تاریخ انتشار: 14 فوریه 2017

موقعیت جغرافیایی کبک

کبک Quebec یکی از بزرگترین ایالات کانادا به حساب می آید که دارای آب و هوایی چهارفصل و بیشتر مایل به زمستانی و در اکثر فصل های سال برفی است. این ایالت, بخشی است بسیار زیبا, دارای تاریخچه ای غنی, معماری هایی چشمگیر و جاذبه های طبیعی بسیار که همین موضوع موجب گشته تا در سال ۱۹۸۵ از سوی یونسکو به عنوان شهر میراث فرهنگی بشری انتخاب گردد. زبان رسمی این ایالت فرانسه می باشد و پس از آن نیز اکثریت به زبان انگلیسی سخن می گویند.

موقعیت جغرافیایی Location & Geography

کبک کانادا دارای وسعتی معادل با ۱,۵۴۲,۰۵۶ کیلومتر مربع است که تقریبا برابر با وسعت کشور خودمان است. این ایالت از شمال با نیوفنلاند و لابرادور, از غرب با انتاریو, از شرق با نیوبرانزویک و نواسکوشیا و از جنوب نیز با ایالت نیویورک کشور آمریکا هم مرز است. پایتخت کبک شهر کبک سیتی بوده و از شهرهای بزرگ آن می توان به مونترال اشاره کرد که بزرگترین شهر فرانسه زبان جهان پس از پاریس به حساب می آید.

جوامع انسانیPeople

این ایالت جمعیتی بالغ بر ۷,۷۱۹,۹۹۳ نفر را در خود جای داده است که از این میان عمده نژاد جوامع آن را فرانسویان تشکیل می دهند.

اقتصاد Economy

کبک پس از انتاریو مهمترین قطب صنعتی کانادا به شمار می آید و بسیاری از صنایع و معادن کانادا در این استان واقع شده اند.

نیروهای متخصص و حرفه ای، بر اساس تحصیلات ، تجربه های کاری ، دانش زبان انگلیسی و یا فرانسه و دیگر معیارهایی که نشان دهد آنها از لحاظ اقتصادی می توانند براحتی در کانادا مستقر شوند به عنوان ساکنان دائم انتخاب می شوند.

کلیه اطلاعات و فرم های مورد نیاز برای ارسال درخواست بعنوان نیروی متخصص و حرفه ای در اینجا موجود است.

نکته:  استان کبک کانادا مسئولیت انتخاب نیرو های متخصص و حرفه ای خود را بعهده دارد.

قوانین مهاجرت نیرو ی متخصص دولت فدرال هر چند گاه بدون اطلاع قبلی تغییر می نماید.  بنابراین چنانچه تصمیم مهاجرت به کانادا از طریق این شاخه را دارید خواهشمند است به طور منظم از این سایت بازدید  نمائید.

نیروهای متخصص و حرفه ای:  چه کسانی می توانند درخواست کنند

 نیرو های متخصص و حرفه ای کسانی هستند که به عنوان شهروند دائم بر اساس توان استقرار در کانادا از لحاظ اقتصادی انتخاب شده اند.

 بر ای واجد شرایط گرفتن ، درخواست های نیروی متخصص دولت فدرال بر اساس  معیارهای زیر ارزیابی می شوند.

 برای اینکه درخواست شما واجد شرایط پردازش قرار گیرد ، شما باید:

·        نتیجه  امتحان رسمی زبان  در درخواست خود را اعلام کنید و

·        پیشنهاد معتبر کار که از قبل ترتیب داده است یا

·        یک سال تجربه کار تمام وقت حداقل در یکی از مشاغل نامبرده در فهرست مشاعل

  
نیازهای تجربه کاری

افرادی که قصد کار در کانادا را دارند باید تحربه کاری:

  • حداقل یکسال بطور پیوسته و حقوق بگیر ( تمام وقت و  یا معادل پاره وقت) و
  • مهارت از نوع ۰ ( مشاغل مدیریتی)؛ مهارت از نوع A ( مشاغل حرفه ای ) یا B  ( مشاغل فنی و مهارت تجاری) در فهرست طبقه بندی مشاغل کانادا و
  • حداقل ده سال تجربه کار

چنانچه شما حداکثر نیازهای فوق را برآورده نمائید ،  آن گاه درخواست شما بر اساس ۶ عامل در سیستم امتیاز دهی نیروی متخصص پردازش خواهد شد.  ۶ عامل در سیستم امتیاز دهی نیروی متخصص عبارت از

  •  تحصیلات
  • توانائی به زبان انگلیسی و یا فرانسه که دو زبان رسمی کانادا است
  • تجربه کاری
  • سن
  • داشتن پیشنهاد معتبر کاری که از قبل ترتیب داده است
  • میزان سازگاری

همچنین باید نشان دهید که توان مالی کافی جهت نگهداری از خود و همران خود در بدو ورود به کانادا را دارید.

