خانواده در دانمارک

ویزای کوتاه مدت به دانمارک

اگرمی خواهید به صورت کوتاه مدت به دانمارک سفرکنید واهل …
خانواده در دانمارک

اعضای خانواده و دانمارک

/
مشایعت اعضای خانواده اگرحق کارواقامت دردانمارک را داشته باشید می توا…
خانواده در دانمارک

مشاغل مورد نیاز دانمارک

/
لیست قراردای مشاغل مورد نیاز دانمارک اگردریک زمینه شغلی که درحال حاضرباکمبود نیرو …
خانواده در دانمارک

دانمارک را بهتر بشناسید

/
درباره دانمارک دانمارک کشوری پادشاهی متشکل ازشهرهای پررونق وچشم اندا…

دانمارک از کشورهای شمال اروپا می باشد که در جنوب غربی سوئد و جنوب نروژ قرار گرفته و با کشور آلمان هم مرز است. پادشاهی دانمارک یک کشور مستقل است که از دانمارک و دو کشور مستقل : جزایر فارو و گرینلند در شمال اقیانوس اطلس تشکیل شده است. دانمارک وسعتی به اندازه ۴۳۰۹۴ کیلومتر مربع، و ۵۶۵۹۷۱۵ نفر جمعیت دارد. این کشور از شبه جزیره، ژوتلاند، و ۴۴۳ مجمع الجزایر تشکیل شده است، که از این تعداد ۷۰ جزیره قابل سکونت می باشد. این جزایر با دشت ها، زمینهای زراعتی و سواحل شنی، ارتفاع کم و آب و هوای معتدل توصیف شده اند. و خط ساحلی جزر و مدی ۷۳۱۴ کیلومتر دارد. مهمترین بخش های اقتصادی دانمارک در سال ۲۰۱۲ مدیریت دولتی، دفاع، آموزش، سلامت، و فعالیتهای کاری اجتماعی (۲۳٫۹%)، تجارت عمده فروشی و خرده فروشی، حمل و نقل، اقامت، و خدمات غذایی (۱۹٫۴%) و صنعت (۱۷٫۰%) بود. مهمترین شرکای صادراتی دانمارک آلمان، سوئد، و انگلیس است، در حالیکه مهمترین شرکای وارداتی آن آلمان، سوئد و هلند است.

دانمارک یکی از شادترین کشورهای دنیا بوده و دارای یکی از معتبرترین پاسپورت های دنیا می باشد. خوشبختانه اداره مهاجرت دانمارک اقدام به اخذ مهاجر از طریق نیروی کار ماهر نموده است.

این سیستم از انواع سیستم های امتیازی می باشد در این روش امتیاز های شما در یک سیستم امتیاز بندی که از طرف دولت دانمارک معرفی شده محاسبه می شود و در صورتی که ۱۰۰ امتیاز کسب نمایید امکان اخذ ویزا برایتان وجود خواهد داشت. فرد دارنده گرین کارت، مجاز به کار کردن در دانمارک می باشد. در این روش به متقاضی و خانواده او تا مدت سه سال ویزا اعطا می گردد. پس از انقضای ۱۲ ماه ویزای متقاضی نهایتا تا چهار سال دیگر تمدید می گردد.
فرد دارنده گرین کارت بعد از گذشت پنج سال در صورتیکه حداقل سه سال از پنج سال را در دانمارک شاغل بوده باشد، می تواند تقاضای اقامت دائم را مطرح نماید. در نهایت، بعد از گذشت ۹ سال از تاریخ اخذ اولین ویزا، فرد مجاز به اخذ پاسپورت دانمارکی خواهد شد.

***با دریافت ویزا از این طریق شما حق راه اندازی بیزینس شخصی خود را نخواهید داشت.***

همانطور که ذکر شد در این سیستم شما ملزم به اخذ حداقل ۱۰۰ امتیاز از کل امتیازات هستید و در اینصورت می توانید برای شروع پروسه اقدام نمائید.
هم چنین شما تا قبل از اینکه تحت بیمه درمانی ملی دانمارک قرار بگیرید باید بیمه درمانی برای خود و کلیه اعضای خانواده تهیه نمایید.
لازم بذکر است که متقاضی ملزم می باشد که ثابت نماید که به میزان یکسال ساپورت مالی در حساب بانکی خود دارد تا بتواند هزینه های زندگی برای خود و همراهان را فراهم نماید. علاوه بر آن، براساس قانون Active Social Policy Act (lov om aktiv socialpolitik) شما نباید هیچ کمک دولتی در زمان اقامت خود از دولت دانمارک دریافت نمائید.


