درباره ی آلمان

آلمان با ابر کارخانه های اتوموبیل ، ماشین آلات سنگین ، الکترونیک و کارخانه های صنایع شیمی و کامپیوتر بعد از امریکا و ژاپن در مقام سومین کشور صنعتی جهان قرار دارد. همچنین المان در اتحادیه اروپا حکم موتور اقتصادی در حوزه پولی یورو را دارد

برلین ، هامبورگ، مونیخ و فرانکقورت  از شهرهای  بزرگ آلمان  می‌باشند.  جمهوری فدرال آلمان  یکی از اعضای سازمان ملل متحد ، ناتو، کشورهای گروه هشت و گروه پنج بوده و از بنیان گذاران اتحادیه اروپا می باشد.

ایالت‌های آلمان

  1. بادن-وورتمبرگ
  2. بایرن
  3. برلین
  4. براندنبورگ
  5. برمن
  6. هامبورگ
  7. هسن
  8. مکلنبورگ – فورپومرن
  9. نیدرزاکسن
  10. نوردراین – وستفالن
  11. راینلاند – فالتز
  12. زارلاند
  13. زاکسن
  14. زاکسن – آنهالت
  15. اشلسویگ – هولشتاین
  16. تورینگن

 اقامت در آلمان

اقامت در آلمان به دو دسته تقسیم می شوند:

  1. اقامت غیر دائم, موقت, محدود یا گذرا
  2. اقامت دائم یا همیشگی

 ورود به آلمان

چنانچه به دنبال مهاجرت به آلمان هستید و یا به تازگی به آلمان سفر کرده اید ، قوانین مربوط به محل اقامت شما بسیار حائز اهمیت خواهد بود.

به منظور اقدام برای مهاجرت به آلمان ,شرایط محل اقامت کنونی شما مبنی بر این که، عضو اتحادیه اروپا (EU) ، مناطق اقتصادی اروپا (EEA) ، سوئیس و یا دیگر کشورها می باشید متغیر است:

تذکر: اگر عضو اتحادیه ملی اروپا و یا مناطق اقتصادی اروپا نیستید و می خواهید به طور دائم در آلمان اقامت کنید  علاوه بر  ویزا برای ورود به آلمان به مجوز اقامت هم نیاز دارید.انواع مختلفی از مجوزهای اقامت طولانی مدت در آلمان وجود دارد:

  • مجوز اقامت
  • کارت آبی اتحادیه اروپا(Blue Card)
  • مجوز اسکان
  • مجوز اقامت دائم از اتحادیه اروپا

مجوز اقامت:

مجوز اقامت برای دوره ای محدود به افرادی اعطا می شود که :

  • به دنبال تحصیل در المان هستند .
  • به دنبال کار در آلمان هستند .
  • به دلایل بشردوستانه ، سیاسی و یا تحت قوانین بین المللی خواستار اقامت در آلمان هستند.
  • به دلایل خانوادگی به آلمان مهاجرت می کنند.
  • اتباع خارجی و مهاجران آلمانی تباری که می خواهند به آلمان بازگردند .

مجوزهای اقامت قابل تمدید هستند. این قانون تا زمانی که اتباع خارجه به صورت مرتب در طول  دوره ی حضورشان در آلمان حضور دارند در نظر گرفته می شود.

مجوز کار:

اتباع خارجی اگر در مجوز اقامتشان ذکر شود که عضو کشوری از کشورهای ثالث (کشورهای خارج از اتحادیه اروپا، مناطق اقتصادی اروپا و سوئیس)هستند ، طبق قانون تنها در آلمان می توانند کار کنند. حق آزادی تغییر مکان کارگران,شامل همه شهروندان و اتباع کشورهایEEA  ، اتحادیه اروپا و همچنین سوئیس می شود .

مجوز اسکان

مجوز اسکان محدودیت زمانی ندارد. با این مجوزمی توانید در آلمان کار کنید.

برای اخذ مجوز اسکان، بر اساس قوانین ، ابتدا باید برای ۵ سال اجازه اقامت داشته باشید وسپس شروط بعدی را جلو ببرید.

افرادی که به دنبال مجوز اسکان هستند باید دارای شرایطی باشند من جمله:

تشکیل زندگی ، توانایی حمایت مالی برای خود و اعضای خانواده ، مهارت کافی در زبان آلمانی ونداشتن سابقه کیفری.

در برخی موارد به فرض مثال افرادی که توانایی های شغلی بالایی دارند بدون در نظر گرفتن مدت زمان اقامت به انها مجوز اسکان داده می شود.

مجوز اقامت دائم اتحادیه اروپا

در سیستم مجوز اقامت دائم اتحادیه اروپا، به افرادی که مجوز اقامت نامحدود دارند اجازه داده می شود تا برای دست یابی به شغلی مناسب اقدام کنند.

شرایط برای این نوع مجوز شبیه شرایط مربوط به مجوز اسکان است. البته مجوز اقامت دائم اتحادیه اروپا به دارندگان این مجوز این امکان را می دهد که با دریافت مجوز اقامت موقت برای دیگر اعضای اتحادیه ، حق آزادی تغییر مکان  در اتحادیه اروپا را کسب کنند.

