایران کانادا و یا با خانم شریعتی‌ تماس حاصل فرمائید . با سپاس

      پاسخ دادن
  7. علی
    علی says:

    با سلام
    سوال من از خدمت شما این است که ما میتوانیم با اخذ پذیرش دانشجویی برای دخترم و پذیرش تحصیلی برای پسر 12 ساله ام به همراه آنان راهی شهری شویم که فرزندانم در آن شهر تحصیل میکنند / بسیار ممنون خواهم شد

    پاسخ دادن
    • کاربر گرامی
      کاربر گرامی says:

      با درود بر شما آقای علی عزیز،

      تصور می‌کنم که شما نیاز به ویزا دانشجویی برای فرزندان خود دارید. شما میتوانند با دفتر تورنتو ما تماس بگیرند و با خانم سلیمانی که فعلا در کانادا هستند صحبت کنید. اگر شما تمام شرایط لازم برای ویزا دانشجویی را برای فرزندان خود داشته باشید ما میتوانیم برای شما و همسر محترمتان هم ویزا دیداری اقدام نماییم. ولی‌ این تنها یک بعد از مساله است ولی‌ باید حتما به کلّ جریان عمیق‌تر پرداخته شود که ریسک کمتری برای هرکدام از شما وجود داشته باشد. لازم به ذکر است که ما اخیرا برای صدها دانشجو از مقاطع ابتدائی تا دانشگاهی ویزا گرفته ایم و خوشبختانه همه با موفقیت مشغول به تحصیل شده‌اند. با ما در تماس باشید.

      با سپاس

      پاسخ دادن
    • حوری سلیمانی
      حوری سلیمانی says:

      با درود بر شما آقای بهزاد،

      اطلاعات ارسال شده و سوال مطرح شده امکان جواب نداشت اگرنه ما حتما جواب می‌دادیم. شما پرسیدید که در مورد پرسسینگ فی‌ یا هزینه‌های دولتی در کانادا هم توضیحاتی بدهید ولی‌ نفرمودید که کدام روش مورد نظر شماست. از طرفی‌ چونکه تعداد روشها بسیار زیاد است و هر کدام مبلغ متفاوتی هزینه دارد لذا ما هم قادر به پاسخگویی نبودیم.

      با سپاس

      پاسخ دادن
  8. حميدرضا
    حميدرضا says:

    با عرض سلام و خسته نباشيد
    من فارغ التحصيل كارشناسي عمران دانشگاه ازاد و دانشجوي ترم دو ارشد حسابداري هستم و مهارتم در زيان انگليسي در حد متوسط هست،براي ويزاي كار در كانادا اگر بنده رو با توجه به شرايطم راهنمايي بفرماييد ممنون ميشم

    پاسخ دادن
    • کاربر گرامی
      کاربر گرامی says:

      با درود بر شما آقای حمید رضا،

      اطلاعات که ارسال کردهایئ کافی‌ نیست. ویزا کار از طریق اکسپرس اینتری بر اساس سوابق تحصیل ، کار ، زبان، سنّ، دانش فرانسه و انگلیسی ، داشتن فامیل، و چند مورد دیگر بررسی میشود، لطفا با ما تماس بگیرید.

      با سپاس

      پاسخ دادن
    • حوری سلیمانی
      حوری سلیمانی says:

      با درود بر شما آقای بهزاد،

      اطلاعات ارسال شده و سوال مطرح شده امکان جواب نداشت اگرنه ما حتما جواب می‌دادیم. شما پرسیدید که در مورد پرسسینگ فی‌ یا هزینه‌های دولتی در کانادا هم توضیحاتی بدهید ولی‌ نفرمودید که کدام روش مورد نظر شماست. از طرفی‌ چونکه تعداد روشها بسیار زیاد است و هر کدام مبلغ متفاوتی هزینه دارد لذا ما هم قادر به پاسخگویی نبودیم.

      با سپاس

      پاسخ دادن
    • کاربر گرامی
      کاربر گرامی says:

      با درود بر شما،

      خود کارفرما یکی‌ از روشهای بسیار مطلوب و جالب توجه برای مهاجرت به کاناداست و اگر پرونده درست انجام شود متقاضی و خانواده درجه یک او میتوانند اقامت دریافت نمایند. ولی‌ باید مطلع باشید که این روش زمان بندی متفاوتی دارد و به نسبت طولانی‌تر از پرونده‌های دیگر است. این روش حدوداً چهار سال به طول می‌انجامد. ما پرونده‌های موفقی‌ داشته‌ایم که کمتر زمان برده ولی‌ این پرونده‌ها به صورت استثنائی متفاوت و قوی بوده است.

