فرم ارزیابی

ویزای استارت آپ

  • ویزای start-up :برنامه ویزای استارت آپ در نوع خود اولین نوع ویزا در جهان است. کانادا با هدف قرار دادن یک نوع جدید از مهاجرت کارآفرین از طریق ویزای استارت آپ بطور بالقوه به ایجاد شرکت های خلاق پرداخته که می تواند در سطح جهانی  رقابت کرده و ایجاد شغل نمایند.آیا یک ایده تجاری دارید؟ اگر می توانید حمایت سازمانهای کاندایی تعیین شده را برای راه اندازی تجارت خود بدست آورید می توانید به کانادا مهاجرت کنید.سازمانهای تعیین شده (حامل) کانادایی:برای تقاضای ویزای استارت آپ، فعالیت اقتصادی و یا ایده تجاری شما باید حمایت یکی از سازمانهای تعیین شده که در ذیل آمده است را بدست آورید:

    این سازمانها انتخاب می کنند که کدام پیشنهاد تجاری را ارزیابی کنند. اگر یک سازمان تصمیم بگیرد که پیشنهاد تجاری شما را بررسی کند، قابلیت سود دهی و رشد تجارت شما را ارزیابی می کند. هر سازمانی ملاک ها و فرآیند ارزیابی مختص به خود را دارد. اگر سازمانی ایده تجاری شما را حمایت کند، شما را از طریق یک نامه پشتیبانی آگاه می سازد. این سازمانها شامل:

    • Designated venture capital funds

    برای واجد شرایط بودن جهت اخذ ویزای استارت آپ فرد باید حداقل ۲۰۰۰۰۰  دلار در یک یا چند صندوق سرمایه فعالیت اقتصادی تعیین شده کانادایی معرفی شده سرمایه گذاری کنند.

    • Designated Angel investor groups

    جهت اخذ ویزای استارت آپ، فرد باید ۷۵۰۰۰ دلار کانادا از طریق سرمایه گذاری بدست آورد، چنانچه مبلغ سرمایه گذاری شده از سرمایه گذارانی باشد که با یک یا چندAngel investor groups  کانادا معرفی شده مرتبط باشد.

    • Designated business incubators

    جهت کسب شرایط اخذ ویزای استارت آپ، فرد باید در یکی از برنامه های تعیین شده در زمینه  رشد اقتصادی کانادا پذیرفته شود.

    دلایل بسیاری برای اثبات اینکه چرا کانادا بهترین گزینه برای کسب و کار و تجارت است وجود دارد.

    • استقبال کانادا از تجارت
    • سابقه اقتصادی قوی
    • دسترسی به یک بازار بی نظیر
    • نیروی کار با تحصیلات عالی
    • نرخ مالیات پایین
    • محیط رقابتی در بخش تحقیق و توسعه (R & D)
    • ثبات مالی
    • مکانی عالی برای سرمایه گذاری، کار و زندگی

    اگر می خواهید بدانید واجد شرایط اخذ ویزای استارت آپ و اقامت دائم در کانادا هستید به موارد ذیل توجه کنید:

    • باید ثابت کنید ایده یا کسب و کاری که قصد سرمایه گذاری در آن را دارید توسط یک سازمان تعیین شده از سوی کانادا پشتیبانی شده است.
    • مهارت های زبانی
    • داشتن بودجه توافقی کافی

    مراحل درخواست ویزای استارت آپ

    پس از آنکه تجارتتان توسط یک سازمان تعیین شده حمایت شد و واجد شرایط تمام ضوابط بودید، مراحل زیر را برای اخذ ویزای استارت آپ دنبال کنید:

    بررسی زمان انجام روند کار

    زمان روند انجام درخواست کارتان توسط اداره مهاجرت کانادا را بدانید. این زمان به شما می گوید چه مدت روند درخواست شهروندی و مهاجرت کانادا طول می کشد. این زمان می تواند بسته به اینکه چه تعداد متقاضی شهروندی و مهاجرت کانادا(CIC) پذیرش می شوند متفاوت باشد. فاکتورهای مختلفی می تواند روی این مراحل تأثیر بگذارد، از جمله:

    • تعداد درخواست های کامل پر نشده
    • تغییرات فصلی در پذیرش درخواست کار
    • تغییرات در عملکرد اداره مهاجرت و شهروندی کانادا و
    • موارد دیگری که خارج از کنترل اداره مهاجرت و شهروندی کانادا است.

