مساحت:

با ۰۰۰ ۵۵۰ هزار کیلو متر مربع کشور فرانسه پهناورترین کشور اروپای غربی ( تقریباً یک پنجم مساحت کل اتحادیه اروپا است ) که سطحی گسترده از آن با دریاهای آزاد در ارتباط است.

جمعیت:

۶۳ میلیون نفر تا سال ۲۰۰۶

آب و هوا: 

قسمت‌های شمالی و شمال شرقی فرانسه دارای آب‌وهوای معتدل است. قسمت‌های جنوبی نیز آب‌وهوای مدیترانه‌ای دارند. قسمت‌های غربی فرانسه دارای اقلیم اقیانوسی است که یعنی این مناطق دارای میزان بارش بالایی بوده و زمستان‌هایی معتدل و تابستان‌هایی گرم را تجربه می‌کنند. سایر مناطق نیز معمولاً از تابستان‌هایی گرم و گاهی طوفانی و زمستان‌هایی سرد برخوردارند.

سیستم حکومتی:

فرانسه دارای حکومت متمرکز نیمه‌ریاستی است.

ویزای کوتاه مدت (نود روز در ویزای شش ماهه)

  • توریستی
  • تجارتی
  • ملاقات خانوادگی
  • دوره های تحصیلی کوتاه مدت
  • کارآموزی
  • کارآموزی های با حقوق
  • مصاحبه برای کار دائمی

ویزای بلند مدت (بیش از سه ماه)

  • تحصیلات
  • کار
  • تجدید دیدار با خانواده

قبل از اخذ ویزای بلند مدت شما نیاز به انجام تست سلامت و پرداخت هزینه های لازم دارید.

برای اقامت به مدت یک سال ، دوماه قبل از انقضای ویزای بلند مدت باید برای تمدید ان اقدام کنید.

افرادی که با ویزای بلند مدت“CESEDA R.311-3”  وارد فرانسه می شوند می بایست به محض ورود به فرانسه به اداره OFII رفته و ثبت نام کنند.

اگر برای هر نوع ویزایی اقدام می کنید باید بدانید که نمی توانید از چارچوب همان ویزا فراتر روید برای مثال اگر برای تحصیلات مهاجرت می کنید نمیتوانید مشغول به کار شوید.

جالب است بدانید فرانسه عضو شینگن است. افرادی که ویزای فرانسه یا هر کشور دیگر عضو شینگن را دریافت می کنند می توانند به همه کشورهای عضو شینگن سفر کنند.

۲۵ کشور عضو شینگن: اتریش، بلژیک، جمهوری چک، دانمارک، استونی، فنلاند، آلمان، یونان، مجارستان، ایسلند، ایتالیا، لتونی، لیختن اشتاین، لیتوانی، لوکزامبورگ، مالت، هلند، نروژ، لهستان، پرتغال، اسلواکی، اسلوونی، اسپانیا، سوئد، سوئیس.

اقامت در فرانسه به روش های زیر امکان پذیر می باشد:

  • ویزای تحصیلی
  • ویزای کاری
  • ازدواج
  • ویزا از طریق سرمایه گذاری و ثبت شرکت
  • تولد
  • دریافت اقامت فرانسه از طریق خرید ملک

ویزای اقامت چیست؟

هر گونه اقامت بیش از ۳ ماه متوالی در فرانسه، مشمول روند خاصی است که جزیی از توافقنامه شنگن محسوب نمیشود.

دو نوع ویزای اقامت وجود دارد:

  • ویزای اقامت جهت اقامت موقت متوالی بیش از ۳ ماه و سپس بازگشت به ایران( به عنوان مثال، کارآموزان و یا دانشجویان)
  • ویزای اقامت جهت سکونت قطعی در فرانسه (به عنوان مثال،اقامتِ اتباع ایرانی که همسر فرانسوی دارند)

از اول ژوئن ۲۰۰۹ ، برای همسران اتباع فرانسوی، برای دانشجویان، و برای کسانی که قرار است در فرانسه استخدام شوند و کسانی که به عنوان ویزیتور اقامت درخواست می کنند، توسط بخش کنسولی،روادیدی تحت عنوان اقامت معادل برگه اقامت صادر میشود که اعتبار آن یک سال است. مگر در موارد خاصی که نیاز به صدور ویزای با مدت اعتبار کمتری نیاز باشد.

دارنده ویزای اقامت امکان سفر فرانسه با ترانزیت از یکی از کشورهای شنگن را دارد و میتواند در طول مدت اعتبار ویزا، بطور آزادانه در محدوده شنگن تردد نماید.

از سوی دیگر، پس ازصدور ویزای اقامت دارنده آن ملزم است در بدو ورود به فرانسه به یکی از دو اداره زیر مراجعه و نسبت به ثبت ورود خود اقدام نماید: اداره مهاجرت و تابعیت (OFII) (در صورت داشتن ویزای اقامت معادل برگه اقامت یک ساله) یا پرفکتور ذیصلاح برای صدور کارت اقامت (ویزای اقامت با عبارت “کارت اقامت در طی مهلت دو ماه پس از ورود، درخواست شود”)

اگر سوال یا نظری راجع به مطلب فوق دارید لطفا به صفحه ی پرسش و پاسخ بروید.

اقامت فرانسه از طریق تولد

اقامت فرانسه از طریق تولد

تولد: افرادی که در فرانسه متولد شده اند و یا در خارج از فرانسه …
سرمایه گذاری در فرانسه

سرمایه گذاری در فرانسه

ویزا از طریق سرمایه گذاری و ثبت شرکت با ثبت شرکت و فعالیت تجاری اقامت …
اخذ اقامت فرانسه از طریق ازدواج

اخذ اقامت فرانسه از طریق ازدواج

اخذ اقامت فرانسه از طریق ازدواجدر صورت ازدواج با یک فرد فرانس…
اخذ اقامت فرانسه از طریق ازدواج

ویزای کار فرانسه

ویزای کار:فرانسه از جمله کشورهایی است که به نیروی مهاجر خارجی…
اخذ اقامت فرانسه از طریق ازدواج

تحصیل در فرانسه

اقامت دانشجویی فرانسهویزای تحصیلی:تحصیل در فرانسه به صورت رایگان صورت میگی…