تاریخ انتشار: 24 دسامبر 2016
مهاجرت به آمریکا

گرفتن گرین کارت آمریکا از طریق EB5

اقامت آمریکا :

برنامه مهاجرت سرمایه گذاری EB-5 که برای مهاجرت و سرمایه گذاری در ایالات متحده به کار می رود برنامه ای است که سابقا به صورت لفظی به “ویزای میلیون دلاری” مشهور بود. چرا که هر شخصی می توانست با مشارکت مالی ۱ میلیون دلار در یک تجارت و به صورت مستقیم, اقامت دائم این کشور را بدست آورد. این برنامه در سال ۲۰۰۲ بر اثر مشکلاتی که در آن پیش آمده بود, دستخوش تغییراتی شد.

به موجب تغییرات شکل گرفته در این برنامه, دیگر الزامی برای سرمایه گذاران در خصوص مدیریت روز به روز تجارت خود وجود ندارد. بنابراین می توان گفت که برنامه جدید همچون یک قرارداد دوجانبه است که مدیریت تجارت را به دیگر افراد ارجا می دهد.

برنامه سرمایه گذاری EB5 به شما و خانواده تان این امکان را می دهد تا بتوانید تنها با سرمایه گذاری مبلغ ۵۰۰,۰۰۰ دلار در یکی از مناطقی که دولت آمریکا معین کرده است, Green Card و یا اقامت دائم آمریکا را بدست آورید. این برنامه تضمین کننده اقامت دائم شما و افراد خانواده تان می باشد بدون اینکه نیاز به اخذ مجدد ویزا داشته باشید. همچنین لازم به ذکر است که افرادی که از این طریق اقامت دائم آمریکا را دریافت کنند ممکن است در طول پنج سال بتوانند کارت شهروندی نیز دریافت نمایند.

برنامه مهاجرت از طریق سرمایه گذاری EB-5 ایالات متحده به طور قطع انعطاف پذیر ترین برنامه مهاجرتی در سطح جهانی است چرا که در این برنامه هیچگونه محدودیت سنی, نیاز به تخصص مدیریتی و یا لزوم در آشنایی با زبان وجود ندارد

۱٫ برنامه سرمایه گذاری EB-5

این برنامه دارای مزایای بسیاری است از جمله:

– اخذ اقامت دائم برای کلیه اعضای خانواده تنها با یکبار سرمایه گذاری

– کلیه افراد خانواده اعم از شوهر, همسر و فرزندان زیر ۲۱ سال می توانند کارت سبز دریافت نمایند.

– امکان زندگی در هر کجای آمریکا

– انتخاب انواع شغل, راه اندازی هرگونه بیزینس دلخواه و بازنشستگی

– کلیه افراد از هرکجای دنیا و با هر ملیتی که دارند می توانند اقدام نمایند

– عدم نیاز به کسب مهارت های زبان

– استفاده از کلیه حقوق شهروندان آمریکایی از جمله حق تحصیل, پرداخت هزینه های تحصیلی یکسان با شهروندان آمریکایی, امکان استفاده از خدمات پزشکی آمریکا پس از ۵ سال

– وسعت بازار کاری برای آینده فرزندان

– اخذ کارت شهروندی پس از ۵ سال

 

۲٫ شرایط لازم برای مهاجرت از طریق این برنامه

– دارایی معادل با ۱ میلیون دلار و یا درآمد سالانه بالا

– سرمایه گذاری حداقل مبلغ ۵۰۰,۰۰۰ دلار در یکی از بنگاه های تجاری

از مبالغ فوق ۷۰,۰۰۰ دلار می بایستی در راس پروسه پرونده مهاجرتی شخص پرداخته شود. مبلغ ۱۰۰,۰۰۰ دلار نیز دو ماه پس از شروع پروسه اخذ خواهد شد و ۴۰۰,۰۰۰ دلار باقیمانده نیز حدودا ۶ ماه پس از اینکه درخواست شما برای اخذ Green Card از سوی دولت ایالات متحده مورد قبولی قرار گرفت اخذ می گردد.

– اختصاص ۵۰,۰۰۰ دلار به سایر هزینه ها شامل استفاده از وکیل متخصص در امور سرمایه گذاری, چکاپ پزشکی و  هزینه های مربوط به USCIS

– تولید حداقل ۱۰ موقعیت شغلی از طریق بیزینس راه اندازی شده به صورت مستقیم یا غیر مستقیم (که باید در محدوده جغرافیایی محل سرمایه گذاری صورت پذیرد)

– لازم به ذکر است که مبلغ سرمایه گذاری شما به مدت ۵ تا ماکسیمم ۶ سال در تجارت مورد نظر شرکت داده می شود. شما همچنین می توانید در پروژه های تجاری سهام دار باشید و یا اینکه سرمایه خود را به صورت قرضی وارد یک پروژه کنید.

– ارائه مدارک و پرونده های مربوط به تولد

– ارائه مدارک و پرونده های مربوط به ازدواج

– بازرسی موارد امنیتی و سوء سابقه

– عدم سو قصد و سواستفاده پیشین از ویزاهای آمریکا

– مدارک و اسناد مالی مربوط به درآمدهای شما

– برای اخذ کارت سبز مشروط نیاز به ۱۲ ماه وقت است که این دوره زمانی در حال حاضر رو به کاهش است

– برای اخذ کارت سبز کامل و تضمین شده نیاز به ۳٫۵ سال وقت می باشد

نتیجه استفاده از این فرصت استثنائی, به وجود آوردن یک تجارت انفعالی است که که به شما اجازه می دهد بدون هیچگونه مانع و با سهولت تمام بتوانید برای خود و اعضای خانواده تان کارت شهروندی آمریکا را اخذ نمایید.

با توجه به ملیت هر شخص متقاضی و همچنین بررسی منابع مالی وی, این پروسه به طور حدودی بین ۱۲ تا ۱۸ ماه به طول خواهد انجامید و همچنین لازم به ذکر است که این برنامه ممکن است هر زمانی تغییر کرده و یا به طور کلی بسته شود.

اگر سوال یا نظری راجع به این مطلب دارید به صفحه ی پرسش و پاسخ بروید.