لیست مشاغل مورد نیاز کشور دانمارک 

مهندسی

  • مهندس ساختمان

شرط: مدرک کارشناسی حرفه ای

  • مهندس برق

شرط: مدرک کارشناسی حرفه ای

  • مهندس فن آوری اطلاعات

شرط: مدرک کارشناسی حرفه ای

  • معمار سازه های دریایی

شرط: مدرک کارشناسی حرفه ای

  • مهندس مکانیک

شرط: مدرک کارشناسی حرفه ای

پزشک و دندان پزشک و دامپزشک

  • پزشک

شرط: مدرک کارشناسی ارشد و مجوز دانمارکی

  • مشاور پزشک

شرط: مدرک کارشناسی ارشد و مجوز دانمارکی

  • مشاور پزشک/ پزشک ارشد

شرط: مدرک کارشناسی ارشد و مجوز دانمارکی

  • پزشک بیمارستان

شرط: مدرک کارشناسی ارشد و مجوز دانمارکی

تدریس در کالجها و …

  • معلم دبیرستان،  تدریس علوم طبیعی و ورزشی

شرط: مدرک کارشناسی ارشد و مجوز دانمارکی

مشاغل آکادمیک دیگر

  • آمارگیر

شرط: مدرک کارشناسی ارشد و مجوز دانمارکی

  • دکتر داروساز (فارماکولوژیست)

شرط: مدرک کارشناسی ارشد

  • داروساز

شرط: مدرک کارشناسی ارشد و مجوز دانمارکی

  • حسابرس

شرط: مدرک کارشناسی ارشد

  • بازرس اجرایی

شرط: داشتن تحصیلات سه ساله در سطح دانشگاه یا در سطح مدرسه بازرگانی

  • تحلیلگر تجاری

شرط: داشتن تحصیلات سه ساله در سطح دانشگاه یا در سطح مدرسه بازرگانی

  • روان شناس

شرط: مدرک کارشناسی ارشد و مجوز دانمارکی

  • بازرس مالی

شرط: داشتن تحصیلات سه ساله در سطح دانشگاه یا در سطح مدرسه بازرگانی

فن آوری اطلاعات و ارتباطات دور برد

  • کارشناس معماری فن آوری اطلاعات

شرط: داشتن تحصیلات به مدت سه سال در رشته فن آوری اطلاعات

  • مشاور فن آوری اطلاعات

شرط: داشتن تحصیلات به مدت سه سال در رشته فن آوری اطلاعات

  • برنامه نویس و برنامه نویس سیستم

شرط: داشتن تحصیلات به مدت سه سال در رشته فن آوری اطلاعات

مشاغل اجتماعی، آموزشی و مذهبی

  • آموزگار

شرط: : مدرک کارشناسی حرفه ای

  • دبیر اجتماعی

شرط: : مدرک کارشناسی حرفه ای

سلامت، بهداشت و درمان و مراقبتهای فردی

  • پرستار بیهوشی

شرط: مدرک کارشناسی حرفه ای و مجوز دانمارکی

  • پرستار جراحی

شرط: مدرک کارشناسی حرفه ای و مجوز دانمارکی

  • کایروپرکتور

شرط: مدرک کارشناسی حرفه ای و مجوز دانمارکی

  • بازرس بهداشت

شرط: مدرک کارشناسی حرفه ای و مجوز دانمارکی

  • پرستار

شرط: مدرک کارشناسی و مجوز دانمارکی

تدریس، نظارت

  • معلم دبستان و معلم در سطح پایین تر از سطح  دبیرستان

شرط: مدرک کارشناسی و مجوز دانمارکی


سیستم امتیازبندی

معیار

حداکثر امتیاز

تحصیلات

۱۰۵ امتیاز

مهارت زبانی

۳۰ امتیاز

تجربه کاری

۱۵ امتیاز

توانایی وفق پذیری

۱۵ امتیاز

سن

۱۵ امتیاز

از فاکتور تحصیلات حداکثر امکان اخذ ۱۰۵ نمره وجود خواهد داشت. حداقل مدرک لازم برای اقدام کردن کارشناسی می باشد. سطح تحصیلات در کشور های مختلف متفاوت است. بنا براین صرفا تحصیل در مقطع کارشناسی و یا کارشناسی ارشد در کشور مقصد معادل با همان مقطع در دانمارک نمی باشد. سازمان Danish Agency for Labour Retention and International Recruitment تصمیم میگیرد که آیا مدارک تحصیلی شما توسط سازمان Danish Agency for Universities and Internationalisation که تحت نظارت وزارت علوم دانمارک فعالیت می کند، ارزیابی بشود یا خیر. در صورتیکه مدرک شما در این معادل سازی پائین تر از مدرک کارشناسی دانمارکی قرار گیرد شما امکان اخذ گرین کارت را نخواهید داشت. به عبارت دیگر حداقل مدرک تحصیلی لازم جهت اقدام از این روش داشتن مدرک معادل مدرک کارشناسی دانمارکی است. به طور مثال مدرک کارشناسی ارشد در کشور پاکستان معادل ۲ سال تحصیل در کشور دانمارک می باشد. خوشبختانه در مورد مدارک ایرانیان معادل سازی به نحو قابل قبولی انجام می گیرد و اکثر مدارک در همان سطح مورد تائید دانمارک می باشند. در زیر جدول معادل سازی مدارک ایران با دانمارک را مشاهده فرمایید.


