اخبار مهاجرت

دوازدهمین قرعه کشی اکسپرس انتری و کاهش شاخص امتیازات به ۴۶۳

طبق گزارشات اداره مهاجرت و شهروندی, شاخص امتیازات CRS مورد نیاز که هر متقاضی می بایست برای اخذ دعوتنامه و ویزای اقامت دائم از طریق سیستم Express Entry داشته باشد طی تنها یک ماه اخیر سه بار کاهش پیدا کرده است.

ادامه

بریتیش کلمبیا و راه اندازی برنامه مهاجرتی جدید کارآفرینی – بخش دوم

شرایط مورد نیاز تجاری

ثبت نام اولیه در این برنامه می بایست شامل شرحی کوتاه از طرح توجیهی تجاری باشد که خود موجب اخذ امتیاز می گردد. امتیازات براساس میزان زیست پذیری, قابلیت انتقال توانمندی های شخص متقاضی و سودآوری های اقتصادی اعطا خواهد گشت. سپس در صورتی که از متقاضی دعوت به عمل آید, وی می بایست طرح توجیهی کامل خود را ارائه دهد.

ادامه

بریتیش کلمبیا و راه اندازی برنامه مهاجرتی جدید کارآفرینی – بخش اول

ایالت بریتیش کلمبیا سرانجام تحت یک سیستم ثبت نام آنلاین که به متقاضیان اجازه می دهد علاقه خود را برای مهاجرت به این ایالت ابراز نمایند, درهای خود را به روی مهاجرین و تجار بین المللی گشود.

ادامه

پرده برداری نیوبرانزویک از اولویت بندی نیروهای مورد نیاز بازار کاری خود – بخش سوم

زیرشاخه بازار کاری نیوبرانزویک (Express Entry)

متقاضیان شرکت در این برنامه می توانند فرم Expression of Interest را تکمیل نموده و به بخش برنامه مهاجرت استانی نیوبرانزویک ارسال نمایند. این برنامه از تاریخ یکم تا پانزدهم هر ماه فرم های ارسالی را دریافت می نماید. افرادی که در این برنامه شرکت می کنند براساس اطلاعاتی که ارائه داده اند امتیاز بندی شده و سپس در قالب مسائل زیر مورد ارزیابی قرار می گیرند:

ادامه

پرده برداری نیوبرانزویک از اولویت بندی نیروهای مورد نیاز بازار کاری خود – بخش دوم

اولویت سوم: مشاغل دارای اولویت

باید توجه داشته باشید که برنامه استانی نیوبرانزویک در حال حاضر از متقاضیانی که جزو یکی از اولویت های گروه اول و دوم باشند, پرونده قبول نمی کند.

در هر ماه, ایالت نیوبرانزویک از تعداد محدودی از افرادی که علاقه خود را برای مهاجرت به این ایالت نشان داده اند, پرونده Expression of Interest پذیرش می کنند. این دسته از مهاجرین می بایست اثبات نمایند که می توانند از لحاظ اقتصادی, شرایطی کاملا با ثبات و مستحکم را برای خود ایجاد نمایند. خصوصا اینکه دارای مدارک و مدارج دال بر تحصیلات و گذراندن دوره در مشاغل حرفه ای سطح بالا را داشته باشند.

ادامه