تاریخ انتشار: 15 ژانویه 2017

مهاجرت به آمریکا از روش EB1

روش مهاجرتی EB-1A یکی از روشهای قانونی و قابل دسترسی ویژه افراد با مهارتهای فوق العاده برای اخذ گرین کارت و مهاجرت به آمریکا می باشد. شما می توانید با اقدام از روش EB-1A اقامت دایم آمریکا را برای همه اعضای خانوادتان (همسر و فرزندان زیر ۲۱ سال) کسب نمایید.

این روش زیر مجموعه ویزای EB1 است که بر خلاف انواع دیگر آن، نیازی به پیشنهاد کاری از جانب کارفرمایان آمریکایی ندارد، ولی متقاضیان می بایست مهارت شگفت انگیزی از خود در یکی از زمینه های علمی، هنری، آموزشی، تجاری و ورزشی به اثبات برسانند. متقاضیانی که موفق به اثبات این امر گردند،ظرف مدت کوتاهی وارد خاک آمریکا شده و گرین کارت خود را دریافت می نمایند. برندگان جوایز نفیس بین المللی مانند: نوبل، مدال در بازیهای المپیک، پاراالمپیک، قهرمانی جهان، جشنواره کن و اسکار به راحتی می توانند از این روش اقدام نمایند.

افراد با توانایی های فوق العاده

شما بایستی توانایی فوق العاده ای در علوم، هنر، تحصیلات، کسب و کار، یا ورزش نشان دهید که به طور ملی یا بین المللی اعلان و تأیید شده باشد. دستاوردهای شما بایستی در حیطه ی شما از طریق مستندات گسترده، شناسایی شود. در این مقوله هیچ پیشنهاد شغلی مورد نیاز نیست.شما بایستی ۳ ملاک از ۱۰ ملاک زیر⃰  را برآورده سازید، یا مدارکی دال بر  دستاوردی بزرگ ( مثل پولیتزر، جایزه اسکار یا مدال المپیاد) فراهم کنید.پروفسورها و محققان برجستهشما بایستی مهارت های برجسته خود را برای به رسمیت شناخته شدن در عرصه بین الملل ارائه دهید. علاوه براین بایستی حداقل ۳ سال تجربه تدریس یا پژوهش در زمینه های آکادمیک داشته باشید و به منظور اتخاذ مدیریت (و یا هرشغل مهم دیگر)، آموزش پیرامون آن و یا کار پژوهشی متناسب در دانشگاه و یا دیگر مؤسسات آموزش عالی، به امریکا وارد شوید.شما بایستی حداقل دارای دو مورد از مستندات فهرست شده در زیر⃰⃰ ⃰  و  پیشنهاد شغلی از کارفرمای آتی در امریکا، باشید.مدیر یا مدیران اجرایی چند ملیتیشما بایستی ۳ سال قبل از درخواست، حداقل برای ۱ سال توسط مؤسسه یا سازمان خارج از ایالات متحده استخدام شده باشید و ملزم هستید به دنبال ورود به ایالات متحده به منظور ادامه خدمت به آن مؤسسه یا سازمان، فعالیت کنید. استخدام شما بایستی خارج از ایالات متحده در مقام مدیریتی ، مدیر اجرایی توسط همان کارفرما، کارفرمای وابسته و یا تابع آن کارفرما بوده باشد.کارفرمای درخواست دهنده ی شما بایستی از ایالات متحده بوده و برای حداقل ۱ سال به عنوان مؤسسه وابسته ، تابع سازمان مذکور یا دیگر نهادهای قانونی که شما را خارج از کشور استخدام کرده است، کسب و کار انجام داده باشد.

