تاریخ انتشار: 14 ژوئن 2017
مهاجرت به کانادا از طریق تخصص

تسهیل مجوز کاری نیروهای متخصص خارجی

دولت کانادا پروسه ی مجوز کاری نیروهای متخصص خارجی را نیز تسهیل می کند.

کانادا امکان اقامت های کوتاه و بدون نیاز به مجوز را برای برخی افراد متخصص خارجی فراهم می کند.

دولت فدرال کانادا فرآیند مهاجرتی موقت نیروهای متخصص خارجی را برای اشتغال و ورود به برخی کمپانی ها تسهیل می نماید و به آن سرعت می بخشد.

کارفرمایانی که نیاز به جذب افراد متخصص خارجی دارند، می توانند از طریق برنامه ی استعداد جهانی که زیر مجموعه ی برنامه ی کارگر خارجی موقت است در جهت استخدام نیروهای مورد نظر اقدام نمایند.

این برنامه همچنین برای کارفرمایانی است که نیازمند جذب نیرو در مشاغلی هستند که در لیست شغل های ESDC آمده باشد. این لیست شامل رشته هایی مانند مهندسی نرم افزار، طراحی وب و طراحی رسانه ی دیجیتال می باشد.

چالش برای یافتن نیروهای متخصص

رئیس یک کمپانی تکنولوژی اعلام کرده است که استخدام نیروهای متخصص خارجی وقت زیادی را می طلبد ولی به رشد و توسعه ی کمپانی کمک به سزایی می کند. او عقیده دارد که این نیاز ربطی به بزرگی یا کوچکی کمپانی ندارد.

جریان استعداد جهانی به ایجاد شغل های بیشتر نیز کمک می کند. وزیر توسعه ی علمی و اقتصادی کانادا گوشزد کرد: وقتی این افراد به کانادا می آیند، دانش خود را به این کشور می آورند و این برای رشد و موفقیت کشور بسیار حائز اهمیت است. با پیشرفت و توسعه ی کمپانی های کانادایی شغل های بیشتری ایجاد می شود و این برای خود کانادایی ها هم در زمینه کاریابی امتیاز بزرگی است.

کارفرمایان واجد شرایط، پرونده های مورد نظر را تسلیم می نمایند و مجوزهای کاری در کمتر از دو هفته صادر می شود. نکته ی قابل توجه دیگر این است که اعضای خانواده ی این افراد متخصص نیز تحت فرآیند سریع تری ویزا دریافت خواهند کرد.

کارفرمایان برای این درخواست باید 1000 دلار بپردازند و به هیچ عنوان نمی توانند افرادی که می خواهند استخدام کنند را مجبور نمایند تا این هزینه را بپردازند.

معافیت از ویزای کاری

نیروهای متخصص واجد شرایط می توانند بدون دریافت مجوز کاری به مدت محدودی در کانادا اقامت داشته باشند که این مدت دو هفته پس از هر 6 ماه اقامت و یا چهار هفته پس از هر 12 ماه اقامت می باشد.

محققین خارجی که برای موسسات آموزشی دولتی کانادا تحقیقات انجام می دهند، می توانند مدت چهار ماه را بدون مجوز کاری پس از یک سال اقامت در کانادا سپری کنند.

اگر سوال یا نظری راجع به مطلب فوق دارید لطفا به صفحه ی پرسش و پاسخ بروید.