تاریخ انتشار: 24 دسامبر 2016
مهاجرت به آمریکا

مهاجرت سریع به آمریکا از طریق Eb3

قابل توجه متقاضیان اقامت در آمریکا از طریق EB-3

احتراما به اطلاع میرسانیم که ما در  سازمان مهاجرتی حوری سلیمانی  قادرهستیم به صورت محدود تعدادی نیروی کاری برای کار در فست فود‌های بسیار معروف آمریکا به نامهای برگر کینگ و پیتزا‌هات در چندین ایالت آمریکا معرفی‌ نماییم.

در این روش متقاضی تعهد مینماید که حداقل به مدت یکسال در این فست فود‌ها به کار مشغول باشد و در مقابل حقوق دریافت نماید. امتیازات این روش به شرح زیر است.

  1. در این روش مدرک تحصیلی‌ و سوابق کاری بالا و تسلط کامل به زبان انگلیسی‌ مدّ نظر نیست.
  2. سنّ متقاضی میتواند از ۱۸ تا ۵۰ سال باشد.
  3. همسر و فرزندان وابسته متقاضی همراه متقاضی به اخذ گرین کارت نائل میشوند.
  4. سرمایه مورد نیاز فقط در حد شرایط مشروط در عقد قرارداد است.
  5. برگشت مبلغ قرارداد منهای مبالغ از قبل توافق شده در صورت عدم موفقیت پرونده تا قبل از مصاحبه.
  6. سازمان مهاجرتی حوری سلیمانی با همکاری یکی‌ از معروفترین مرکز کاریابی آمریکائی-کانادائی مشغول به خدمت رسانی به هموطنان عزیز است و این افتخار را داشته ایم که پرونده  تعداد بسیاری از هموطنان عزیز در این زمینه را با موفقیت به سیستم اداره مهاجرت آمریکا و اداره مهاجرت کانادا ارسال کنیم. به دلیل محدودیت پذیرش نیروی کاری لطفا در اسرع وقت با ما تماس بگیرید و شرایط خود را ارزیابی نمأیید تماس رایگان از ایران: 88884719–021

ویزای EB-3 آمریکا

ویزای EB-3 آمریکا ویزایی است که به دسته نیروهای متخصصی که پیشنهاد شغلی معتبر دارند, تعلق می گیرد. تحت این ویزا هر متقاضی که از سوی یک کارفرمای معتبر امریکایی پیشنهاد شغلی دریافت نماید می تواند اقامت دائم این کشور را اخذ نماید.

دولت آمریکا تحت قانون Employment Based که از سوی اداره مهاجرت و شهروندی این کشور مورد تایید است, دست به صدور اقامت دائم برای کلیه افرادی زده است که دارای تخصص و تجربه کاری هستند. آن هم بیشتر در مشاغلی که در حال حاضر نیازمند نیروی کاری می باشند. برای اینکه هر فردی بتواند از طریق این برنامه اقدام به مهاجرت به آمریکا نماید, در وهله اول می بایست در زمینه یکی از مشاغل تخصصی, حرفه ای و فنی سابقه کاری مرتبط و سابقه تحصیلی داشته باشد. سپس لازم است تا یک کارفرمای آمریکایی پیدا شود که از جانب دولت آمریکا مدارک تایید شغل شما را امضا نماید که در واقع همان مرحله petition نام دارد.

نمونه ویزای اخذ شده توسط یکی از متقاضیان ایرانی برنامه EB3

برنامه EB3 دارای سه زیر مجموعه مهاجرتی است که به شرح زیر می باشند:

. نیروهای متخصص Skilled Workers

متقاضیان این زیرشاخه می بایست حداقل ۲ سال سابقه شغلی یا کارآموزی به صورت تمام وقت داشته باشند.

. مشاغل حرفه ای Professional Careers

حداقل مدرک تحصیلی متقاضیان این زیرشاخه مهاجرتی می بایست مدرک کارشناسی (لیسانس) باشد آن هم مدرکی که در آمریکا و یا خارج از کانادا اخذ شده باشد. همچنین لازم است تا شخص متقاضی عضو یک انجمن حرفه ای باشد.

. سایر مشاغل فنی Other Workers

متقاضیان در این زیرشاخه نیاز به تجربه حرفه ای ندارد ولی باید حداقل ۲ سال سابقه کاری ارائه دهند.

هر کدام از سه زیرشاخه مذکور در برنامه EB3 دارای شرایطی هستند که به طور خلاصه شامل مسائل زیر است:

نیروهای متخصص

– حداقل ۲ سال سابقه کار یا کارآموزی

– آمادگی برای پذیرش هر شغلی که نیروی آن در آمریکا موجود نباشد.

– داشتن مدرک کاری

– پیشنهاد شغلی تمام وقت از سوی کارفرمای آمریکایی

مشاغل حرفه ای

– داشتن دانشنامه تحصیلی (لیسانس یا مهندسی) به همراه تاییدیه ارزیابی

– آمادگی برای پذیرش هر شغلی که نیروی آن در آمریکا موجود نباشد.

– سابقه کاری در این مشاغل نمی تواند جایگزین مدرک تحصیلی گردد.

– پیشنهاد شغلی تمام وقت از سوی کارفرمای آمریکایی

دیگر مشاغل فنی

– حداقل ۲ سال سابقه غشلی

– آمادگی برای پذیرش هر شغلی که نیروی آن در آمریکا موجود نباشد.

– پیشنهاد شغلی تمام وقت از سوی کارفرمای آمریکایی

توجه:

. متقاضیانی که قصد دارند از طریق زیرشاخه سوم (سایر مشاغل) اقدام نمایند می بایست مدارکی مستند و محکم ارائه دهند.

. برای اینکه یک کارفرما بتواند پیشنهاد شغلی صادر نماید, می بایست مدارک دال بر حسابرسی و تراز مالی, مالیات پرداختی و گزارش سالانه ارائه دهد و سپس ثابت نماید که می تواند دستمزد ماهانه شما را به طور کامل پرداخت کند.

. در صورتی که شما موفق به اخذ ویزا گردید, همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال شما با اخذ ویزای مجزا می توانند شما را همراهی نمایند.

. پروسه بررسی و صدور ویزای EB-3 چیزی حدود ۲ سال به طول می انجامد.

اگر سوال یا نظری راجع به این مطلب دارید به صفحه ی پرسش و پاسخ بروید.