      با سپاس

      پاسخ دادن
  9. مصطفی
    مصطفی says:

    سلام. من مسئول فنی یک هنرستان هستم و 13 سال سابقه کار در آموزش و پرورش دارم, بهترین راه مهاجرت برای من به کانادا چیست. با سپاس

    پاسخ دادن
    • کاربر گرامی
      کاربر گرامی says:

      با درود بر شما آقای مصطفی،

      اطلاعات که ارسال کردهایئ کافی‌ نیست. ویزا کار از طریق اکسپرس اینتری بر اساس سوابق تحصیل ، کار ، زبان، سنّ، دانش فرانسه و انگلیسی ، داشتن فامیل، و چند مورد دیگر بررسی میشود، و اقامت دایم از طریق استان‌های کانادا امکان دارد، لطفا با ما تماس بگیرید تا بتوانیم شرایط شما را دقیقتر برسی‌ کنیم و در اتخاذ یک تصمیم درست کمکتان باشیم.

      با سپاس

      پاسخ دادن
  10. حمید
    حمید says:

    سلام حمید هستم ساکن ایران مهندس عمرانم مدرک زبان ندارم میتونم برای کالج زبان بیام کانادا بعد درخواست کار بدم چون سابقه کار در ایران رو دارم

    پاسخ دادن
    • کاربر گرامی
      کاربر گرامی says:

      با درود بر شما حمید آقا،

      کرفتن پذیرش برای زبان کار آسانی نیست و امکان ردّ پرونده بالاست اما اگر با دفتر تهران تماس بگیرید و اطلاعت ما تکمیل شود بهتر میتوانیم پاسخگو باشیم.

      با سپاس

      پاسخ دادن
  11. نام شما
    نام شما says:

    من مهندس مهدن هستم.پی آر کانادا هم دارم.سال ۲۰۱۴ ۸ ماه تورنتو بودم واسه پذیرش دانشگاه میتونین کمکم کنین؟ممنون

    پاسخ دادن
  12. نام شما
    نام شما says:

    سلام من در حال حاضر در کشور فنلاند هستم اما سیتیزن ندارم میخواستم بدونم چجوری میشه بیام کانادا و درخواست اقامت بدم؟
    ممنون میشم اگ جواب بدین

    پاسخ دادن
    • کاربر گرامی
      کاربر گرامی says:

      دوست عزیز مقیم فنلاند درود بر شما. اگر محبت کنید و رزومه خود را به این آدرس ایمیل نمایید میتوانیم با ارزیابی درست موقعییت؛ شما را در اتخاذ یک تصمصم درست یاری هماییم. امکان دارد که مهاجرت تحصیلی یا اقامت کاری با توجه به سوابق شما راه حل مناسبی باشد. اکسپرس اینتری یا ورود سریع هم راه حل دیگری است که تنها با ارزیابی دقیق میتوان تصمیم گرفت. info@hoori.ca or assessment@hoori.ca

      پاسخ دادن

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پرسش و پاسخ

۱می‌خواهم در کانادا مشغول به کار شوم و متوجه شده‌ام که به کارت ملی‌ یاSIN CARD   نیاز دارم،این کارت چیست و چگونه می‌توانم این کارت را تهیه کنم؟

کارت ملی‌ کانادا و یا SIN CARD یکی‌ از مهمترین مدارک برای شناسایی هویت شما در کانادا محسوب میشود.تهیه کردن این کارت از اولین کارهایی است که به محض ورود به کانادا باید انجام بدهید. این اطلاعات در تمامی دفاتر خدماتی قابل دسترسی‌ است و شما می توانید در طی ۵ روز کاری به این دفتر مراجعه کنید.شما بدون داشتن کارت ملی‌ نمی توانید در کانادا مشغول به کار شوید و یا از خدمات دولت استفاده کنید.هر مالیاتی که پرداخت می‌کنید،هر مقدار حقوق بازنشستگی که دریافت می‌کنید،و هر گونه حق بیمه‌ کاری که پرداخت می‌کنید بستگی به کارت ملی‌ شما دارد…

