تاریخ انتشار: 15 فوریه 2017

مهاجرت از طریق برنامه خود اشتغالی

شرایط مهاجرت به کانادا از طریق برنامه خود اشتغالی :

برای واجد شرایط قرار گرفتن این برنامه ، فرد باید:

  • به راه انداختن اشتغال و کار با مسئولیت و مدیریت خود
  • در اختیار داشتن دارائی خالص حداقل به مبلغ ۰۰۰، ۱۰۰  دلار کانادا که بصورت قانونی کسب شده باشد
  • داشتن حداقل دو سال تجربه کار بعنوان خود اشتغال زا در حرفه و یا تجارتی که شما قرار است در کبک به آن بپردازید.

 ارزیابی درخواست عوامل زیر در نظر خواهد گرفت مانند:

  • سن و سن همسر در  صورت  لزوم
  • نوع و مدت تحصیلات و آموزش های آموخته شده مرتبط با کار
  • مهارت و تسلط به زبان
  • خصوصیت شخصی و دانش شما از کبک کانادا

توجه:

  • قبلا از اینکه درخواست کتبی و قانونی ارسال نمائید که این امر نیاز به پرداخت مبلغ  غیر بازگشت بوده و جهت پردازش  پرونده مورد استفاده قرار می گیرد؛ خواهشمند است شانس خود  را برای انتخاب شدن از طریق اینترنت مورد ارزیابی قرار دهید.
  • متقاضیانی که خواهان ایجاد مشاغل و یا حرفه ای که تحت نظارت و کنترل دولت بوده هستند، با احتمال رد درخواست آنها روبرو هستند مگر اینکه برای مشاغل مذکور ارزیابی اولیه از سوی سازمان نظارت کننده انجام شده باشد.  لازم  به ذکر است که فقط بعضی از سازمان های نظارت کننده چنین گواهی را صادر می کنند و متصدی شروع  این کار باید از سوی درخواست کننده باشد.
  • چنانچه شما شرایط این برنامه را برآورده نمی کنید، شاید بعنوان نیروی کار متخصص واجد شرایط قرار بگیرید.

اگر سوال یا نظری راجع به مطلب فوق دارید لطفا به صفحه ی پرسش و پاسخ بروید.