تاریخ انتشار: 27 دسامبر 2016
مهاجرت به هندوستان

هندوستان

 هند یکی از کشورهای پر جمعیت قاره آسیا به شمار می رود که به اب و هوای معتدل و مرطوب و اماکن تاریخی دیدنی از مناطق پر طرفدار توریستی محسوب می شوند.

دانشگاه های هند دارای رنکینگ بالایی در سطح دانشگاههای جهان دارند. از سوی دیگر به علت هزینه های پایین و فرهنگ شبه ایرانی ، این کشور مقصد بسیاری از افرادی است که مایل اند برای ادامه تحصیل به خارج از ایران مهاجرت کنند.

هند مراکز تفریحی بسیاری برای اتباع خارجی دارد. مردم هند انسان هایی خونسرد راضی  هستند و ایام تعطیلات رسمی آنها اغلب مربوط به اعیاد می شود. از طرفی هزینه های زندگی در هند بسیار پایین است و میتوانید با سرمایه اندکی لوازم مورد نیاز منزل خود را خریداری کنید. البته برخی از دانشگاه ها و مراکز خصوصی برای دانشجویان خوابگاه تعبیه کرده اند.

یکی از مشکلات دانشجویان خارجی در هند ، خانواده هایشان هستند. خانواده هایی که تمایل دارند در این دوران دانشجو را همراهی کنند می توانند از طریق ایکس ویزا اقدام کنند.

به هر حال تعدادی از افراد نیز هستند که به قصد تجارت و کسب و کار راهی هندوستان می شوند.

انواع ویزا برای هند

  • ویزای توریستی (Tourist visa)
  • ویزای تحصیلی (student visa)
  • ویزای تجارتی (business visa)
  • ایکس ویزا (X-Visa\ Entry Visa)
  • ویزای تحقیقاتی (research visa)
  • ویزای استخدامی(employment visa)
  • ویزای پروژه (project visa)

هرچند هند با بیش از یک میلیارد جمعیت جای مناسبی برای پیدا کردن شغل و درآمد زایی نیست اما بعد از ویزای توریستی پرطرفدارترین ویزا برای هند ویزای تحصیلی ان است. برای تحصیل در مقطع کارشناسی تنها لازم است با مدرک دیپلم و یا پیش دانشگاهی برای گرفتن پذیرش از دانشگاه های مورد تایید وزارت علوم اقدام کنید . در مقطع کارشناسی ارشد ، کافیست مدرک کارشناسی با معدل بالای ۱۲ داشته باشید در اخر برای ورود به دانشگاه در مقطع دکترا و سایر دوره های تحقیقاتی (research visa) زمان بیشتری لازم خواهید داشت.

علاوه بر تحصیل در دوره های دانشگاهی امروزه افراد زیادی هستند که برای گذراندن دوره های یوگا و یا گیاه خواری به هند می روند. این افراد هم می توانند خیلی زود ویزای تحصیلی بگیرند و اقدام کنند.

در کنار این افراد ی که به دنبال تحصیل و پیشرفت هستند خوانواده ها قرار دارند که می خواهند عزیزانشان را در دوره های تحصیلی در هند همراهی کنند این افراد می توانند با اخذ ایکس ویزا به هندوستان بروند.

هزینه زندگی در هند به طور متوسط حدود ۲۰۰ الی ۳۰۰ دلار در ماه خواهد بود البته اگر کسی را برای هم خانگی داشته باشید این هزینه ها کمتر خواهند شد. حتی برای خرید لوازم منزل هم به سرمایه بالایی نیاز نخواهید داشت و انتقال وسایل از ایران به هند به صرفه نخواهد بود.

همیشه به این موضوع توجه داشته باشید که برای سفر به هند از طریق ویزای تحصیلی یا ایکس ویزا دولت هندوستان از شما تعهدنامه ای خواهد گرفت مضمون بر اینکه در مدت اقامت خود در هند حق اشتغال نخواهید داشت.

شهروندی هند

شما از سه طریق می توانید کارت شهروندی هندوستان را بگیرید :

  • در هند متولد شده باشید
  • پدر، مادر و یا اجدادتان هندی باشند
  • و نهایتا اینکه با یک شهروند هندی ازدواج کنید

اگر سوال یا نظری راجع به مطلب فوق دارید لطفا به صفحه ی پرسش و پاسخ بروید.

2 پاسخ
  1. elsa
    elsa says:

    سلام ببخشید من از طریق ازدواج با یک فرد هندی قصد گرفتن پاسپورت هند رو دارم میخواستم اگر امکان داره شرایط انجام این کار مثل تشریفاتش رو برام توضیح بدین

    چه مدارکی برای ثبت ازدواج نیازه؟

    چقدر طول میکشه که پاسپورت صادر شه؟

    • کاربر گرامی
      کاربر گرامی says:

      با درود بر شما السا خانم،

      سازمان مهاجرتی حوری سلیمانی در زمینه اقامت هند فعالیتی ندارد.

      با سپاس

دیدگاه ها غیر فعال است.