قوانین شهروندی جدید برای کسانی که شهروندیشان لغو شده است

بدون دیدگاه

تغییراتی که در قوانین شهروندی کانادا در حال اعمال می باشد، شرایط جدیدی را برای افرادی که شهروندی ایشان لغو شده است، پدید آورده است.

از تاریخ پنجم فوریه ی 2018، تمامی افرادی که شهروندی ایشان در معرض لغو شدن قرار دارد، می توانند انتخاب نمایند که پرونده ی ایشان توسط دادگاه فدرال بررسی گردد و یا درخواست دهند تا وزارت مهاجرت، پناهندگی و شهروندی کانادا در این باره تصمیم گیری نماید.

احمد حسن، وزیر مهاجرت، پناهندگی و شهروندی کانادا، در این نشست خبری اعلام کرد: “این امر باعث شده است تا این پروسه برای همه به شکل عادلانه تری انجام گیرد، چرا که افراد از این پس می توانند انتخاب کنند که پرونده ی ایشان توسط یک نهاد بی طرف مانند دادگاه فدرال بررسی گردد.”

وزیر مهاجرت فدرال کانادا افزود: “با ادامه ی روند ایجاد و بهبود این فرایند، ما قادر به حفظ عدالت و یکپارچگی این برنامه و حفظ ارزش شهروندی کانادا خواهیم بود.”

تغییرات به وجود آمده در قوانین دارای بندهای دیگری نیز می باشد که به موجب آن مقامات IRCC می بایست پرونده های مورد نظر را تا قبل از آنکه به تصمیم دادگاه فدرال ارجاع شود، مورد بررسی مجدد قرار دهند تا تصمیم نهایی برای لغو شهروندی گرفته شود. چنانچه این پرونده ها همچنان در شرایط لغو شهروندی باشند، آنگاه باید به دادگاه فدرال کانادا ارجاع داده شوند.

این تغییرات بخشی از قانون C-6 است که در ژوئن 2017 به تصویب رسید. قانون C-6 تعدادی اصلاحیه را برای قوانین شهروندی کانادا به تصویب رسانید و تعدادی از مقررات معرفی شده در سال 2015 توسط دولت محافظه کار پیشین را لغو کرد.

طبق مقررات پیشین، وزیر مهاجرت تصمیم گیرنده برای اموری مانند کلاهبرداری اقامتی و هویتی بوده است. دادگاه فدرال تنها برای موارد تقلب و کلاهبرداری در رابطه با جرایم سازمان یافته، امنیتی، نقض حقوق بشر و حقوق بین المللی تصمیم گیرنده بوده است.

تعدادی از اصلاحات تحت لایحه C-6 قبلا اجرایی شده است. تعدادی از قوانین شهروندی جدید در زیر آمده است:
  • متقاضیان باید در طول مدت سه سال از 5 سال گذشته (معادل 1095 روز) را به طور فیزیکی در کانادا حضور داشته باشند. لازم به ذکر است که این مدت از زمان اقدام برای شهروندی محاسبه می شود.
  • متقاضیان می توانند هر روزی را که به عنوان یک فرد مهاجر موقت یا فرد محافظت شده در کانادا بوده اند، یک نیم روز به حساب آورند. البته گفتنی است که سقف این محاسبه تا 365 روز می باشد.
  • متقاضیانی که بین 18 تا 54 سال سن دارند، باید شرایط مهارت های زبانی را برای شهروندی کانادا داشته باشند. پیش از این، محدوده ی سنی ذکر شده بین 14 تا 64 سال بوده است.

اگر سوال یا نظری راجع به مطلب فوق دارید لطفا به صفحه ی پرسش و پاسخ بروید.

لینک کوتاه:
فهرست