نکته:  چنانچه شما تحت ۲۹ شغل واجد شرایط درخواست می نمائید، از تاریخ  ۲۶ جون ۲۰۱۰،  حداکثر ۰۰۰، ۲۰ درخواست نیروی کار متخصص دولت فدرال در ۱۲ ماه آینده مورد بررسی قرار می گیرد.  هر ســــــال از سقف ۰۰۰، ۲۰ ، حداکثر ۰۰۰، ۱ درخواست در هر رده شغلی  مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

این ظرفیت ها شامل درخواست کنندگانی که پیشنهاد معتبر کاری که از قبل ترتیب داده شده است نمی  گردد.

چنانچه از ارائه درخواست بعنوان نیروی متخصص مطمئن نیســــتید؛  شما می توانید:

 از ابزار واجد شرایط قرار گرفتن را برای دریافت آگاهی از اینکه درخواست شما واجد شرایط برای پردازش است استفاده نمائید. و سپس سعی کنید آزمون خود ارزیابی جهت مشاهده مقدار امتیاز کسب شده برای  واجد شرایط قرار گرفتن  را انجام دهید.

راه های متعددی برای مهاجرت به کانادا وجود دارد.  چنانچه شما معیارهای مهاجرت از طریق نیروی متخصص دولت فدرال را کسب نکرده اید، ممکن است از طریق برنامه های دیگری واجد شرایط قرار بگیرید.

در مورد برنامه های دیگر اطلاع یابید.

معیار های واجد شرایط قرار گرفتن نیروی متخصص

 بر اساس تغییرات در قانون مهاجرت کانادا و حمایت از پناهندگان، درخواست های نیروی کار دولت فدرال بر اساس معیارهای واجد شرایط قرار گرفتن زیر ارزیابی می شود. این قانون شامل متقاضیان اقامت در استان کبک  نمی گردد.

 این معیارها تنها در صورتی که شما بعد از ۲۶ جون ۲۰۱۰ درخواست کرده باشید تعلق می گیرد.  چنانچه درخواست شما قبل از تاریخ مذکور رسیده باشد پردازش آن طبق قوانین آن زمان انجام خواهد شد.

مشاغل تحت کنترل و نظارت در استان کبک

بعضی از مشاغل و حرفه ها در استان کبک جزو مشاغل تحت کنترل ونظارت می باشند .ازجمله این مشاغل حرفه های مهندسی و پرستاری را می توان نام برد که تحت نظارت سازمان یا نهادهای ناظر می باشد.این نهادها وظیفه حمایت از مردم و جامعه را نیز بر عهده داشته و بر اساس اختیارات قانونی خود می توانند بر اعمال استانداردها ی مد نظر خود نظارت داشته باشند.از دیگر وظایف این نهادهای ناظر ارزیابی مهارت ها ، مدارج و مدارک تحصیلی و نیز صدور مجوز کار برای متقاضیان واجد شرایط می باشد.

نظارت در مورد بعضی دیگر از مشاغل هم درست مشابه موارد فوق می باشد و مثلا در حرفه های برق کاری،صنایع گاز، کاربری جرثقیل و یا فعالیت در بخش های مالی، تدریس و آموزش ونیز رانندگی وسایط نقلیه سنگین ، نهادهای ناظری وجود دارند که بر این فعالیت ها کنترل و نظارت لازم را اعمال می نمایند.

بنابر آنچه در بالا به آن اشاره شد شما به عنوان متقاضی مهاجرت باید قبل از اقدام به مهاجرت به کانادا بررسی لازم را به عمل آورده تا مطمئن شوید که آیا حرفه تخصصی شما جزو مشاغل تحت کنترل می باشد یا خیر.این اقدام از آن جهت مفید خواهد بودکه قبل از ورود به کانادا ذهنیتی از آنچه در کانادا پیش رو خواهید داشت به دست آورده و زمانی که وارد کانادا می شوید به درستی می دانید که مدارک و تقاضای اجازه کار را به کدام سازمان ها یا نهادهای ناظر باید ارسال کنید و به این ترتیب در وقت خود نیز تا حد زیادی صرفه جویی خواهید کرد.

بخشی از مراحل تقاضا برای کسب مجوز کار در بعضی از مشاغل تحت کنترل را می توانید حتی قبل از مهاجرت به کبک و در کشور محل اقامت خودتان پیگیری نمائید.از این روی به شما توصیه می کنیم که از همین حالا با نهاد ناظر بر حرفه تخصصی مورد نظرتان تماس بگیرید.

اگر سوال یا نظری راجع به مطلب فوق دارید لطفا به صفحه ی پرسش و پاسخ بروید.