معادل سازی مدارک تحصیلی ایران و دانمارک

Iranian qualification

Danish level of education

Associate degree, 2 years

۱ year of a higher education

Bachelor’s degree, 4 years

A bachelor’s degree or a professional bachelor’s degree

Master’s degree, 2 years

A master’s degree

Doctorate Degree in Medicine, 7years/291 credits

A master’s degree within the field of Health Sciences

Other higher educational professional programs for example Pharmacy and Dentistry

Individual assessment

Doctorate, PhD, 3-6 years

A PhD degree

۳۰ امتیاز

کارشناسی

۵۰ امتیاز

کارشناسی ارشد ۱ ساله

۶۰ امتیاز

کارشناسی ارشد ۲ ساله

۸۰ امتیاز

دکترا

۱۵ امتیاز

قرار داشتن در لیست ۱۰۰ دانشگاه برتر

۱۰ امتیاز

قرار داشتن در لیست ۲۰۰ دانشگاه برتر

۵ امتیاز

قرار داشتن در لیست ۴۰۰ دانشگاه برتر

امتیازبندی مدرک تحصیلی

در صورتیکه که دانشگاه اخذ مدرک شما در لیست ۴۰۰ دانشگاه برتر دنیا باشد، به شما نمره اضافی جهت مدرک تحصیلی تان داده خواهد شد.

۱۰ نمره به عنوان جایزه (لیست رشته های مثبت تحصیلی)
در صورتیکه تحصیلات شما در زمینه ای باشد که کشور دانمارک در آن زمینه نیاز بیشتری به نیروی کار داشته باشد، به شما ۱۰ نمره جایزه یا همان نمره اضافی داده خواهد شد. این رشته ها در لیستی به نام لیست مثبت آورده شده است. لیست مثبت شغلی دانمارک مشاغلی هستند که کشور دانمارک در آنها کمبود نیروی کار دارد.

مهارت زبانی
حداکثر امتیاز در این بخش ۳۰ امتیاز می باشد. جهت استفاده از نمره زبان می بایست در یکی از آزمون های زبان که مورد قبول اداره مهاجرت دانمارک می باشد شرکت نمائید و کارنامه زبان را هنگام اقدام برای درخواست گرین کارد ارائه نمائید. امکان اخذ نمره از یکی از زبان های اسکاندیناوی (نروژی، سوئدی، دانمارکی) و یکی از زبان های انگلیسی و یا آلمانی وجود دارد. مثلا، شما می توانید از زبان انگلیسی و سوئدی، و یا آلمانی و دانمارکی و…. وجود خواهد داشت.

چنانچه متقاضی به مدت یکسال در یکی از شرکت های بین المللی (به زبان انگلیسی، آلمانی و یا دانمارکی) مشغول به فعالیت بوده باشد و یا مدرک تحصیلی را به یکی از زبان های اسکاندیناوی و یا آلمانی و یا انگلیسی دریافت کرده باشد، از دادن امتحان معاف می باشد و امتیاز کامل آشنایی با زبان را کسب خواهد کرد. مدت زمان تحصیل و یا کار نباید کمتر از یک سال باشد. تنها آزمون های ذکر شده در این جدول مورد قبول اداره مهاجرت دانمارک می باشند. جهت اخذ امتیاز در زبان، شما باید حداقل سطح (Danish Language Test, Level 1/Prøve i Dansk 1) را در یکی از آزمون های بین المللی زبان های ذکر شده داشته باشید.

مدرک زبان انگلیسی- IELTS- با نمره ۳ : ۵ امتیاز

IELTS با نمره ۳٫۵-۴٫۵ : ۱۰ امتیاز

IELTS با نمره ۵-۶ : ۱۵ امتیاز

IELTS با نمره ۶٫۵ به بالا: ۲۰ امتیاز

تجربه کاری
چنانچه در مشاغل منعکس در لیست مشاغل دانمارک به صورت تمام وقت مشغول به فعالیت بوده مستحق کسب
حداکثر ۱۵ امتیاز می باشد.

