مهاجرت به کانادا - پناهندگی
فرم ارزیابی

۱٫ چه کسانی صلاحیت لازم برای مهاجرت به کانادا و دریافت اقامت کانادا را دارند؟
ویزای اقامت دائم کانادا, ویزایی است که به نیروهای متخصص, متقاضیان برنامه های استانی و افراد با تجربه در زمینه بیزینس و تجارت تعلق می گیرد. همچنین افراد نزدیک در خانواده شخصی که به عنوان شهروند کانادایی محسوب می گردد نیز می توانند از طریق برنامه اسپانسرشیپ ویزای اقامت دائم کسب نمایند.

۲٫ چه کسانی را می توان در پرونده مهاجرتی به عنوان زیرمجموعه قرار داد؟
همسر, شریک زندگی و کلیه فرزندانی که تحت تکفل شما هستند می بایستی در پرونده مهاجرتی شما قرار گیرند. فرزندان تحت تکفل شما می بایستی دارای سن حداکثر ۲۲ سال باشند و در صورتی که سن آنها از ۲۲ سال بالاتر است می بایستی دانشجوی تمام وقت بوده و از ۲۲ سالگی هیچگونه توقفی در پروسه تحصیلیشان به وجود نیامده باشد. لازم است که کلیه افراد تحت سرپرستی شما مورد بازرسی سلامتی و امنیتی قرار گیرند.
نکته: در خاطر داشته باشید که هرگونه تغییر در روابط شما با افراد زیرمجموعه تان اعم از ازدواج, طلاق, مرگ و … در روند بررسی پرونده مهاجرتی تاثیرگذار خواهد بود.
سایر افراد خانواده شما خصوصا والدینتان نمی توانند به عنوان زیرمجموعه در پرونده مهاجرتی شما قرار گیرند. اما ممکن است شما بتوانید پس از اینکه اقامت کانادا (اقامت دائم) خود را دریافت کردید, از طریق برنامه اسپانسرشیپ برای آنان نیز ویزای اقامت دائم دریافت نمایید.
نکته: اداره مهاجرت کانادا برای افرادی که ازدواج همجنسگرا نیز داشته اند حقوقی یکسان و برابر با سایر افراد در نظر می گیرد.

۳٫ آیا شرایط مهاجرت به کانادا (تمامی ایالت های کانادا) یکسان است؟
برخی از ایالات کانادا از سوی اداره مهاجرت و شهروندی اجازه دارند تا تحت برنامه مهاجرت به کانادا از طریق استانی برخی از اشخاص مورد نظر و واجدشرایط را برای مهاجرت به استان خود, انتخاب نمایند.
در این میان ایالت کبک دارای اختیار تام برای انتخاب افرادی است که قصد دارند تا در این ایالت به کار و زندگی بپردازند. این دسته از متقاضیان می توانند مستقیما از طریق برنامه های مهاجرتی کبک اقدام بهمهاجرت به کانادا نمایند. البته لازم به ذکر است که علاوه بر گذراندن بازرسی های امنیتی و پزشکی می بایستی طبق سیستم امتیازدهی کبک, نمره مورد نظر را بدست آورند. یکی دیگر از موارد اضافه برای کسانی که متقاضی دریافت اقامت کبک کانادا هستند, پرداخت Processing Fee مجزا به دولت استانی کبک است.
نکته: متقاضیانی که تحت برنامه های مهاجرتی فدرال واجدشرایط هستند, لزوما نمی توان گفت که برای مهاجرت به کبک کانادا نیز صلاحیت لازم را دارند و بلعکس.

۴٫ از چه طریقی می توان فهمید که آیا صلاحیت لازم برای مهاجرت به کانادا را داریم یا خیر؟
پیشنهاد ما این است که هر شخصی که قصد مهاجرت به کانادا را دارد در اولین گام فرم های ارزیابی اولیه را تکمیل نموده و ارسال نماید. مشاوران حقوقی در زمینه مهاجرت می توانند با بررسی اطلاعات این اشخاص, در خصوص واجدشرایط بودنشان به آنان اطلاع دهند. البته باید به خاطر داشته باشید که شرایط لازم برای هر یک از برنامه های مهاجرتی نیروهای متخصص, برنامه های استانی, برنامه های تجاری و اسپانسرشیپ کمی متفاوت از یکدیگر است.

اگر سوال یا نظری راجع به مطلب فوق دارید لطفا به صفحه ی پرسش و پاسخ بروید.