ویزای دانشجویی , تحصیل در کانادا , مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل

افرادی که قصد دارند در مقاطع تحصیلی آکادمیک همچون کالج ها و دانشگاه های کانادا به تحصیل بپردازند نیازمند شرایط ذیل هستند:

۱٫ اخذ اجازه تحصیل در کانادا

جهت اخذ اجازه تحصیل در کانادا , در وهله اول شخص موظف است پس از آشنایی با شرایط, الزامات و قوانین هر دانشگاه یا کالج, از یکی از آنها پذیرش بگیرد. قوانین و شرایط مربوط به پذیرش دانشجو در هر یک از دانشگاه ها و یا کالج ها متفاوت بوده و از اینرو جهت آشنایی با این شرایط فرد می بایستی از طریق وب سایت و یا تماس تلفنی با موسسه مورد نظر, از آنها آگاهی لازم را بدست آورد. در کنار این موارد برای اخذ پذیرش فرد باید تقاضانامه و مدارک مورد نیاز را حدود ۹ تا ۱۲ ماه زودتر به دانشگاه یا کالج مورد نظر بفرستد.

همچنین متقاضی می بایستی دارای مهارت های زبانی لازم باشد که در این خصوص لازم است با شرکت در یکی از آزمون های استاندارد IELTS و TOEFL و اخذ مدرک, جهت تکمیل پذیرش آن را به موسسه مورد نظر ارائه دهد.

۲٫ اخذ ویزای موقت

علاوه بر موارد ذکر شده, جهت اخذ ویزای موقت متقاضی می بایستی از توانایی مالی لازم جهت پرداخت هزینه های موسسه مورد نظر و تامین مخارج زندگی برخوردار بوده و در کنار آن افسر ویزا را در خصوص اینکه پس از اتمام تحصیل در کانادا به کشور خود بازخواهد گشت, متقاعد سازد.

در طول تحصیل متقاضی می تواند بدون اخذ هیچگونه اجازه کار, در محیط دانشگاه یا کالج مورد نظر به کار بپردازد. علاوه بر آن اگر متقاضی قصد داشته باشد در بیرون از محوطه مشغول به کار گردد, نیازمند دریافت اجازه کار work permit می باشد.

پس از پایان دوره تحصیلی در صورتی که متقاضی حداقل به مدت یکسال مشغول به کار تمام وقت در کانادا بوده باشد می تواند جهت دریافت اقامت کانادا (اقامت دائم ) اقدام نماید.

تحصیل در کانادا

برای تحصیل در کانادا اقدام کنید و مدارک تحصیلی‌ دریافت کنید و در کنار آن کار کنید. تغییرات در برنامه پذیرش دانشجو بین المللی قوانینی جدیدی که از هر نوع سوء استفاده از این برنامه جلوگیری می‌کند و همچنین از اعتبار بین المللی کانادا برای تحصیلات عالی‌ و بهبود خدمات به دانشجویان حمایت می‌کند،در تاریخ ۱ ژوئن ۲۰۱۴ اعمال شده است…
این قوانین برای متقاضیانی که در موسسات آموزش عالی‌ تعیین شده از طرف استان ها، گواهینامه تحصیلی‌ صادر می‌کند، و باعث میشود تا دانشجویان به طور فعال به ادامه تحصیل در کانادا بپردازند، و همچنین این امکان را به دانشجویان بین المللی تمام وقت میدهد تا در برنامه ها ی‌ مشخص این موسسات ثبت نام کنند و به صورت نیمه وقت در کمپ‌های دانشجویی و یا تمام وقت در برنامه های‌ آموزشی‌ مشغول به کار شوند. لطفا متن کامل قوانین جدید را مطالعه بفرمایید. امکان تحصیل در طول اقامتتان در کانادا از تاریخ ۱ ژوئن ۲۰۱۴،تمامی‌ دانشجویان پذیرفته شده در کانادا باید به صورت فعال به ادامه تحصیل بپردازند، یعنی اگر ویزای دانشجویی دارید باید در کنار تکمیل کردن پرونده تان با عضویت در این برنامه پیشرفت معقولی داشته باشید، اگر در این برنامه موفق نباشید مجبور به ترک کانادا میشوید.موسسه آموزشی‌ وضعیت تحصیلی‌ و نحوه ی کار شما در گروه را برای اداره شهروندی و مهاجرت کانادا گزارش میدهد. ممکن است مامور دفتر مهاجرت از شما بخواهد تا گزارشی از وضعیت تحصیلی‌ و نحوه ی کارتان ارائه دهید. در صورتی‌ که دوران تحصیل را به پایان رساندید و قصد دارید به عنوان مهمان در کانادا بمانید، برای اطلاعات بیشتر میتوانید بخش Visit Canada را مطالعه کنید.
توجه:
بر اساس قوانین جدید، ویزای دانشجویی شما ۹۰ روز بعد از تکمیل پرونده دانشجویی باطل می شود.حتی اگر قصد دارید برنامه تحصیلی‌ کوتاه مدت داشته باشید و یا دوران تحصیلتان را زودتر به پایان برسانید، ویزای دانشجویی شما ۹۰ روز بعد از تکمیل پرونده دانشجویی باطل می شود.