برای دریافت کارت ملی‌،علاوه بر در دست داشتن برگه‌ ی سوابق پرواز،گذرنامه و تمامی‌ مدارک شخصی‌ مثل سند ازدواج و سند طلاق و یا سند فرزندخواندگی نیز، الزامی است.برای پیدا کردن آدرس دفاتر خدماتی به لینک زیر مراجعه کنید.

http://www.servicecanada.gc.ca/cgi-bin/sc-srch.cgi?cmd=lst&pv=on&ln=eng

۲من گواهینامه ی رانندگی‌ مربوط به کشورم را دارم،برای داشتن گواهینامه ی رانندگی‌ کانادا چه مراحلی را باید طی‌ کنم؟

گواهینامه ی رانندگی‌ خارجی‌ شما برای۳ تا ۶ ماه بعد از ورود به کانادا معتبر خواهد بود.بهتر است قبل از خروج از کشورتان،گواهینامه ی رانندگی‌ بین المللی گرفته باشید.با این وجود، شما برای داشتن گواهینامه ی رانندگی‌ کانادا باید امتحان رانندگی‌ بدهید.گواهینامه ی شما از شهری که در آن زندگی‌ می‌کنید،صادر میشود.برای دریافت گواهینامه باید در آزمایش بینایی سنجی‌امتحان کتبی‌ و امتحان شهر قبول شوید.

برای درخواست گواهینامه ی رانندگی‌،داشتن مدارک زیر الزامی است:

– اصل گذرنامه

-کارت اقامت (که می تواند موقت یا دایمی باشد)

– تاییدیه آدرس محل سکونت فعلی که این میتواند نامه ای از بانک یا هر گونه تاییدیه ای که دال بر اقامت شما در یک محله است،مانند قرارداد خرید خانه یا قرارداد مالک و مستأجر باشد.

۳قوانین بهداشت و سلامت در کانادا به چه ترتیب است؟

دولت کانادا با جمع آوری مالیات،خدمات درمانی و بیمه سلامت را به شهروندان کانادائی و ساکنین موقت ارائه می دهد.طرح بیمه سلامت اونتاریو (OHIP) ، هزینه بیمه ساکنین این شهر را از خدمات درمانی اولیه تا خدمات اورژانسی پرداخت می‌کند.

روش درخواست طرح بیمه سلامت اونتاریو

این بیمه هزینه ی دارو و خدمات درمانی دندان را به عهد نمی گیرد.

خدمات پزشکی‌ این بیمه عبارتند از: حق ویزیت پزشک،هزینه‌های بیمارستان و یا کلینیک‌های شهری که با هر بار مراجعه ی شما به این مراکز، دفترچه بیمه سلامت شما بررسی‌ می شود.دفترچه بیمه سلامت بعد از ۳ ماه اقامت در اونتاریو به شما تحویل داده می شود.بهتر است دفترچه بیمه سلامت را از یک شرکت خصوصی تهیه کنید تا بتوانید در طول این ۳ماه از خدمات درمانی استفاده کنید.

چگونه پزشک خانواد‌گی داشته باشید:

پزشک خانواد‌گی و یا پزشک عمومی معمولا اولین کسی‌ است که شما را معاینه می‌کند.فقط در صورتی‌ که مورد اورژانسی اتفاق افتاده باشد،به بیمارستان مراجعه کنید و یا باشماره ۱۱۹ تماس بگیرید.

پزشک خانواد‌گی گزارشی از وضعیت پزشکی‌ و درمانی شما دارد،و شناخت بیشتری از شما و خانوادیتان به دست می‌آ‌ورد.

برای پیدا کردن پزشک خانواد‌گی در منطقه سکونتتان می تواند از سرویس جستجوی پزشک دانشکده پزشکی‌ و جراحی اونتاریو استفاده کنید، همچنین می توانید با شماره‌های ۴۱۶-۹۶۷-۲۶۲۶ یا       ۱-۸۰۰-۲۶۸-۷۰۹۶ از تورنتو در تماس باشید، شماره ۶۲۶ برای ساکنین شهر اونتاریو در نظر گرفته شده است.

