اسپانیا

کشور پادشاهى اسپانیا عضو جامعه متحد اروپا و کشورهاى شنگن بوده است و داشتن اقامت اروپا امتیازات و شانس هاى جدیدى براى ساختن آینده اى بهتر و زندگى راحت تر در اروپا و سایر نقاط دنیا فراهم مى کند.
در حال حاضر، دولت اسپانیا از توریست های خارجی به منظور خرید ملک و سرمایه گذاری در این کشور حمایت می کند و افراد مقیم ایران نیز در پوشش همین قوانین می توانند با خیال آسوده و برخورداری از کلیه تسهیلات موجود در کشور اسپانیا، اقدام به خرید ملک در اسپانیا بنمایند.

با دارا بودن این اقامت شما قادر هستید به راحتى در کل اروپا بدون ویزا تردد نمایید و از حقوق کار و اقامت یک اروپایى بهره مند شوید. همچنین افرادی که این اقامت را در پاسپورت خود دارند برای گرفتن ویزاى کشورهایى مثل آمریکا، کانادا، استرالیا و نیوزیلند با موانع بسیار کمتری روبرو هستند و به هیچ وجه با سخت گیرى هاى متداول سفارت ها روبرو نخواهند شد.شایان ذکر است که با داشتن اقامت اسپانیا به شما و همسرتان و همچنین فرزندان زیر ۱۸ سال اقامت رایگان تعلق خواهد گرفت.

همچنین فرزنداتان قادر به تحصیل رایگان در این کشور زیبا خواهند بود.

اقدام برای اقامت اسپانیا از ۳ طریق امکان پذیر است :

۱- خرید یک ملک بصورت نقد حداقل قیمت از ۵۰۰ هزار یورو + ۱۵٪ مخارج محضر و مالیات
همچنین فرد متقاضی حداقل برای مدت ۵ سال باید صاحب این مسکن باشد

ویزا املاک یا ویزای طلایی را در ۲۷ سپتامبر ۲۰۱۳ مجلس اسپانیا تصویب شد. هر فرد با خرید ملک ۵۰۰ هزار یورو یا بیشتر میتواند اقامت اسپانیا را دریافت کند.  شایان ذرک است این نوع ملک می تواند : خانه، تجاری، زمین، و یا ترکیبی باشد. احتیاجی نیست که ۶ ماه در سال در اسپانیا زندگی کنید اما برای دریافت تابعیت اسپانیایی، شما نیاز به زندگی کردن در اسپانیا ۱۸۳ روز در سال به مدت حداقل ۱۰ سال میباشید.

۲- مبلغ ۲ میلیون یورو در بدهی دولت به مدت ۵ سال 

۳- احداث یک شرکت و یا مغازه از ۱۰۰ هزار یورو به اضافه مالیات ۲۱٪ که باید فعال باشد و استخدام حداقل دو کارمند اسپانیایی.
(اقدام برای اقامت اسپانیا از طریق احداث یک مغازه باید قابل قبول دولت اسپانیا باشد)
(فقط با ثبت یک شرکت در اسپانیا اقامت اسپانیا به شما تعلق نمیگیرد)
حداقل برای مدت ۵ سال باید صاحب این مغازه یا شرکت باشید

کارت اقامت در اولین بار یک سال اعتبار دارد.
سپس برای ۲ سال تمدید میشود.
در مرحله بعد  برای ۲ سال تمدید خواهد شد.
و در پایان۵ سال دیگر تمدید خواهد شد.
(برای تمدید کارت اقامت مدارک مالیاتی و فعالیت مغازه و مالی مورد نیاز میباشد).
پس از ده سال اقامت میتوانید برای ملیت اسپانیا اقدام کنید.

***انجام این پروسه به طور میانگین ۶ ماه طول خواهد کشید سازمان مهاجرتی ما این کار را بر عهده گرفته و تمامی مراحل را به صورت قانونی انجام خواهد داد.***

اگر سوال یا نظری راجع به مطلب فوق دارید لطفا به صفحه ی پرسش و پاسخ بروید.