زمانی‌ که یک نامه تحت عنوان “تکمیل پرونده”(برای مثل،رونوشت یا نامه اداری)از موسسه آموزشی‌ دریافت کنید و یا مدرک دیپلم یا گواهینامه تحصیلی‌ تان را بگیرید، پرونده شما تکمیل شده است.
این قانون فقط برای افرادی که از تاریخ ۱ ژوئن ۲۰۱۴ درخواست ویزای دانشجویی کرده باشند مورد تایید است.برای درخواست ویزای کاری بعد از فارغ التحصیلی میتوانید به بخش اقامت کانادا مراجعه کنید.

اگر سوال یا نظری راجع به مطلب فوق دارید لطفا به صفحه ی پرسش و پاسخ بروید.

تحصیل در کانادا
, ,

چرا تحصیل در کانادا متقاضیان زیادی دارد؟

کانادا یکی از پیشرفته ترین کشورهای دنیا محسوب می شود و دارای مر…
تحصیل در کانادا
, ,

شرایط اخذ ویزای تحصیلی کانادا

تحصیل در کانادا ، همانند بسیاری از کشورهای مدرن و پیشرفته ی دی…
تحصیل در کانادا
,

سن طلایی فرزندان برای تحصیل در کانادا

قطعا تمامی والدین همواره بهترین موقعیت ها و شرایط را برای فرزندان خود آ…
تحصیل در کانادا
,

مقاطع تحصیلی در کانادا

سیستم آموزشی در کشور کانادا شامل 12 سال تحصیل در مدارس و سپس و…
دانشجویان بین المللی - تحصیل در کانادا
,

دانشجویان بین المللی

دولت فدرال کانادا اذعان داشته است که دانشجویان بین المللی که …
برترین دانشگاههای کانادا برای تحصیل در کانادا
,

برترین دانشگاه های کانادا

تحصیلات آکادمیک و دانشگاهی در کانادا رایگان نمی باشد ولی برای آن دس…
تحصیل در کانادا و مدرک زبان
,

تحصیل در کانادا و مدرک زبان

امروزه بسیاری ازدانشجویان خواهان ادامه ی تحصیلات خود در دانشگ…
کار همزمان با تحصیل در کانادا
,

تحصیل و کار همزمان در کانادا

یکی از مزایای تحصیل در کانادا ، امکان تحصیل و کار همزمان می باشد که…
شرایط دریافت ویزای تحصیلی کانادا
,

شرایط دریافت ویزای تحصیلی کانادا

متقاضیان بسیاری قصد تحصیل در کانادا را دارند که برای نیل به این ه…
تحصیل در کانادا در مقاطع مختلف
,

تحصیل در کانادا در مقاطع مختلف

متقاضیان تحصیل در کانادا در مقطع لیسانس می بایست بتوانند مدرک دیپلم و پی…
مزایای تحصیل در کانادا
,

مزایای تحصیل در کانادا

تحصیل در کانادا همواره مقوله ای قابل توجه برای دانشجویان سراسر دنی…
مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل
,

تحصیل در کانادا

کانادا یکی از برترین کشورها جهت تحصیل و اخذ مدرک معتبر دانشگاهی محسو…
مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل
,

مهاجرت به کانادا از طریق تحصیلی

کشور کانادا یکی از برترین مراکز علمی و تکنولوژی دنیا می باشد و دار…
مهاجرت به کانادا - تحصیل در کانادا
,

سیاست های ضد مهاجرتی ترامپ و هجوم مهاجرین به کانادا

کارکنان تکنولوژی و دانشجویان به دنبال اشتغال و تحصیل خارج از کشور آمر…
تحصیل در کانادا
,

آسان شدن پروسه ی رفت و آمد دانشگاهیان در کانادا

کانادا پروسه ی رفت و آمد دانشگاهیان به این کشور را آسان می نماید…
تحصیل در کانادا

مقاطع تحصیلی در کانادا

تحصیلات دوره ابتدایی تا متوسطه کانادا کشوری است که دارای یکی از بهتری…
فرم ارزیابی
فرم ارزیابی
, ,

تحصیل در خارج کشور – چگونه پس انداز مالی داشته باشیم

در این مقاله قصد داریم تا به نکاتی مثبت اشاره کنیم که به کلیه…
فرم ارزیابی

سیستم آموزش کانادا

سیستم آموزش کانادا :تحصیل در کانادابطور کلی آموزش در مقاطع دبستان تا پای…