از آنجا که ویزای استارت آپ جدید است و درخواست ها هنوز دریافت نشده است، زمان روند انجام کار هنوز مشخص نیست.

مراحل بعدی پس از درخواست کار

مواردی که باید پس از تقاضای ورود به کانادا به عنوان یک کارآفرین مهاجر بدانید.

  • درخواست به کار شما چگونه ارزیابی می شود.
  • زمان روند انجام کار
  • معاینات پزشکی
  • عدم سوء پیشینه
  • تصمیم نهایی در مورد درخواست کار شما
  • تأییدیه اقامت دائمی

آمادگی برای ورود به کانادا

آماده باشید و بدانید هنگام ورود به کانادا چه چیزهایی در انتظار شماست.

برای ورودتان به کانادا آماده شوید

هنگام ورودتان به کانادا، با افسر آژانس خدمات مرزی کانادا روبرو خواهید شد (CBSA). افسر خدمات مرزی کانادا از شما درخواست مدراک و پاسپورت می کند. قبل از آنکه چمدانهایتان بسته بندی شوند مطمئن شوید که مدارکتان درون چمدانتان نیست و همراهتان است. این کار به ورود سریع شما به کانادا کمک خواهد کرد.

هنگام ورود باید موارد زیر را همراه داشته باشید:

  • پاسپورت معتبر و یا مدارک سفر. پاسپورت شما باید پاسپورت قانونی و انفرادی باشد. شما نمی توانید با پاسپورت سیاسی، دولتی یا public affairs مهاجرت کنید.
  • ویزا و تأییدیه اقامت دائم (COPR). افسر اطمینان حاصل خواهد کرد که شما قبل از تاریخ انقضا نشان داده شده در ویزایتان وارد کانادا شده اید. لطفاً توجه داشته باشید که این مدارک تمدید نمی شوند؛ بنابراین، باید قبل از تاریخ انقضاء از آن استفاده کنید.
  • شواهدی که نشان دهد شما اعتبار مالی لازم برای حمایت از خود و خانواده تان را دارید.

افسر اداره مهاجرت از شما چند سوال می پرسد برای آنکه اطمینان حاصل کند شما هنوز شرایط مهاجرت به کانادا را دارید. این سوالات مشابه سوالاتی است که هنگام درخواست مهاجرت به آنها پاسخ داده اید.

درصورتیکه به سوالات پاسخ ناقص یا اشتباه دهید، و یا اگر افسر را متقاعد نکنید که شرایط ورود به کانادا را دارید اجازه ورود به شما داده نمی شود.

چنانچه هنگام ورود مشکلی نداشته باشید، افسر به شما اجازه ورود به کانادا به عنوان ساکن دائم را می دهد. افسر همچنین آدرس پستی شما در کانادا را تأیید خواهد کرد و کارت اقامت دائم شما به این آدرس ارسال خواهد شد.

درصورت تغییر آدرس ظرف مدت ۱۸۰ روز بعد از ورود به کانادا لازم است به اداره مهاجرت کانادا بصورت آنلاین اطلاع دهید.

شفاف سازی سرمایه

درصورتیکه با بیش از ۱۰۰۰۰ دلار کانادا وارد کانادا شدید، باید این مسئله را به افسر آژانس خدمات مرزی کانادا اطلاع دهید. در غیر اینصورت، ممکن است جریمه و یا زندانی شوید. این مبلغ می تواند به صورت موارد زیر باشد:

  • پول نقد
  • اوراق بهادار به شکل حامل (به عنوان مثال سهام، اوراق بهادار، اوراق قرضه، اسناد خزانه)
  • برات بانکی، چک، چک مسافرتی یا حواله های پول

چه چیزهایی می توانید همراه خود به کانادا بیاورد

پیش از سفر به کانادا، به وب سایت CBSA مراجعه کنید و ببینید چه چیزهایی را می توانید با خود به کانادا بیاورید و چه چیزهایی را نمی توانید.