شرایط اخذ امتیاز به شرح زیر می باشد:

۱۵ امتیاز

سه تا پنج سال فعالیت در ۵ سال گذشته در رشته های ذکر شده در لیست مثبت

۱۰ امتیاز

یک تا دو سال فعالیت در ۵ سال گذشته در رشته های ذکر شده در لیست مثبت

۵ امتیاز

سه تا پنج سال فعالیت در پنج سال گذشته در سایر رشته ها


توانایی وفق پذیری
در صورتی که متقاضی در اتحادیه اروپا تحصیل و کار کرده باشد مجاز به کسب امتیاز به شرح زیر می باشد:

۵ امتیاز

یکسال تحصیل در اتحادیه اروپا و یا سوئد درمقطع تحصیلات عالیه

۱۰ امتیاز

یکسال تحصیل در اتحادیه اروپا و یا سوئد درمقطع تحصیلات عالیه

۵ امتیاز

یکسال اقامت قانونی و کار در اتحادیه اروپا و یا کشور سوئد (این یکسال می‌بایست بدون وقفه باشد)

۱۰ امتیاز

دو سال اقامت قانونی و کار در اتحادیه اروپا و یا سوئد

۵ امتیاز

دانش زبان دانمارکی در حد Prøve i Dansk 2


سن
متقاضی حداکثر مجاز به کسب ۱۵ امتیاز در این بخش می باشد. سن حداکثر امتیاز در این بخش ۱۵ می باشد. سن در هنگام اقدام کردن محاسبه خواهد شد.

۱۵ امتیاز

زیر ۳۴ سال

۱۰ امتیاز

۳۵ تا ۴۰ سال


شرایط مالی لازم جهت اقدام چیست؟!

از دیدگاه مالی، شما کافیست توانایی تامین مخارج زندگی تان را در یکسال نخست زندگی در دانمارک را داشته باشید. شرایط مالی لازم برای سال ۲۰۱۱ میلادی بدین شرح است:

-برای افراد زیر ۲۵ سال: ۵۳۶۷ کرون دانمارک در ماه

-برای افراد بالای ۲۵ سال: ۶۴۷۲ کرون دانمارک در ماه

درصورتی که متاهل هستید،برای شریک زندگی (همسر-نامزد-پارتنر رسمی): ۵۳۶۷ کرون دانمارک در ماه که بصورت جداگانه به مبلغ بالا افزوده می شود.

در صورتی هم که بصورت رسمی ازدواج کرده اید و دارای فرزند زیر ۱۸ سال هستید، برای هر فرزند ۱۳۴۲ کرون دانمارک در ماه و در صورتی که والدین مجرد محسوب می شوید(جدا از هم زندگی می کنید) و دارای فرزند زیر ۱۸ سال هستید برای هر فرزند ۱۶۱۹ کرون سوئد در ماه به کل مبلغ بیافزایید. هر زوج حداکثر دو فرزند زیر ۱۸ سال را تحت ویزای گرین کارت دانمارک می تواند با خودش به همراه بیاورد.

مثال:

بطور نمونه اگر شما متاهل هستید و می خواهید همسر و تک فرزند زیر ۱۸ سال خودتان را همراه خود داشته باشید، بایستی گواهی بانکی دال بر موجودی معادل ۱۴۴,۹۱۲ کرون دانمارک (۱۳۴۲+۵۳۶۷+۵۳۶۷ ) را ارائه کنید.

در صورتی که در سایر نقاط اروپا و آمریکا هستید، گواهی بانکی را می توانید بصورت آنلاین از حساب بانکی خودتان تهیه کنید و در صورتی هم که در ایران هستید می توانید گواهی موجودی حساب-حساب بانکی باید به نام شخص شما باشد-را از بانک خودتان درخواست کنید و سپس آن را نزد شعبه بین الملل بانک تان به انگلیسی ترجمه کنید.پس از تهیه گواهی بانکی می توانید موجودی را از حساب تان بلافاصله خارج کنید اما تجربه دوستان در ایران نشان داده است که برای جلوگیری از خطر ریجکت شدن پرونده تان بهتر است تا پایان زمان بررسی پرونده تان صبر کنید و سپس موجودی را از حساب تان خارج کنید.

آیا علاقه مند هستید که بدانید می توانید اقامت دائم دانمارک را دریافت کنید لطفا فرم زیر را به طور کامل تکمیل کنید تا همکاران به صورت رایگان به شما مشاوره های لازم در این زمینه بدهند .

اگر سوال یا نظری راجع به مطلب فوق دارید لطفا به صفحه ی پرسش و پاسخ بروید.

تمامی حقوق این وبسایت متعلق به سازمان مهاجرتی حوری سلیمانی میباشد | طراحی سایت :عصر آسیا

لصفا فرم ارزیابی رایگان را تکمیل نمائید و سوالات خود را ارسال فرمائید تا به شما پاسخ داده شود.

کانال تلگرام : http://telegram.me/hoorinews

اینستاگرام : https://www.instagram.com/Hoori_soleimani/