ملاک ها برای ارائه ی توانایی های فوق العاده

شما بایستی ۳ ملاک از ۱۰ ملاک زیر را برای اثبات توانایی فوق العاده در حیطه ی خود برآورده سازید:

  • مدارکی دال بر دریافت جوایز ممتاز و به رسمیت شناخته شده در حد ملی یا بین المللی
  • مدرک عضویت در انجمن هایی که خواستار دستاوردهای برجسته از طرف اعضایشان هستند
  • شواهدی دال بر انتشار مطلب درباره ی شما در نشریات حرفه ای ، معتبر و یا دیگر رسانه های بزرگ
  • مدارکی دال بر اینکه از شما خواسته شده در مورد کار دیگران داوری کنید، چه به صورت فردی و چه به صورت هیئت داوری
  • مدارکی دال بر کمک های پراهمیت در زمینه های علوم بنیادی، پژوهشی، ورزشی و یا مرتبط با کسب و کار
  • شواهدی دال بر انتشار مقالات علمی شما در مجلات حرفه ای ، معتبر و یا دیگر رسانه های بزرگ
  • مدارکی دال بر اینکه کارهای شما در نمایشگاه ها یا ویترین های هنری به نمایش گذاشته شده اند
  • شواهدی دال بر اعمال نقش های رهبری و حیاتی در سازمان های برجسته توسط شما
  • شواهدی دال بر اینکه به شما حقوقی بالا و یا پاداش هایی با ارزش در مقایسه با دیگران ارائه شده است
  • شواهدی دال بر موفقیت های تجاری شما در هنرهای نمایشی

⃰ ⃰ نمونه هایی از شواهد مستند دال بر اینکه شخص ، پروفسور یا محقق برجسته ای است

  • مدارکی دال بر دریافت جوایز و پاداش های بزرگ برای دستاوردهای برجسته
  • مدارک عضویت در انجمن هایی که از اعضایشان دستاوردهای برجسته ای مطالبه می کنند
  • شواهدی دال بر چاپ مقالات در نشریات حرفه ای ، که توسط دیگران در مورد کارهای اکادمیک شما نوشته شده اند
  • مدارک شرکت داشتن به طور فردی یا گروهی برای داوری کار دیگران در حیطه های آکادمیک یا مرتبط با آن
  • شواهدی دال بر کمک های علمی بنیادی یا پژوهشی
  • مدارکی دال بر نویسندگی کتاب ها یا مقالات علمی (در مجلات علمی با تیراژ بین المللی )

افرادی که جایگاه پایین تری نسبت به جوایز مذکور کسب نموده اند می بایست حداقل دارای ۳ شرط از شروط ده گانه زیر باشند:۱- کسب جوایز مطرح ملی یا بین المللی که تنها به برترین ها تعلق می گیرد.
۲-عضویت در انجمن های معتبر تخصصی که تنها نخبگان آن تخصص قابلیت عضویت در آن را داشته باشند.
۳-انتشار مطلبی در ارتباط با شما در نشریات تخصصی پرتیراژ و یا رسانه های معتبر.
۴-عضویت در هیات داوری برای بررسی کار دیگران و اهدا جوایز معتبر.
۵-داشتن سهم عمده در پیشرفت و توسعه تخصص مربوطه.
۶-نگارش مقالات علمی در نشریات تخصصی معتبر و پرتیراژ.
۷-نمایش آثار هنری شما در گالری ها و نمایشگاه های معتبر.
۸-داشتن سابقه رهبری و نقش کلیدی در یک موسسه و یا سازمان معتبر .
۹-داشتن درآمد بسیار بالا در مقایسه با افراد عادی در تخصص مربوطه.
۱۰-داشتن موفقیت مالی در هنرهای نمایشی، تجسمی، موسیقی و توانایی اثبات این امر که مهاجرت به کشور آمریکا برای این کشور نفع قابل ملاحظه ای خواهد داشت
علاوه بر معیارهای فوق، متقاضی باید بتواند ثابت کند که بعد از ورود به کشور آمریکا نیز، قصد ادامه کار در حیطه توانایی و مهارت اعلام شده را خواهد داشت.پس از قبولی پرونده مهاجرت به آمریکا از روش EB1، برای متقاضی اصلی و تمام اعضای خانواده (همسر و فرزندان زیر ۲۱ سال) ویزای اقامت دائم آمریکا صادر خواهد شد و پس از ورود به آمریکا به تمام اعضای خانواده گرین کارت آمریکا اعطاء میشود.از دیگر ویژگی های این روش می توان به موارد زیر اشاره کرد:بدون شرط سنی
عدم نیاز به مدرک زبان
عدم نیاز به مدرک تحصیلی
اخذ اقامت آمریکا در زمانی نسبتا کوتاه

اگر سوال یا نظری راجع به مطلب فوق دارید لطفا به صفحه ی پرسش و پاسخ بروید.