تاریخ انتشار: 16 ژانویه 2016
مهاجرت به آمریکا از روش EB-2

مهاجرت به آمریکا از روش EB-2

مهاجرت از طریق استخدام: اولویت دوم EB2

اگر تخصص ، حرفه یا توانایی خاصی دارید ، با تواجه به شرایط ذکر شده می توانید برای اقامت امریکا اقدام کنید:

شرایط لازم

  • مدارک عالی (پیشرفته)
  • مدرک لیسانس به علاوه ۵ سال تجربه کاری موفق در آن حیطه

اسناد و مدارک از قبیل مدرک آکادمیک رسمی که نشان دهد شما یک مدرک عالی امریکایی یا معادل خارجی آن را دارید، یا مدرک آکادمیک رسمی که نشان دهد شما مدرک لیسانس امریکایی یا معادل خارجی آن را دارید و نامه هایی از کارفرماهای فعلی یا پیشین شما که نشان دهد حداقل ۵ سال تجربه کاری پیشرفته ی بعد از لیسانس را دارا می باشید.

 

توانایی استثنایی

شما بایستی توانایی استثنایی در علوم، هنر، یا کسب و کار نشان دهید. توانایی استثنایی ” به معنای درجه ای از تخصص است که به طور معناداری بالاتر از سطح معمول در علوم، هنر، یا کسب و کار باشد.

 

شما بایستی حداقل سه مورد از ملاک های زیر را برآورده سازید ⃰ .

چشم پوشی (معافیت) به دلیل منافع ملی

از خارجیانی که به دنبال معافیت منافع ملی هستند خواسته می شود از گواهی اشتغال چشم پوشی کنند چون به نفع ایالات متحده است. گرچه مشاغلی که واجد شرایط معافیت منافع ملی اند توسط قانون تعریف نشده اند، معافیت منافع ملی معمولاً به کسانی اعطا می شود که توانایی استثنایی دارند ( در قسمت بالا اشاره شده است) و استخدام آن ها در ایالات متحده به منافع ملی ، سود بسیاری برساند.

شما بایستی حداقل سه مورد از ملاک های زیر ⃰ را برآورده سازید و نشان دهید که کار دائم شما در ایلات متحده به صلاح منافع ملی است.

ملاک ها
• مدرک آکادمیک رسمی که نشان دهد شما از کالج، دانشگاه، مؤسسه یا هر سازمان آموزشی مرتبط با حیطه توانایی استثنایی خود یک درجه تحصیلی، دیپلم، گواهینامه، یا هر مدرک مشابه دیگری دارید
• نامه مستند دال بر اینکه حداقل ۱۰ سال تجربه تمام وقت در حرفه ی خود دارید
• مجوز یا گواهینامه ی کار در حرفه و پیشه ی خود
• شواهدی دال بر اینکه به شما حقوق یا دیگر مزایای کاری برای خدماتی که با توجه به توانایی استثنایی تان انجام می دهید، ارائه شده است
• عضویت در انجمن (های) حرفه ای
• مدارک یا شواهدی دال بر اینکه در صنعت یا زمینه کاری خود، دستاوردها و کمک های قابل توجه تان توسط همکاران، نهادهای دولتی، و سازمان های حرفه ای کسب و کار به رسمیت شناخته شده اند

تذکر: برای مهاجرت از طریق EB2 بایستی به طور کلی گواهی اشتغال فردی تأیید شده توسط وزارت کار ، با فرم EAT- 750همراه باشد.

خانواده دارندگان ویزای EB2
همسر و فرزندان زیر ۲۱ سال شما به ترتیب با وضعیت E-21 و E-22 در ایالات متحده پذیرفته می شوند. در حین فرایندی که شما و همسرتان برای وضعیت اقامت دائم ( دارندگان گرین کارت) درخواست می دهید، همسر شما برای ثبت سند مجوز اشتغال (EAD) واجد شرایط است.

اگر سوال یا نظری راجع به مطلب فوق دارید لطفا به صفحه ی پرسش و پاسخ بروید.