۱٫ شخصی هستم که تحت عنوان ویزای دیداری از زمانی که تنها ۶ ماه به پایان تحصیلاتم در کانادا باقی مانده بود, در کانادا زندگی می کنم. اما قصد دارم تا مدت زمان تحصیلاتم را افزایش دهم. چه مراحلی جهت انجام این موضوع باید طی گردد؟

در وهله اول شما می بایستی برای افزایش مدت زمان تحصیل خود برای اخذ ویزای تحصیلی اقدام نمایید. برای اینکار نیز می بایستی به یکی از دفاتر صدور ویزای خارج از کانادا پرونده ارسال نمایید. مگر اینکه ازدواج کرده و یا تحت سرپرستی شخصی باشید که خودش به صورت موقت وارد کانادا شده است. اداره مهاجرت و شهروندی پیشنهاد می کند که مدارک ارسالی را به نزدیکترین کنسولگری کانادا واقع در کشورهای اطراف خود ارسال نمایید که با در نظر داشتن این موضوع می توان گفت اگر خود قصد داشته و از لحاظ قانونی نیز اجازه دارید تا در زمانی که به پرونده شما رسیدگی می گردد, در کانادا اقامت داشته باشید می بایستی پرونده خود را به کنسولگری کانادا واقع در ایالات متحده ارسال نمایید. اگر درخواست شما مورد پذیرش قرار گیرد نامه ای به شما ارسال خواهد گردید که می بایستی آن را به رویت پایگاه های گشت مرزی کانادا برسانید و یا اگر از راه هوایی وارد کانادا می شوید می بایستی به دفاتر همین ستاد واقع در فرودگاه مراجعه نمایید تا ویزای تحصیلی برای شما صادر گردد. توجه داشته باشید که نه تنها دفاتر صدور ویزای واقع در فرودگاههای اطراف محل زندگی شما در کانادا به شما ویزایی اعطا نخواهند کرد بلکه دفاتر اداره مهاجرت و شهروندی نیز از اعطای ویزا به شما معذور می باشند. بنابراین تنها و تنها می بایستی از طریق پایگاه های گشت مرزی کانادا اقدام نمایید.

۲. چه زمانی باید برای اخذ ویزای تحصیلی اقدام کرد؟

شما می بایستی حداکثر تا سه ماه قبل از اینکه ویزایتان باطل گردد برای اخذ ویزای تحصیلی اقدام نمایید. پرونده شما در هر صورت می بایستی پیش از اینکه ویزایتان باطل گردد ارسال شود تا موقعیت شما در کانادا لحاظ گردد.

۳. آیا فرزندانی که دارای ۱۸ سال سن تمام هستند می توانند در پرونده مهاجرتی والدینشان شامل گردند؟ حداکثر میزان سنی که یک فرزند می تواند تحت تکفل والدینش باشد, چه سنی است؟

پاسخ به این سوال مثبت است. طبق قوانین کلی یک فرزند می تواند در پرونده مهاجرتی اقامت دائم والدین خود قرار گیرد. اما اینکه فرد تا چه زمانی تحت تکفل والدینش می باشد, دارای شرایطی است که عبارتند از:

– دارا بودن سن کمتر و ۲۲ سال و اینکه شخص در زمان تشکیل پرونده مهاجرتی مجرد باشد.

– شخص پیش از ۲۲ سال نامزدی یا ازدواج کرده باشد.

۴.ویزای اسپانسرشیپ خانوادگی به افراد اجازه می دهد تا اعضای نزدیک خانواده خود را در امور مهاجرت کمک کنند. منظور از اعضای نزدیک خانواده چه کسانی است؟

– همسر یا همسران

– فرزندان تحت تکفل

– فرزندانی که شخص کفالت آنان را گرفته است و یا قصد دارد در کانادا بگیرد

– خواهر و برادر, برادر زاده و خواهر زاده, نوه (لازم است که این افراد مجرد بوده و کمتر از ۱۸ سال سن داشته باشند)

– سایر اعضای خانواده اعم از مادر, پدر, مادربزرگ, پدربزرگ, عمه, خاله, دایی, عمو و …

۵٫ من دارای تخصص در شغلی هستم که در حال حاضر در کانادا رایج است. آیا برای اینکه در کانادا مشغول به کار شوم نیاز به اخذ تصدیق شغلی پیش از فرستادن پرونده مهاجرتی است یا خیر؟

طبق قوانین برنامه مهاجرتی نیروهای متخصص فدرال که قرار است از تاریخ یکم ژانویه ۲۰۱۳ اجرا گردد, لازم است تا مدارک تحصیلی برای مطاقبت با چارت درسی کانادا, توسط یکی از سازمان های زیربط مورد بررسی قرار گیرند, پیش از آنکه شخص بتواند برای اخذ اقامت دائم اقدام نماید. اما لازم به ذکر است که مشاغل خاص معمولا نیازی به اخذ تصدیق ندارند و بنابراین نیازی نیست تا شخص گواهی های مربوطه را زمیمه پرونده مهاجرتی خود نماید.