تذکر: داشتن مدرک مهارت های کافی زبان آلمانی برای اخذ مجوز اسکان و مجوز اقامت دائم اتحادیه اروپا ضروری است که افراد می توانند با گذراندن دوره ها و ازمون مربوطه ان را دریافت کنند.

درخواست ویزای آلمان

این پروسه حدودا بین ۲ تا ۳ ماه طول می کشد که شما نهایتا یک هفته  را در یکی ازاین کشورها  (دبی :ابوظبی، ترکیه:آنکارا،استانبول ، ارمنستان:ایروان) حضور خواهید یافت تا برای بیومتریک ( گرفتن اثر انگشت و عکس های دیجیتالی) و دریافت ویزا به سفارت مراجعه کنید.

اقامت دائم

به عنوان عضوی از کشورهای ثالث، اگر به مدت ۵ سال در آلمان اقامت داشتیه اید اکنون می توانید برای مجوزاقامت طولانی مدت EC اقدام کنید که معادل مجوز اسکان است.

در موارد زیر کمتر از ۵ سال مجوز اسکان داده می شود:

  • فارغ التحصیلان موسسه آموزش عالی آلمان پس از دو سال تحصیل به شرط دارا بودن پیش فرض ها حق اخذ مجوز اسکان دارند .
  • برخی نیروهای خارجی بسیار ماهر که پیشنهاد کاری دارند می توانند بلافاصله مجوز اسکان دریافت کنند.
  • دارندگان کارت ابی اتحادیه اروپا پس از ۳۳ ماه اشتغال (و یا ۲۱ ماه اگر موفق به دریافت مدرک زبان آلمانی (سطح B 1) شوند) واستناد به پرداخت حقوق بازنشستگی به یک فرد کهن سال در این دوره، می توانند مجوز اسکان نامحدود دریافت کنند.

اگر خود اشتغالی با موفقیت پیش رود و تجارت پابرجا باشد  و امکان زندگی توام با آسایش برای فرد فراهم باشد پس از سه سال اجازه اسکان را دریافت میکنند

راههای دریافت اقامت آلمان :

  1. هر آنچه درباره تحصیل درآلمان باید بدانید
  2. اقامت تحصیلی آلمان
  3.  اقامت دائم آلمان از طریق ثبت شرکت
  4. دریافت ویزای کار آلمان بدون مدرک زبان
  5. اخذ اقامت از طریق ازدواج یا تولد
  6. ویزای بلو کارت (کارت ابی آلمان)
  7. پیوستن به خانواده

اگر سوال یا نظری راجع به مطلب فوق دارید لطفا به صفحه ی پرسش و پاسخ بروید.

تحصیل در آلمان

ارتباط دانشگاه های آلمان با جهان علم

دانشگاه های آلمان ارتباط بسیار خوبی با جهان علم و دانشگاههای سرتا…
تحصیل در آلمان

تحصیل در آلمان و مزایای آن

تحصیل در کشورهای اروپایی و آمریکای شمالی با توسعه ارتباطات و پی…
تحصیل در آلمان - وکیل مهاجرت به کانادا

ادامه تحصیل در مقاطع لیسانس و فوق لیسانس در آلمان

اگر قصد ادامه تحصیل در مقاطع لیسانس و فوق لیسانس  در آلمان را دا…
کارهای جزئی برای دانشجویان خارجی

کارهای جزئی برای دانشجویان خارجی

 این کارهای کوچک کارهای ۴۵۰یورویی نیزنامیده می شوند.پرداخت بر…
ویزای کار آلمان

ویزای کار آلمان

کار در آلمانکار درآلمان  قبل از هرچیز به این بستگی د…
اقامت آلمان از طریق ثبت شرکت

اقامت آلمان از طریق ثبت شرکت

سرمایه گذاری ، ثبت شرکت و کار آفرینی در آلمان ثبت ش…
هزینه زندگی در آلمان

هزینه زندگی در آلمان

 قسمت بعدی هزینه ها شامل هزینه های زندگی اس…
هزینه تحصیل در آلمان

هزینه تحصیل در آلمان

سوال درمورد هزینه تحصیل جزء اولین سوالاتی است که برای شخص ویا…
محل سکونت در آلمان

محل سکونت در آلمان

محل سکونت/خانهمتاسفانه یافتن خانه درآلمان یکی ازچالش …
فرآیند تحصیل در آلمان

فرآیند تحصیل در آلمان

تحصیل در آلمان: پروسه تحصیل ودانشگاه میتواند ازکشوری به کشوردیگرمت…
خدمات بانکی آلمان

خدمات بانکی در آلمان

خدمات بانکی درآلمانهردانشجوی خارجی دربدوورود ودر روزها…
تحصیل در آلمان

اطلاعات تکمیلی تحصیل در آلمان شروع تصمیم بزرک شماست

داشتن اطلاعات تکمیلی تحصیل در آلمان به شما در اتخاذ یک…