6. من شهروند کشوری هستم که برای ورود به کانادا نیاز است تا ویزای موقت اخذ نمایم. البته من دارای گرین کارت آمریکا نیز هستم. آیا داشتن گرین کارت تاثیری بر روند ورود به کانادا دارد یا خیر؟

بنابر قوانین موجود, اشخاصی که دارای گرین کارت معتبر آمریکا هستند برای ورود به کانادا هیچگونه نیازی به اخذ ویزای موقت ندارند.

7. من ۱۵ سال پیش اقامت دائم کانادا را دریافت کردم. اما سپس کاری پیدا کردم که باعث شد به کشوری دیگر بروم و از آن موقع تا به حال به کانادا بازنگشته ام. آیا کارت اقامت دائم من دارای اعتبار است یا می بایستی مجددا برای اخذ اقامت تشکیل پرونده دهم؟

افرادی که اقامت کانادا را دریافت می نمایند می بایستی از هر ۵ سال مدت دو سال غیرپیوسته را در کانادا حضور داشته باشند. اگر این موضوع تحقق نپذیرد و فرد نتواند دلیل قانع کننده ای را در خصوص غیبت خود به سازمان حمایت از حقوق مردمی کانادا ارائه دهد, ممکن است اعتبار اقامت دائم وی از بین رود. پی می بایستی برای بازگشت به کانادا مجددا تشکیل پرونده دهد.

8. من و همسرم هر دو اقامت دائم کانادا را دریافت کرده ایم. در زمان تشکیل پرونده همسر من به عنوان متقاضی اصلی و من زیرگروه ایشان بوده ام. در صورتی که قصد داشته باشیم تا از یکدیگر جدا شویم, آیا اقامت دائم من باطل می گردد یا خیر؟

باید توجه داشته باشید که قبل از ورود خود به کانادا در صورتی که هر تغییری در روند زندگی و اطلاعات پرونده شما پیش آمده است, آن را به مسئولین زیربط اطلاع دهید. اما پس از اینکه وارد کانادا شدید, این موضوع موجب باطل شدن اقامت شما نمی گردد. چرا که کانادا هر شخص را جدا از شخص دیگری در نظر می گیرد.

9. آیا رشته هایی که در لیست مهاجرتی نیروهای متخصص فدرال قرار دارند, در لیست بعدی که در سال ۲۰۱۳ اعلام می گردد, نیز موجود هستند یا خیر؟

وزیر امور مهاجرت و شهروندی کانادا اعلام کرده است که تمامی رشته هایی که در لیست مشاغل بین المللی در زیر گروه O, A و B قرار دارند در برنامه جدید نیز واجدشرایط مهاجرت هستند. اما این احتمال وجود دارد که ظرفیت برخی از رشته ها کاهش یابد.

10. مدت زمان استقرار در محلی که شخص در کانادا برای زندگی انتخاب می کند چقدر می باشد و پس از چه مدتی می تواند به محلی دیگر برود؟

به عنوان یک قانون کلی, شهروندان کانادایی و دارندگان اقامت دائم, می توانند در هر نقطه ای از کانادا به کار و زندگی مشغول شوند. این قانون در منشور حقوق بشری کانادا ذکر شده است. اگر شما از طریق برنامه مهاجرتی نیروهای متخصص فدرال اقدام کرده اید, پس قصد دارید تا در یکی از ایالات کانادا به غیر از کبک ساکن شوید. البته این سکونت تنها در زمان پروسه پرونده مهاجرتی آنان انجام می گیرد. بنابراین اگر هم از طریق برنامه مهاجرتی نیروهای متخصص کبک اقدام کرده باشید, می بایستی در طول این دوره در کبک ساکن گردید.

11. من قصد دارم تا ویزای موقت کاری دریافت نمایم و در طول زمانی که در کانادا هستم فرزندان خود را به یکی از نزدیکان بسپارم. آیا اجازه این چنین کاری را دارم یا خیر؟

بله, افرادی که ویزای موقت کاری دریافت می کنند, نیازی نیست که فرزندان خود را به همراه خود به کانادا بیاورند.